icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tonicka
11. mar 2010

Ahojte kocky, ja som mara včera strasnu hnacku, dnes je už dobre, ale samozrejme že už mám len slabých 50kg 😒 a to mi nevolnosti ešte len začali.... Asi sa nezhodla brokolica z hruškami, inak neviem čo to bolo 😀 akurát som dnes strašne unavena, a to deň len začal

ikon
11. mar 2010

amadora držíma palce...

stojdulka
11. mar 2010

ahojte 😀, tak aj u nás sme sa zobudili do krásneho bieleho rána...trochu som počítala dozadu a tu už sa priberá, gratulujem....ja zatiaľ chudnem 2,5kg lebo mi je stále zle a vôbec mi nechutí 😒

svet1
11. mar 2010

Dobre ranko.
Aj u nas bolo rano bielo. A stale kyda a kyda 😖
Nastastie sa to na chodnikoch nedrzi, nerada by som sa niekde dorazila na ceste ku alebo od doktorky. Dnes o 11-tej sme objednani na kontrolu, tak uz sa neviem dockat, co nove. 😀

tonicka
11. mar 2010

Ja mám už niečo cez 3 kg dole, Jen len ovocie a raz za deň pidi porciu normálneho jedla, ale aspoň nevraciam. Ale stále nie je ok to brucho moje.

stojdulka
11. mar 2010

tak ja dúfam že mna tie nevoľnosti čoskoro prejdú...ked si predstavím že ochvíľu sú veľkonočné sviatky a tie pachy...och 😝,

vlasa
11. mar 2010

jezisko amadora,to je mi hrozne luto,neviem si ani predstavit,keby som musela do nemocky,kam by som dala malu,nemam kam totiz ☹ neboj,malinky to zvladne urcite,aj ked mu budes chybat,ale uz to pochopi a hlavne ked bude pri ludoch ktorych pozna a miluje 😵 mysli pozitivne,mozno si ta tam nenechaju,snad je to len prechodny stav.viem,lahko sa mi hovori,ale koli babenku to zvladnes,neboj 😉 drzim ti vsetky prsty 😵

renatka9
11. mar 2010

dobré ránko dievčatká. ledva som vás dočítala, pekne ste popísali.

jankaaa, gratulujem k dvojičkám. krásne si to napísala a prajem veľa zdravíčka.

ktovie od čoho to závisí, splodenie dvojičiek. život je taký nevyspitateľný 🙂 môj mangelík tvrdil od kedy sme sa dozvedeli, že to budú dvojičky a veľmi po nich túži. my aj máme v rodine dvojičky, ale u nás to asi nehrozí, keďže už som bola na prvom sone (síce len v 5tt) a bolo tam len jedno 😉

každopádne veľa zdravíčka prajem všetkým nám aj našim bambuliatkam.

a ako sa dnes cítite? mne už takmer vôbec nebýva zle.

aj vás tak prekvapil ten sniežik?

magdalenocka
11. mar 2010

amadora dufam ze budes coskoro v poriadku....daj oo sebe vediet....

jankaa ako uz pisali vsetky baby aj ja gratulujem, aspon to budes mat za sebou na jeden sup. A ty normalne pracujes? Ci ta nenechala na PN ked cakas dve babatka

no aj mne hrozili dvojicky, kedze som brala 6 mesiacov clostil/na upravenie ovulky/, ale nakoniec tam je len jedno...ale hlavneze je 🙂

bamb27
11. mar 2010

dobre ranko krasky, ja ze co sa mi tak dobre spi a nechce sa mi vstat, no a to sniezik.. dufam ze len na chvilku

gratulujem janke (aj ja chceeem dveee 😉 😉 ) a drzim palceky amadore, snad nam cim skor da vediet co sa deje

renatka, ani mne uz nie je nejak moc zle, akurat pomaly rozmyslam nad vacsou podprdou... ja sa tak bojim aby bolo vsetko ok... ale nejdem mysliet na nic zle, v podvedomi viem ze to bude ok, len tie obavy su tu stale, ale to len preto.. lebo sa moc o to zaujimam a potom viem co vsetko sa moze stat, lepsie je nic nevediet niekedy 😒

aj ja nam vsetkym prajem vela zdravicka a stasticka... a mimiskom krasny pobyt v bruskach 😉

petra269
11. mar 2010

No včera sa tu toho udialooo... Teším sa so všetkými z dobrých správ, supeeeer.
Amadora držím palce, ale určite všetko dobre dopadne.
Ako som tak čítala, včera nám bolo skoro všetkým zle, asi bolo niečo vo vzduchu. Ja som bola včera úplne nepoužiteľná. Dnes to tiež nie je ideálne, ale tak čo už. Mne by teraz tak vyhovoval 3 dňový pracovný týžden. Tie posledné dva dni mi už nerobia dobre 😒

lenok
11. mar 2010

Ahojte koceny...

Janka... dve ciarocky, dve ciapocky... 😉 krasne... drzkajte sa, uprimne sa tesim... si 3 v 1 😀

Amadora... ty hlavne pokoj... stres tvojmu tlaku nepomoze, trosku si polezis, nasadia nejaku liecbu a prides domkov. Len klud, skus to, pls, v zaujme babatkovom a tvojom 😉

Ked tu rozpravate stale o vahe, ja som male, chude, jedovate 😀 na vahe som nepribrala, ale na pase citim, ako sa rozsirujem, lebo gate mi drzi len opasok... sedlaaackaa.. 😀 ale kupovat este tehu gate nechcem 😒

Aj u nas snezi... kurnik... drahy ma o 6tej zobudil, ze: Lenok, vstavaj, prisli Vianoce 😀 isiel do Brna, snad bude vsetko OK... 😕

V poslednej dobe aj mne plava zaludok, ale zatial jedlo udrzim, len je to otrasne! 😝

Tonicka, brokolica s hruskami? Nejaky new recept? 😀 podel sa s nami 😀 ja som zjedla huspeninu s cibulou a za tym som si dala Triolade... spokojne... 😀

nanulik
11. mar 2010

jáj ludia vám pomali nevolnosti ustupujú a mne začínajú 😖 a to som mylsela že budem jedna z mála šťastných.
zatial som nevracala ale žalúdok sa mi hojdá ako keby som bola na vode. bud mi je zle od hladu a ked si niečo dám tak mi je zle z toho čo som zjedla 😒

rosannar
11. mar 2010

ahojteeee....jaaaj ten sneh....a stále padá a padá 😠 ...mohlo by to už prestať....ved je už marec 😠 ...
Janke gratulujem k dvojičkám, tak sa držte 😉
ja ked niečo varím a má to takú silnejšiu arómu, tak musím hned otvoriť okno, lebo potom je riziko, že všeeeeetko vyjde von 😀 ....včera som mala na mále, ale hned som si otvorila okno a snažila sa dýchať len ten vzduch z vonka a potom to už bolo v pohode... 😀

magdalenocka
11. mar 2010

nanulik nic si z toho nerob, mne je zle od 4.tyzdna, hned tyzden potom, ked som este netusila ze som tehotna ma to chytilo a je mi doteraz...staci ze nieco zacitim a uz musim utekat na zachod...niekedy ma len poriadne napina, ale vcera som dvakarat vracala...ale vzdy si poviem ze aspon viem ze som tehotna, lebo zatial ziadne brucho nemam tak by som si aj myslela ze babo tam neni...jedz aspon co ti zachuri a hlavne pi....

magdalenocka
11. mar 2010

rose a nebudes aktualizovat tabulku oktobroviek? strasne sa mi paci a bude to este zaujimave ked budeme mat vybrate mena pre nasich krpcov

alenkam.
11. mar 2010

ahojte.. som prave prisla od doktora... vsetko je super, som 10+5tt, termin upravil na 2.10., mame 37mm a podarila sa ukazkova foto.. pridam do albumu... tak sa tesim... 🙂 🙂 len tato na fotke samozrejme nic nevidi... 😀
zobrali mi 7skumaviek krvicky, dali knizku a 24.3. idem na meranie ....

sunnessie
11. mar 2010

Ahojte, v utorok som bola u doktora, vsetko je v uplnom poriadku, urobil mi sono a mame 1.51cm. Dalsia kontrola - odbery nas cakaju az 6.4.
Pridala som aj foto do albumu.

Janka gratulujem.
Amadora drz sa.

rosannar
11. mar 2010

magdalenocka....no dneska večer by som ju sem chcela preaktualizovať, ešte pokukám, kto všetko ste mi písali, či to tam mám zaznamenané a večer okolo piatej šiestej ju sem hodím 😉

rosannar
11. mar 2010

jaaaj baby, ked pozerám vaše fotky tých malých drobcov tak sa už neviem dočkať pondelka, ked ho uvidím aj ja...normálne asi nebude spať 😀

bamb27
11. mar 2010

alenkam., sunnessie ... fajn spravy, to je dobre.. dufam ze uz tu budu stale len taketo dobre spravy... 😉 😉 😵

ros... chces citat celu historiu a zaznamenat vsetky zmeny? 😕 ...ved sa strasne namakas, myslim ze to by sme ti nemali robit, ze by sme ti to mali nejak zjednodusit.. navrhujem, ze ak niekto ma zaujem o nejaku zmenu v tabulke, ze by ti to napisal do IP..hm? ..chces?

nanulik
11. mar 2010

aj mne sa páči nápad s tabulkou 🙂 napíšte čo treba a pošlem kompetentnej (skoro som si jazyk zlomila 😀 ) osobe moje údaje 🙂

rosannar
11. mar 2010

ved niektoré baby to píšu do IP, našťastie a ja to hned píšem do tabulky doma, ale ak môžete, tak preistotu ak máte nejakú zmenu a nenapísali ste mi IP tak mi napíšte IP, aby som to tu nemusela hladať ... dakujeeeeeeeem 😀

nanulik
11. mar 2010

dobre pošlem ti IP ale čo treba napísať 😕 som trošku nevzdelaná v tomto 😅

rosannar
11. mar 2010

nanulík, no do grafu píšem vedk, bydlisko, termín pôrodu a mená 😉

rosannar
11. mar 2010

dakujem baby že mi píšete IP...ešte som si kukala históriu a pozerala kto sa ku nám ešte pridal, tak tam dopíšem aj ich... 😉

renatka9
11. mar 2010

ty si teda šikula rosannar 🙂

rosannar
11. mar 2010

renatka..ale no....v tehotenstve sa nesmie klamať 😀 😀 ..nie som šikula, len som veľmi šťastná že som tehotná a že sa nám to podarilo a zase nechcem zostať len tak v ustraní, tak som sa dala na to 😀

ikon
11. mar 2010

lenok presne ako píšeš, ja som na váhe nepribrala, ale brucho stehná a zadok a dokonca aj prsia ( u mňa úspech) mi narástli....čudujem sa , že sa ešte nepohla ručička na váhe...

ikon
11. mar 2010

alenka a aký si mala predtým termín? to sa môže upraviť termín pôrodu podľa sona? mne to veľmi ani pri prvom nesedelo, ale vraj termín pôrodu musí byť podľa poslednej mrchy 😕