Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Haha, lanovy olej.. aky lanolin..uz som mimo z toho porodu
@emy222 aj my byvame v dome a nemame schody 🙈😃ale vravim aj dnes mamci,ze som cely den upratovala a ona,ze to je aj tak zbytocne,babo si samo povie 😃ale ja dam aj kupel dnes asi este 😃
@zuzka71291 no ja tie schody mám inak sa domov nedostanem len po nich bývame navrchu a dole svokrovci tak tak 😋 inak pravda treba povedať bábätku že nech ide keď uzná za vhodné len nech je zdravé 😚 aj keď by sme ich už pri sebe
Žienky, chcela by som sa podeliť s info ohľadom cvičenia s balónikom. Včera som o tom rozprávala v poradni s mojou dr. a tá mi vravela, že celkom stačí 26-27cm. Viac je zbytočné a horšie sa to po pôrode sťahuje späť ...
Moja dr. to schvaľuje a má vynikajúce výsledky - množstvo pôrodov bez nástrihu. V konečnej fáze tlačenia masážou hrádze sama pomáha tomu, aby sa to obišlo bez nástrihu. Možno preto zastáva názor, že to netreba s balóniom siliť na tých 30cm.
@seki11
@peha82 elasticita tam sice je, ale aj tak... ja som mala pacientky, ktore ci uz cvicili alebo necvicili s balonikom aj tak sa im to po porode tazsie stahovalo a chvilku tam bol aj unik mocu. Su to skor tazsie porody, velke babatka atd. Vtedy je dobre cvicit panvove dno dalej. Kedysi na to boli venusine gulocky - tie sa spociatku vlastne predpisovali gynekologom a az potom sa to zvrhlo na eroticku pomocku a zacali mat rozne drazdive komponenty 🙂
kazdopadne dnes ma aj DM drogeria aj lekarne rozne pomocky na cvicenie panvoveho dna. Bud to vyzera ako venusine gulocky, alebo to ma tvar ako vacsi cumel, alebo rozne vlkadacie vajicka. Princip je ale u vsetkych ten isty - vlozis dnu a stahujes, postupne sa mas dopracovat na vydrz aspon 10sekund. Ale to budeme riesit az po sestonedeli, ak by ste niektora mala s tym problem, tak napisete, mam na to kurzik ;)
Ránko😊 viete mi poradiť nejakú značku vibračného kresielka? Aby bolo dosť stabilné a malo aj rozumnú cenu, ďakujem 😊
Ahoj Oktobrovky a Oktobrovcata;) krasne dni zelam, nech nam to rychlo a bezbolestne prebehne a vytuzene balicky nech su uz na nas pricucnute;)
Dievčatá happy Október! ;)
Nas mesiac je tu... Zmiešane pocity... Držíme si palčeky a silno sa tešíme ;)
Želáme si pozitívne myslenie, ľahký a rýchly pôrod, hlavne bez veľkých bolestí a bez nastrihu 🙂 Držím všetkým prsty 😉
@evelina1607 a odteraz uz kazde jedno bude oktobrovcatko. 🙂
@seki11 @lukamka @evelina1607 uzivajme si posledne dni 2v1. Uz sa totiz nevratia.
my dnes ideme na Dni zela do Stupavy. dufam, ze to tam prezijem. verim, ze nebude vela ludi a kupim si papuce a kapustu a nakladanu cviklu. kym este mozem tak to vsetko zozerem. potom ma doma caka dalsia sichta vykladania veci po malovani. chalani asi pojdu na vystavu lega.
@zuzka71291 Rusová mala asi vtedy službu, ale ako to tam beží, lebo ten Ukrajinec jej volal. Musela som cisárskym, lebo sa mi strácala voda a aj ozvy malej skákali hore dole. Tak to už museli stopnúť.
@tanikbb" Kym este mozem,tak to vsetko zozerem" 😂😂😂!!!spravne! Taky tak..tiez sa chystame a rovnako si dam do bandera vsetko mozne😉! Zatial vsak cakame,kym sa prvorodeny zobudi.
Ahojte dievčatá, za dva dni som pribrala 5kíl. Myslíte že je to v pohode?
@lenka2589 ak máš doma tlakomer skús doma kontrolovať pokiaľ máš tlak celkom v norme a nemáš extrémne opuchy ,rozmazané videnie,bolest hlavy tak by to malo byť ok 😁 kedy máš ďalšiu poradnu už by mala byť každý týždeň aj ctg dva krát do týždňa aspoň ja to tak mám aj ja som tak rýchlo pribrala 5kg a bolo vše ok
Baby začína ma skriabat v hrdle. Dcéra aj drahý mali virozu, kašeľ a sople... Asi som to od nich dostala. Myslíte že pomôžu cmulacie tabletky a C vit?

@lovely_choice v sobotu naposledy a vo stvrtok sa narodila. Cize mala som dost pauzu ale pila som aspoň ten lanolinovy olej
@lukamka drziiiim 🙂 neboj.. bude to sup sup 🙂