icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

iviciatko
26. sep 2016

@vlastav ja tiez beriem ten Galvex a zajtra bude piaty den,tak snad to zaberie.uz som pasivnejsia 🙂 a tebe je ako?

majush
26. sep 2016

Baby a taka otazka, stiahli ste si niektora aplikaciu na meranie kontrakcii? Ja som si stiahla nejaku zadarmo, netestovala som, tak dufam ze mi po hodine merania nezahlasi, ze si mam kupit nejaku full verziu. Neviete konkretnu odporucit?

zuzka71291
26. sep 2016

baby, myslite, ze si mozem objednat vankus na kojenie, ktory je vyplneny polystyrenovymi gulockami? raz som videla jedno video, kde zena tuto vypln neodporucala, ze budi babo to sustanie...tak ci nemate skusenosti...dakujem 🙂

krekacsmarika
26. sep 2016

@majush mozes mi povedat,ze aku apku si stiahla?

jersey87
26. sep 2016

@majush ja som si stiahla nejaku contaction timer, lebo nevyzadovala ziadne povolenia. Ale ci vydrzi dlhsie ako baterka v mojom mobile, to je otazne. 🙂

majush
26. sep 2016

@krekacsmarika v poslednom riadku taka bledo tyrkysova ikonka s babom je to...
@jersey87 idem ju pozriet, ved vsetko bude to iste len chcem predist tomu, ze v polke mi to povie, ze nemozem pokracovat, kym si nieco nekupim 😉

barbarelka
26. sep 2016

@zuzka71291 Ja takyto kojaci vankus mam a toto o budeni pocujem prvy krat 🙂. Moj maly na nom stravil niekolko mesiacov a teda nikdy sme nemali problem so zobudenim kvoli gulickam vo vankusi.

zuzka71291
26. sep 2016

@barbarelka super, akurat citam, ze vacsinou su tie vankuse vyplnene gulickami, lebo som si nasla jeden pekny, je plneny gulickami, tie druhe su o dost drahsie...tak ci to je fakt o tych gulickach ... dakujem 🙂 mozem sa opytat este aky mas? 🙂

krekacsmarika
26. sep 2016

@jersey87 aj ja som to iste stiahla,uvidime

lienka182
26. sep 2016

@krekacsmarika
@jersey87
@majush
😀 vidim, ze nie som sama 😀 stiahla som si contration timer a doula 🙂 tu prvu som uz aj skusala a je v pohode...

tanikbb
26. sep 2016

@zuzka71291 ja som mala s gilickami a aj teraz mam a nic nebudilo. Ja som skor kojila bez neho a pouzivala ako zabranu len

zuzka71291
26. sep 2016

@tanikbb super, tak ja teda objednam asi ten, co som vybrala 🙂

barbarelka
26. sep 2016

@zuzka71291 fuuuha,znacku veru neviem..bol kupovany v Brendone,tu v Ba. Ale urcite mas tiez vybrany dobry 😉.

zuzka71291
26. sep 2016

@barbarelka prave som odoslala objednavku :D

vlastav
26. sep 2016

@iviciatko no snad sa ti zmiernia tie bolesti, je to fakt otrasne, este v tomto vysom stadiu je o to horsie... No ja zacinam mat asi typicke simptomi vyssieho stadia teh. 🙂. Nijak raz sa neviem uhniezdnit, aka kolkvek poloha je zla, vsetko mi vadi, boli, svrby. To skvrna v bruchu robi stretching takmer cely den. Este je aj pahltna, ze sa jej cka 2-3x denne. :\ :D

tanikbb
26. sep 2016

@vlastav nasa cka asi 10x denne. Katastrofa. Len mi tak brucho skace

vlastav
26. sep 2016

@tanikbb :D :D... Och, Teda smejem sa, ale uz poobede spolu s tym stretchingom by to chcelo trochu pokoj, kym je este pekne dnuka a tisko...

janifer
26. sep 2016

@vik_i a existuje aj dezinfekcia do pracky, ked sa perie pradlo. v DM maju vlastnu znacku, alebo aj od Sanytolu. Ked sa peru gatky na 40st, asi to neznici vsetky bacily. A fakt vsetko spodne pradlo bez milosti vyhodit a nakupit nove len 100%bavlna. V M&S mas 5ks novych nohaviciek za 7-8€, ja si kupovavam tam. Mne vadia aj nohavice kde je hoc len 5%elastan. Uz to davaju aj do rifli, do teplakov, otras. A skus obmedzit aj psenicu a pecivo z muky, kysnuty chleba. My sme ficali na Pohankovom chlebe, alebo zo semiacok sa da doma spravit, z mandlovej muky, alebo jest cestoviny napr.kukuricne, bezlepkove ryzove... A Hylak je tiez super, sice je najobycajnejsi, ale odporucaju ho.

janifer
26. sep 2016

@zuzka71291 jezisi polystyrenove gulicky urcite nie. Mam doma a urcite to neplanujem pouzivat. Susti to a je to tvrde aj pre babo. Lepsie je z nejakej penovej vyplne ako su aj vankuse. Okrem vankusov na dojcenie byva aj taky vankus na polohovanie babatka, vlastne aby si odgrgol a nebolo ho treba stale nosit na ramene. Nam tak aj spal. vyzera to podobne, tiez taka podkovicka, je tam menej vyplne, kedysi som to kupovala v Predeti, nie je to na reflux, skor take ze chvilkova zmena polohy

tanikbb
26. sep 2016

@janifer a ostatne baby. Je mi luto, ze vas trapia taketo problemy ale neprehanate to s tou dezinfekciou? Nebude to aj tym? Lebo aj mne u maleho povedali ze atop ekzem je velmi casty pri strednej vrstvy ktora dba velmi o ciatotu a tym padom pokozka nema moznost vybudovat si blastnu floru atd. V kazdom pripade drzim palce nech to prejde.

tanikbb
26. sep 2016

@janifer ja zase nemusim tie umele vuplne lebo v tom ani ja spat neviem. Ale proti gustu ziaden disutat 🙂

janifer
26. sep 2016

@tanikbb nemyslim ze by som to s hygienou prehanala, ja som kvasinky nepoznala dokym som nebola 2.x tehotna (ina hladina estrogenov po otehotneni), resp. dokym som nevybrala antibiotika Zinnat. Narusili mi crevnu floru atd atd. Atopicky ekzem moze byt aj ako dosledok premnozenych kvasiniek v creve. fakt ze kvasinky maju radi cukor. Mne stacil napr.1 pekanovy kolacik z Lidlu a na druhy den som zas mala kvasinky. Ked mam ja problem a periem celej rodine, tak radsej k tym nohavickam sprcnem aj tu dezinfekciu, alebo operem zvlast. No a k tym vankusom: ja najradsej kojim bez nich , len na rukach alebo v leze.

sarina5
27. sep 2016

@vlastav To ako by si o mne pisala 😀

lindt
27. sep 2016

Baby,k tym kvasinkam. Ja som si takmer celu pubertu vytrpela a skusala vsetko mozne. Co sa prania tyka,uz roky periem spodne pradlo zvlast a najma na 60 al. 90 stupnoch a nam. avivaze dam klasicky obycajny ocot. Ziadna avivaz a funguje to.Plus ine opatrenia; neprejedat sa sacharidmi a dokonca ani slanym... zlata stredna cesta. Z kazdeho trosku a to sladke co najmenej a ziadny stres, ale tak sme tehu, takze sme v inej situacii,ale ten ocot je eko, bio... 😊

krekacsmarika
27. sep 2016

@majush dakujem,pozriem aj toto.ja som stiahla contraction timer

lienka182
27. sep 2016

☹ dievčatá objavil sa mi hemoroid... ako vyliečiť? v lekarni mi dali dubovu mast a zajtra idem na poradnu tak uvidim co mi aj tam povedia...
Stve ma to, ze kvoli tomu si musim dat pauzu s aniballom, nech sa to tam trocha ukludni.. Zatial sa mi podarilo nacvicit 26 cm co ma tesi.. este aspon 2 cm... ale ten hemoroid ma brzdi :-/

zuzka71291
27. sep 2016

@janifer vedela som, ze mam pockat do rana a nepockala som, vankus uz objednany, ale tak hadam to nebude take strasne ...🙂

seki11
27. sep 2016

@lienka182 Skus len nejakými mastami zatiaľ, sesternici s tym nič nerobili a po pôrode sa jej stiahol.. 26 cm to máš už pekne nacvičene, ja zatiaľ 24... Myslíš že tých 29 nám bude dosť?

mizuzka
27. sep 2016

@tanikbb no ja tiez neschvalujem pradlo dezinfikovat chem prostriedkami. Tie bakterie sa pri zehleni znicia a keby zeny nepouzivali vkuse nejake dezinfekcne veci a antibakterialne mydla (ktore nicia aj dobre bakterie) a intimne gely, nemali by podla mna s takou pliagou az take problemy. Ja som to zazila raz v zivote, nikomu to neprajem, je to neprijemne, ale aby som kvoli tomu nejedla pecivo a normalne cestoviny a neviem co vsetko to urcite nie. Treba troska obmedzit vydobytky modernej doby a vratit sa k obycajnemu mydlu ako kedysi. Nase stare matere a mamy nemali taketo problemy lebo neboli take zhyckane novodobymi somarinami

mizuzka
27. sep 2016

@janifer inak ked hovoris o tych atb Zinatt, ja som tiez dovtedy nic nemala len ako som v tehu vybrala tieto atb, vtedy ma to prvykrat a dufam ze aj naposledy chytilo