Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@zoginka ja som sa vydávala v 20tt,brucho mi ešte vidieť pri prvom tehotenstve veľmi neboli a svadbu som si užila 🙂
Inac som citala,ze druhorodickam skor vidno brusko ako pri prvom tehu.co je na tom pravdy??mate niektora skusenost??
@eva2809 je to pravda. Nepatrim do vasej skupiny 🙂 zabludila som sem. Pri prvom mi brusko vybehlo v 19.tyzdni, pri tretom uz vo 8. 🙂
@eva2809 aaano,je to pravda,brusko mi bolo vidiet skor,koza uz bola povolnejsia,tak sa rychlejsie a lahsie roztahovala. Rozdiel medzi detmi bol 3 roky. Teraz som zvedava ako to bude, mladsia uz ma 7 rokov. Ale myslim,ze to zavisi aj od postavy. Toto tehu zacinam s hmotnostou 47,5 kg , tak asi to tiez bude coskoro vidiet. 🙂
Baby... Podľa kalkulačky by som mala byť v 5.tt... ms nedosla no test negatívny 😔, myslite ze môže byť ešte množstvo hcg v moci natoľko nízke že ho test nezaznamena? V ktorom týždni ste sa testovali?
Babyyyy mne je taaaak zle
@hapoymom ahoj, ja som testovala už pred menštruáciou očakávanou, a tri dni pred som už mala dve čiarky
@eva2809 určite druhorodičkám vidieť skôr, ja som pri prvom v 20 tt sa vydávala a mala som minibrušičko :D :D pri druhom som už mala riadne vidielné brucho, neviem, ako budem vyzerať ako treťorodička :D :D
@eva2809 no vraj je to pravda. Mam dve kolegyne s rozdielom medzi sebou 2tt. Jedna ani brusko a to je tusim 21 tt prvorodicka a druha 23tt , druhorodicka a ona ked bola asi v 8tt mala brusko velke som sa jej spytala na tovinu ci je tehu alebo jej chuti jedt. No a ja mam tiez brusko ide o moje tretie tehu , dve predtym boli neuspesne a teraz zvazujem ci mi vybehlo tak rychlo preto ze som bola tehu slebo neviem ...
ja mam uz tiez dve deticky 5 a 6 rokov a uz pri druhom brusko bolo skor vidiet, a teraz mam pocit ze to bude este skor
@luciferkax to je supeeer
Ahojte dievčatá, rada by som sa pridala 😉. MS mešká cca 3-4 dní (nasledovala som už ovulku), testy silneju, tak snáď o pár týždňov aj ujo doki potvrdí tehu 🙂. Ináč, aj Vás tak pobolieva(lo) brucho ako pred MS? V noci to cítim asi najviac.
Dievcata...tak ja som dnes uz videla na sone srdiecko 🙂 minuly tyzden tam babo este nebolo a ted uz aj srdiecko 🙂 podla MS bh som mala byt 7tt+0 ale podla sona som 6tt+0 velmi sa tesim 🙂
Dievcata aj vy ste take rozhadzane ? Myslim, raz nervozne, raz sa netesite, raz ano, potom placlive??? So mnou je to katastrofalne a dufam, ze to prejde .... :(
Babulky,je tu neaka zienka co je na UP?
Oplati sa nam riesit DNP?

Dievčatá tak len tak mimo tému. Od drahého +snubak na Valentína. Baby je tu nejaká z vás , ktorá tiez do októbra bude mat svadbu? Dost sa bojím tých stresov co ma čakajú a v maji budem ako mrož, vobec si to asi neuzijem 😣