icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

andi88
24. aug 2016

@barbarelka ahoj tak ja si myslim že vekom to nie je...Ja čakám tiež druhé bábo a som k.o.. Prvé ešte v 8 mesiaci aj okná som umývala a teraz si to vôbec neviem predstaviť.. Unavená som,stále ma niečo bolí ,pichá... A maličky v brušku furt kope...ak si ĺahnem na pravý bok tak dovtedy kope kým sa nepretočím...už len dúfam že to skoro zbehne... Nech je Október... 😃

iviciatko
24. aug 2016

@barbarelka ja cakam prve a mam 32,asi to je tym vekom aj,lebo teda u mna to tiez nie je ruzove..

janka_mu
24. aug 2016

@eva2809
@jersey87 tak vsetko v poriadku, nemam si z toho pichania nic robit, ze je to normalne. Dole vsetko ako ma byt. Mala nastastie stale dolu hlavou, dufam, ze si to uz nerozmysli. Chcem kupit aniball.. tak stale este cakam.

janka_mu
24. aug 2016

Inak k tomu Hb ja mam 109 a necitim sa nijak cudne, povedali, ze raz za den zelezo ale ze ziadna tragedia, ked sa citim uplne normalne.

alicazazrakova
24. aug 2016

Zienky, prekonali ste niektora rotavirus v tehu? Mne uz ku stastiu fakt nic nechybalo, len toto...

alicazazrakova
24. aug 2016

@barbarelka prveho som mala v 27. Teraz mam 31 a je to presne ako u Teba... Prve tehu veget, teraz som uz 4- ty krat v nemocnici, stale mi je tazko, pali ma zaha, nespim, nic nevladzem, obcas mam pocit, ze uz ani neprezijem do oktobra 😀

obituary712
24. aug 2016

@barbarelka presne tak, ja som mala syna v 27 a teraz čakáme babu v 34...hrôza, des oproti prvému tehu...

vjejka
24. aug 2016

@jersey87 minimum by asi malo byť 120, mám tu výsledky z hematologie a tam je to rozmedzie, ja mám 110 a tie predpísané železo

florence33
24. aug 2016

@barbarelka tiež som mala prvé tehotenstvo v pohode, žiadne veľké starosti, všetko som brala tak nejako zľahka. žeby preto, že som vtedy mala 21? 🙂 teraz, po dvanástich rokoch ma od začiatku prenasledujú temné myšlienky, som plná obáv. malá je od začiatku otočená priečne, rodiť by som chcela prirodzene, tak dúfam, že sa ešte otočí. po fyzickej stránke ok, len tá psychika...au.

jersey87
24. aug 2016

@lienka182 cviklovu stavu pijem pravidelne kazdy tyzden uz mozno i dva roky. Takisto i spenat jem pravidelne. U nas odbery krvi nerobia kazdy mesiac. Robili na zaciatku, potom som mala naplanovane 4. Tento bol posledny planovany.

jersey87
24. aug 2016

@gabccia na zaciatku som mala hb cez 140, potom kleslo na cosi cez 120 a teraz tych 115. Hadam to bude v pohode. V najblizsej poradni sa opytam.

barbarelka
24. aug 2016

No baby,ako tak citam,niesom jedina,tesit ma to, ale netesi..drzim vam vsetkym palce,nech to do oktobra co najskor prejde 🙂. Ked sa ma moj maly pyta,ze "kedy bude babo von",tak mu vzdy len vravim..az ked bude listie padat a nosit budeme teple bundicky. Waooo,znie to vsak straaasne daleko! Neneee,nezacinam znova negativne 🙂. Dobre bude,kamoska ma dnes povzbudila,ze ved oktober je tu o chvilu,to sa uz len pak nevyspis,ale aspon ta uz nic nebude boliet 😉.

seki11
24. aug 2016

@florence33 Ahoj, sme na tom veľmi podobne, ja som mala dcérku v 20, teraz mam 33 a obavy.... Malinký je tiež priečne, ale stále mi dávajú nádej na otočenie 🙂

seki11
24. aug 2016

Ešte k.tomu hemoglobínu, každý lekár má asi niečo iné zaužívané, lebo ja som mala na začiatku 140..., kontroloval mi KO každé 2 mesiace, teraz mam 110, povedal mi ze mam skúsiť jest stravu viac s obsahom železa, ale že on to nevidí tragicky a zatiaľ tabletky nebudeme dávať. 🙂

barbarelka
24. aug 2016

@florence33 vidis,ja som rodila pred necelymi troma rokami,vsetko som zvladla uplne perfis,maly je vydareny. Nejak viac easy som to brala,od tehotenstva,cez porod,prve mesiace,proste to islo 🙂.A tiez mam teraz stres a obavy. Kazdy na mna pozera,ci mi sibe..akoby uuuplne ine nastavenie hormonov alebo co! A nedokazem to ovplyvnit,hmm..ved uvidime,ci to prejde,ked sa tie nase baby narodia a hormony zase ustalia 🙂.good luck!

majush
24. aug 2016

To ma len tak napadlo k tomu zelezu, ja som mala hgb 105 a aj ine hodnoty ( hct, mcv, mch a mcchc) mimo referencnych medzi, tak mozno ked je iba jeden parameter HGB mimo tak zelezo nepredpisu, ked je toho viac tak uz daju zelezo na predpis, ale to je len domienka

barbarelka
24. aug 2016

@florence33 jaaaaj a ano,aj mna strasia cisarskym,kedze ja meriam 159cm,povodna vaha 53. Prvy porod bol masaker,syn mal 3900 a 52cm. No a kocanda mala na konci 30tt 1780g,takze urcite bude velka a vraj stopro vacsia ako moj prvorodeny. A to vraj proste prirodzene nedam..fuu,ale vobec sa mi do cisarskeho nechce..tak ako aj tebe ☹

florence33
24. aug 2016

@barbarelka dík. asi to bude najmä hormonálnym nastavením. už som zvažovala, že pôjdem za psychiatrom, keď sa mi dookola striedali záchvaty plaču a smiechu, to našťastie odoznelo samé 🙂 ale tie obavy ostali...už len dúfam, že to nie je žiadna predtucha. tak sa tiež drž, rýchlo sa to kráti, našťastie 😀

florence33
24. aug 2016

@seki11 ahoj, tak sa snáď ešte otočia, držme si (im) palce! 😉

florence33
24. aug 2016

@barbarelka ja som do dnešného dňa na cisársky ani nepomyslela, pred mesiacom po poradni som si myslela, že malá je dole hlavou, keďže dr. nič nespomínal, ale dnes vysvitlo, že je ešte stále priečne. a také, že koľko váži, to ani netuším, sám od seba mi nič nepovie, budem sa nabudúce pýtať.

eva2809
24. aug 2016

@janka_mu no vidíš,tak super😃ale aspoň si pokojnejsia,ako som aj ja bola...robil ti dr aj sono???

tanikbb
24. aug 2016

Baby jasne ze vsetko picha a taha a boli. Picha a taha lebo babo riadne rastie. Boli spodok lebo relaxin uvolnuje vsetko dolu na to aby babo vyslo von. Lonove kosti bedrove kosti. Vsetko sa uvolnuje a boli. Preto aj chodime ako kacice. Meni sa aj tazisko tym parom zatazuje krize atd. Babo moze tlacit nanervy a mize vam bolest strielat do stehna. Uz fakt len vydrzat. Nic ine nam nezostava.

vik_i
24. aug 2016

Ahojte kočky, dva tyždne dozadu som dobrala Macmirror a dneska rano neznesiteľné svrbenie tam dole. Poradňu mám až 6.9. Mám dosť silný tekutý výtok...ale dosť som z toho rozhodená..poraďte čo s tým..dikičko

janka_mu
24. aug 2016

@eva2809 nerobil mi sono krcka, ten iba pohmatom ale malu pozrel sonom trochu, ci je vsetko oki. Ved to, potrebujeme pokoj na dusi a hned je vsetko lepsie 🙂

alicazazrakova
25. aug 2016

@vik_i ahoj, ja som si na to kupila canesten cipok a krem, zatial zabral a Lactacyd na skludnenie svrbenia...

vik_i
25. aug 2016

@alicazazrakova nie je to na recept? Netreba to konzultovať z Dr.? Nechcem niečo pokašľať lebo je to moje prvé tehu.

eva2809
25. aug 2016

@vik_i ahoj.podla mna,ak mas moznost,zbehni k dr,nech ti on nasadí správne lieky.juj ja mám celé tehu strach z mykozy....asi pred mesiacom som si kúpila rosalgyn a umyvam sa s tym...mám potom aspon lepší pocit.a rosalgyn je inac úplne bezpečný aj v tehu,ak ta svrbí zvonku mozes sa ním poumývať alebo si môžeš urobiť s nim aj vyplach.

pehavcek
25. aug 2016

@vik_i ja by som nic nepodcenovala a ak sa ti ta zabehni k dokymu.da ti na to naozaj to co treba.citala som ze ako prevencia lroti mykozam na konci tehotenstva je uzivanie laktobacilov, pitie acidofilneho mlieka a probbioticke jogurty

vik_i
25. aug 2016

@pehavcek
@eva2809 veľmi pekne ďakujem dievčatá, dneska uz netíham, ale zajtra sa tam určite zastavím😊

eva2809
25. aug 2016

@vik_i potom daj vedieť,ako si dopadla😉