Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
aj mne to všade ukazuje inak. niekde 21.10. a niekde 26.10. lebo mávam ovu až tak na 20. dc.
aha, no ja idem v pondelok na sono , tak som zvedavá, teoreticky aj ja by som mohla mať posunutý termín, keďže som zistila, že som tehu už v 3 tt, nie?
nanulik...no ja som mala teraz posledné ovu až na 26 DC...takže dosť neskoro 😀
ahojte kočky!konečne som sa dostala k PC od utorka mi je neskutočne zle nezvraciam ale blbo je riadne..chcem sa spytat stojdulka kupila si si to čo som ti pisala?daj vediet,, inak zajtra idem k doktorke na kontrolu tak mi drže palečky aby bolo všetko v poriadku..pak sa ozvem..dnes nam nasnežilo teda riadne..s tou kofolou je to pravda?ked si dam pohar neuškodím tým babu?daj te mi radu lebo niekedy mam na nu obrovsku chut a tie mineralky a džusy mi už idu hore krkom.dokedy mi ešte takto bude hm???a chcem sa spytat kedy dostanem teh.knižku?ešte ju nemame...
ja som mala termin 4.10. lebo som bola aj podla predchadzajuceho sona o dva dni menej ako posledna ms.. ale uz sme to asi dohnali, tak doktor uz len usudil, ze sa termin zhoduje ... takze do knizky napisal 2.10., na matersku by som mala nastupit 21.8., uz mi spravil celu tabulku... 🙂
zuzanka , kľudne si daj to na čo máš chuť, ale všetko s mierou 😉
a keď Ti je zle, daj si nalačno ráno 2-3dcl coca coly mne to pomáha a hovorila mi o tom aj sestrička u Dr., pretože tiež strašne vracala a ešte že jej pomáhalo hrozno /hroznový cukor/, ten som neskúšala tak neviem. Ale potom treba obmedziť kávu ... a čierny čaj, aby si nemala veľa kofeínu 😉 . Juj už nech sú tie nevoľnosti preč.... preč , preč.
mirininu jaj ani nehovor veru už aby to bol preč.dík tu colu na lačno vyskušam čierny čaj nepijem vobec a kavu len to CARO si urobím s mliečkom takže ta cola tam bodne..
No čo tehule, všetky obedujete? Že o tomto čase ani jedna nepíše. 😀
Babulky dnes som sa bola po lekarnach trosku informovat a mi povedali,ze sa odporucaju zazvorove pastilky vraj velmi pomahaju proti nevolnostiam a velmi rychlo sa im vypredavaju tak dnes vecer ako dostanu tovar letim tam a kupujem potom vam napisem ci pomaha.Mne byva zle asi dvojnasobne ako vam 😀 dnes sme boli od rana trosku v meste som si nakupila leginy a take tricka dlhsie pod zadok lebo rifle a nohavice neznesiem na sebe.Brusko mame velike drobci rychlo rastu.Bolo mi dost zle sme si sadli do jednej kaviarne a dala som si kofolu a veeelmi mi pomohla uz vobec ziadna nevolnost.Tak sa velmi tesim 🙂 🙂 🙂
A uz som spat od doktorky!
Tehu knizka v rukach... 2 krasne fotecky do albumiku pridam vecer - uz vidno aj rucicky a nozicky - 39mm a vraj 10tt + 6
Vysledky v poriadku, len mierne zvysene zapalove hodnoty, tak zajtra nesiem moc na kultivaciu (dufam, ze nic zle sa nepotvrdi).
Najblizsia kontrola o 3 tyzdne - a uz sa neviem dockat! Som nevyslovne stastna!!! 😀 😀
Gratulujem svet, super.
A aj tebe Jeni k úspešným nákupom. Ja sa chystám v sobotu vybrakovať v obchodoch predĺžené tričká a leginy alebo niečo čo na mňa skočí a nebude to tlačíť na bruchu 🙂 .
svet aj ja ti gratulujem,tesim na fotecky my este nemame 😒
petra tak dufam ze nieco povyberas ja som bola tento tyzden aj po BA pobehat no tam nic maximalne co som kupila jedny take leginove teplatky sirsie a vyssim pasom no inak nic som nenasla, a dnes tu v PK som natrafila a som rada ze mozme nosit zase nieco nove a pohodlnejsie 😉
svet úžasná správa gratulujem,
ja si už hryzem doma nechty lebo idem až 25 😒
inak ja už pozerám fóra o kočíkoch. už máte nejaký vyhliadnutý?
ahojte ..hlasim sa ze po obede... aj vy by ste dnes najradsej spali? 😔 😔 ..a to mam toho dnes este tolko v plane, asi budem postupne selektovat
svet super.. neboj, kultivacia bude ok 😉
No caute tehule, ja som bola vcera tiez u dokiny, vsetko je ok, spinenie prestalo, babo sa ma dobre, mam aj fotecku, dostala som tehu knizku a dostala som dokonca prenatal box 🙂
ja som bola pozriet v C&A tehu oblecko a niiiiic, uplne hrozne veci 😝
nanu.. to mozeme odpocitavat spolu, ja tiez 25.3 ...ked to je taaak dlllhoooo 😖 .. a furt sa musim len pozorovat, ako to mam nerobit?
Jeee baby, tak to už pozeráte aj bábätkovské oblečenie. Lebo aj mňa to už strašne, strašne láka keď idem náhodou niekde okolo, ale vždy sa ešte ovládnem, že ešte je skoro... Ale keď už vy pozeráte, tak aj ja budem... 😀
tak sa hlásim, že som aj ja poobede. odfukujem, lebo som si dala dvojitú dávku. nejako sa mi to ale zaseklo v bručku a teraz ma to tam tak tlačí, že mi to až do krížov vráža. normálne tam mám až takú pichlavú bolesť... asi som to prehnala. ale môžem za to, keď už mi je dobre a rada sa teraz napchávam? ☹
Svet, super, gratulire, drzkajte sa... 😉
Ja sa chystam na nakupy handier, ale ked dlho nevydrzim spacirovat, kua, neviem, neviem, kto mi nakupi 😝
Trosku som robila sanitu v kupelni, a teraz som ako nafetovana 😝 , ale sak som to velmi ani nedychala, handru som mala ako Jackson 😀
ale segedinova vooona to prekonaaaa 😉
Nanulik, my sme kociky pozerali este davno pred tym, nez sme otehotneli (casto chodime do kina a hned vedla je taky obchod, tak sme tam vliezli vzdy, ked sme cakali na predstavenie). Celkom sa nam paci Baby Smile, ale nepamatam si, aky typ presne. Maly, skladny a hlavne lahky.
bamb ja by som dnes tiez furt len spala,vcera som bola taka ziva a dnes opacne,len sa motkam,k nicomu sa nedonutim,len ma lame a pospavam.co narobim.
som siaspon kavicku spravila,dam k tomu kolacik,snad sa preberiem.
no aj ja som po obede, bol ryžový nákyp. mnam 🙂
mne sa páči Tako srdcia alebo kruhy, alebo potom Bexa B4, páči sa mi aj B3 ale B4 má lepšiu stabilitu lebo má štyri kolesá.
oblečenie pre bábo budeme kupovať až neskôr, ked budeme vedieť čo to bude. teraz robím iba prieskum trhu 😀
bamb ja som normálne aj rada že mi je zle lebo viem že je všetko tak ako má byť. keby mi nič nebolo tak by som sa bále že sa niečo stalo.
nanu.. ved ja by som brala nejaku tu nevolnuostku, nech viem ze je to ok... ale zas kazdy mi hovori.. ze nech nevymyslam, ze vsetko je ok a nech si to neprivolavam... hoci par krat mi zle bolo, nie az na zvracanie..ale celkom kvalitne .. a nanu? ..a kedy ti zacalo byt, mne len minuly tyzden par krat bolo krepo 😖
kavicku by som si aj ja dala, len nemam na nu nejako chut.. ale asi by pomohla 😉
mne len teraz v poslednej dobe. minulý tžden mi bolo iba raz statočne zle, aj som myslela že si potykám s wc misou, ale som si lahla spať a v pohode.
ale teraz mám skoro stále žalúdok ako na vode. ked som hladná je mi zle, niečoho sa najem je mi ešte horšie 😒 . ale dúfam že vracanie ma obíde. prsia stále bolia, a brucho tiež občas. takže dúfam že bambúch rastie a žije
aj ja som pila nescu s mliekom ale potom mi nejako začala smrdieť tak som prešla na caro, ale už ani to nepijem. lebo mi smrdí 😒 tak len občas čaj a včera som si kúpila kofolu 😵
kofolu aj ja dneska... mala som na nu strasnu chut.. tak som si myslela ze tu pollitrovu flasku budem popijat cely den, ale nejak som si ani neuvedomila a zmizla do 5 minut 😕
s tym hladom som to mala minuly tyzden tiez a teraz skor len nechut, najradsej by som nejedela ale viem ze to by nebolo dobre, tak aspon po troske.. a prsia bolia len pri nejakej manipulacii s nimi 😅 ...a myslim ze dost rastu, ale este chvilu pockam kym zakupim vacsiu podprdu, naposledy som kupila vacsiu a este nevedela ze som tehotna.. nastastie mi vtedy dali zlavu 10€ na dalsi nakup, takze to mozem rovno ist vyuzit... 😉
s tym hladom to poznam,exte do minuleho tyzdna som mala ukrutne hlady,ked som sa nenajedla kazdu hodinu,v noci ma chytil hlad v spanku a musela som ist nieco zjest.teraz nemam ziadne take stavy,som hladna jasne ale to co bolo predtym,normalne zle mi ostavalo 😒
kava mi nechutila tiez az tuto nedelu som dostala na nescu s mliekom nenormalnu chut a uz robim jendu za dne poobede.
podprdy su mi zatial fajn,kedze som mala take vacsie trosku vzdy,som vypchavala,dala som vypchavky prec a este vydrzia tak dva mesiace,potom budem nosit zivuotik,take lambady,to ma nebude tlacit aspon.
este k tym kociarikom 😅 ... este to skusam neriesit, ale potom pravdepodobne zainteresujem manzela.. nakolko je to vozidlo a on isto rad bude vyberat... ale toto som chcela... viem aky kociarik isto nebudem mat 😖 ..a to concord neo carbon,,, nakolko je to take bmw medzi kociarikmi a je straaasne drahe.. no mala ho znama a nevedela si vychvalit, manipulacia jednou rukou, kym drzite aj dieta... lahulinky, odolny.. no aj z okna mozete vyhodit... len tak cena..aaach.. ze 2500.- € prosim pekne... no, tak idem snivat dalej, papa 😉
bamb...presne to aj ja necham na draheho, viem si predstavit ako sa bude v tom vyzivat...ja si len farbu poviem🙂 ale to ma cas do takeho 6.mesiaca....
svet a luciaj gratulujem k tehu knizkam...uz sa nemozem dockat kedy ju budem mat aj ja...
magdalenocka... presne tak, povieme si farbu, nejake tie kriteria (lebo isto budeme mat viac nastudovaneho ako chlapi) a bude... len sme akurat tak rozmyslali, ze ako to spravit, aby sme nezacali nakupovat prilis skoro, ale dostatocne skoro na to aby to bolo postupne a aby to nebol taky sok pre penazenku
este ma tak napadlo, onee.. nad odlozenim pupocnikovej krvicky ste premyslali?

ikon ale termín pôrodu sa upravuje aj podľa ovu, aspon u mna určite, preto ani neviem, že v ktorom týždni som presne, mám len taký predpoklad