Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
dobré ráno prajem 🙂 mne z postele vyhnal močový mechúr a hlad 🙂
chcela by som sa spýtať nitrančaniek ako sa parkuje v mlynoch. na ich stránke som videla že ked pojdem okolo škôl, potom prejdem po moste a tam je hneď križovatka. tam by som mala odbočiť do lava a tam niekde by to malo byť. dúfam že to dobre pozerám. ak nie mohol by mi to niekto vysvetliť 😅
no mne tie nevolnosti celodenne trvali do 13tt a potom som zacala len vracat tak do 15tt a teraz uz nic.tiez som ratala dni,pomaly som sa zacala s tym zmierovat,ze mi bude asi cele tehu zle.len to vydrzte,potom vam ozaj bude lepsie.
dobré ránko prajem tehuľky.
maťa ďakujem za info. ja tiež rada chodím do galérky. radšej než do mlynov. ale minule som bola v new yorkeri v galérke a nič som tam nekúpila, ale možno teraz teda nakúpim aj ja. ale mlynom sa asi nevyhnem, lebo už chcem ísť kúpiť originál tehu rifle, takže asi budem musieť ísť navštíviť h&m. nebola si tam náhodou?
nanulik a z ktorej strany pôjdeš do mlynov? lebo ak ideš napríklad od N-Centra, tak pôjdeš smerom k malému tescu, ale pre mlynmi (na svetelnej križovakte za riekov) odbočíš do ľava a potom hneď do prava, priamo do budovy mlynov, tam máš poschodové parkovisko.
jaj, mne sa dnes tak zle spalo. celú noc som sa budila, strašne ma svrbeli prsia, nedalo mi to spať. bolo to strašné, už som bola zúfalá :(
renatka tak som to aj myslela.raz ked som bola v mlynoch tak sme nechali auto pri malom tescu a išli sme pešo, ale už som dáko zlenivela 😀
nanulik jasné, tam to máš hneď po ruke, keď budeš parkovať vo vnútri. len si zapamätaj, kde parkuješ. to je totižto môj večný problém 😎
babulky, inak chcela som sa vás spýtať, či náhodou neviete od čoho závisí sýtosť farby druhej čiarky na pozitívno tehu testíku. lebo mne už prišli dve správy od báb, ktoré si pozerali môj album a presviedčajú ma, že ja musím byť dlhšie tehotná, alebo sa im to skrátka nezdá, že prečo som tak skoro mala také tmavé čiaročky... ani ja to neviem vysvetliť, ale mala som ich také na všetkých troch testoch. je to naozaj také divné? 😕 alebo čakám dvojnásobný prírastok? 😀
no hádam to tam nejako zvládneme 🙂 ja idem teraz robiť pizzu a poobede tam pôjdeme. dúfam že si aj niečo vyberiem 🙂
renatka pozri na môj test. ja som si robila asi 4 dni po očakávanej ms a tá tehotenská bola dokonca silnejšia ako kontrolná, ale je možné že si už bola tehu ked si mala ms.
doktor ti nerobil sono? podla velkosti by mal zistiť v ktorom si. ja ked som bola tak mi povedal že som asi 3 týždne tehu.
ahojte dobre ranko my sme vstali o 8:15 maly sa tam stekla s tatinom naranajkovali sme sa a odpocivame.
dobreéé ranko babulky..takže andrejka kočík je super po takom aj pokukujem ale novy je hrozne drahy takže neviem ako to bude ale snad nannho naškrabkame do oktobra 🙂 takže si ma potešila že ho maš..super..a baby čo sa týka oblečenia bola som včera v NR že niečo na seby kupim ale mne sa nič nepačilo ak aj ano tak za riflr tam v jednom obchode pytali 70 euro a to sa mi zda troška prešlé takže budem hladat dalej asi pojdem do TT BA alebo Rakuska niečo pozriet.UInak to som bola v mlynoch no hrozné ake tam boli ceny..V galerii som síce nebola no snad nabuduce..Dnes mi je celkom dobre tak uvidim ako bude dalej..idem ranajkovat ..
zeny ciarky na testoch su podla hladiny hcg hormonov a tie su rozne u zien ako vsetky hormony, ja som mavala skorej slabsie, aj ked ziadne kontrolne som si neskor nerobievala.
ahojte baby vidime ze viacere nemohli dnes spat.ja som hore uz od 7 a neviem co so sebou. Inak v piatok mi prestalo byt zle po niekolkotyzdnovych nevolnostiach, ani prsia uz nebolia tak mam aj obavy ci je vsetko ok. A hlavne nemam este ziadne brucho. Co myslite? Vas prsia este neprestali boliet? Inak dakujem za tipy asi pojdem aj ja pozriet do NR, lebo v TT nemame tych obchodov vela. A v NR sa celkom dobre nakupuje, ja tam mam rada aj Max.
nanulik citam ze aj ty si sa kamaratila s clostilbegytom...ja som ho brala 5 mesiacov ked to konecne vyslo....mozeme mu vdacit za vela 🙂
renatka ja som mala taký istý test týždeň pred očakávanou mrchou, čiže zhruba týždeň´po ovulácii. tiež som to zistila v 3 tt....na sone bolo však len jedno bábo, a pritom som tiež bola presvedčená, že to asi budú dvojičky....zajtra idem na sono, tak mi držte palce...
jasne ikon vsetko dobre dopadne mysi pozitivne...drzim palce 😉
ahojte baby. no vy ste toho popisali.
vejinka, je mi ta velmi velmi luto, ze ti je tak zle. hadam ti to coskoro ustupi, aby si sa mohla tesit z rastuceho bruska a nie z kazdodennych nevolnosti sa trapit. 😖
vadelka, ano ja zijem v rakusku. tu budem aj rodit. len sa este musim rozhodnut, kde. 🙂
renatka, pozri si moj album. ja som mala uz silnejsiu ciarku dva dni pred ocakavanou ms.
a teda, ty mas brusko. ja som dnes presne 8tt+4, brusko je uz väcsie, ale ty si ma uz topla. zeby tam boli dve? 😀 ty si tiez stihla vsak? to asi preto je to u nas uz tak vidno.
a ja som na tom tak ako ty. je mi sem tam tazko na zaludku a nevolno, ked sa rychlo nenajem. no inak nic. niekedy si ani vobec necitim brusko. no myslim, ze je u nas vsetko ok. teda dufam. kedy ides ty na dalsi ultrazvuk?
ikon, drzim palceky. 😵
renatka a este nieco mame spolocne. ja sa citim ako sipkova ruzenka. len by som spala a spala... 😔 😔
nsoci, ta postielka je zaujimava... 😵
ahojte, dlho som tu nebola. Tak vitam vsetky nove oktobrovky a tesim sa,ze nas je tu uz tolko 🙂 My sa mame dobre, az na taku mensiu tazobu na zaludku kazdy vecer. Ale inak pohoda. 22.3. ideme na prvy UTZ, tak sa uz nevieme dockat,kedy nasu fazulku uvidime ako si pekne naziva v brusku.
Chcela som sa opytat, mate aj vy problem,ze vam tecie krv z nosa? Mne sa za posledne 2 roky nepustila a za posledne 2 tyzdne smrkam kazdy den krv a sem tam z toho smrkania sa mi spusti krv ☹ Ale asi to je normalne v tehu....
u mna uz spavost ustupila, len tych nevolnosti sa zbavit!
emily, v tehu je asi vsetko normalne, aj krv z nosa....
manee, tak som rada, ze je to normalne 😀 A tebe je zle cely den moja ci len rano?
no ako deky, niekedy cely den nevolnost, niekedy rovno bez varovania behy na zachod, niekedy mam aj cely tyzden pokoj. Najhorsie je, ze som strasne hladna, ale nemozem nic jest, mi zalodok neprijme 😖
renatka a uz si bola na sone? fakt mas nejake velke to brusko....to sa mi nejako nezda...
manee, chuda, to je zle ☹ Ak nemozes nic do seba dostat. Mne lekar poradil.ze ak bysom mala nevolnosti zopar dni,ze nemozes nic jest existuje taka nahrada stravy ( je to tekute a obsahuje to vsetky ziviny co clovek potrebuje). Davaju to aj ludom, ktori su po chemoterapii a nemozu nic prijat,ziadnu tuhu stravu. Skus sa na to opytat v lekarni alebo svojho lekara. Lebo hladovanie urcite nie je dobre ☹ Ani piskoty do teba nejdu? Ja ked som zopar krat kecala s misou, tak po tom jedine piskoty som dokazala zjest. Drzim palce, aby ti to co najskor preslo, hadam koncom prveho trimestra to uz bude ok, ked sa hormony ustalia 😉
mojou zachranou su burizony, ale za den zjem par malych veci, takze babo ma vyzivy snad dost, ved najprv si berie dietatko a potom az mamina...a vecer som vacsinou ok, tak sa natlacim, aby som mala zasoby na cely nasledujuci den...
a kym negrckam kazdy den, tak je to pohoda, ved co nevydrzime pre tie nase pokladiky!
tak je dobre,ze to nie je kazdy den. Ved ano, to mas pravdu, vyzdrzime toho viac ako si myslime 🙂 Tak dufam,ze uz bude len dobre 😉
idem si trosku polezat a povenost sa muzikovi, nech nepovie, ze sa mu nevenujem 😀 pa
mne uz ustupuju nevolnosti. juj dnes o 11:00 sme isli von brrr strasne fuka vietor.A pol hodinu trvalo kym sme sa vychystali.
ikon budem drzat palceky

Dobré ránko sa praje,
nám sa dnes nejako nechce spinkať 🙂
S tými nákupmi, ja do Nitry strašne rada chodím hlavne do galérie do Tesca. NIe jeto také veľké ako Mlyny, a v obchodoch sa dá normálne vyberať. Keď som bola v Mlynoch, vždy tam bolo príšerne veľa ľudí a to ma znervozňovalo 😖
Ja som vela vecí nakupila v New Yorkeri, včera som tam našla legíny rôznych farieb, nie le nklasické čierne, maju tam rifle aj nohavice na gumičky a super strihy. No a majú vela predlžených tričiek a blúzok. Treba sa len prehrabať 😀
A celkom pekné veci majú aj v GATE a teraz majú super zlavy.
No a baby nezabudnite na toho 23-25. apríla bude tá výstava Bocian - všetko pre bábätko a tiež tam maju mať veci pre tehuľky, kočíky,postielky, výbavičky, prosto všetko.
Pekný dníček všetkým 🙂