Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@sivamyska1 veď práve ja som mojej dohovárala pár hodín pred pôrodom v noci, čo som sa zobudila na wc. A ona sa narodila. Po prvom priloženi jej vravím, nech pekné papá a pôjdeme domov. Ona sa tak rozjedla, že nás pustili o deň skôr. Bud je to náhoda, alebo je fakt múdra (už v brušku ma o tom presvedčila).
@lovely_choice To je jasne,hlavne že ste zdravé a užívas si už tu babatkovsku vonu😘
@lienka182 neviem ale bolesti som fakt mala len na pasoch, ked mi praskli vodu, tak mali prist bolesti, ale cakala som nieco brutalne a bolo to len o cosi intenzivnejsie... ked mi povedali ze netlacit, to bolo najhorsie. Ten intenzivny pocit neviem vysvetlit. Povedala som ze musim, ze to sa neda, ale nebola to bolest... no a to vytlacanie, to ma prekvapilo najviac. Nebolelo to, ale akoby som kamen mala zo seba vytlacit. Naozaj to neviem opisat slovami..
Baby a fotky sú kde???
Kocky mna boli zadok hlavne teda pri chodzi ... a to nehovorim ze ma podbrusko reze je to normalne ten zadok ?
Ahoj ja som dnes mala poradnu...otvorena tesne na prst,krcok makky,prietoky dobre
.... Malinky cca 3026 g ... 😃
@sivamyska1 aj mna pobolieva zadok,hlavne pri chodzi,ale iba obcas.nechapem 🙂
baby budete pouzivat poporodny stahovaci pas? kolegynka fyzio, co sa venuje mamickam to odporuca aspon na par hodin denne. Len ja si neviem ako vybrat
@zuzka71291 ahoj, aj mna dr pozeral odspodu v stredu a vecer, aj vcera vecer aj dnes rano som mala na toaletaku nieco ako hlien skoro ako cez plodne dni a s troskou krvi, viac menej len taky pasik. Neviem ci to mam brat ako zatku ktora postupne odchadza alebo ako po vysetreni neviem noo
@lukamka ja ho mam kupeny a chcela by som ho pouzivat . Ak mi bude dobry . Najhorsie je ze tie velkosti su ze po porode kolko budes mat v pase a tak .. no a to odkial mam vediet ? Tak som kupila a uvidim
@lovely_choice jeej dlho som tu nebola bola som nateba zvedava a myslela nateba ze ako to nakoniec dopadne tak super vidis prirodzene tak ako si chcela prajem vam-vela zdravicka baby
@tina1512 naozaj to bolo presne tak, ako som chcela. Ďakujem Pánu Bohu.
@pehavcek no aj mne sa v noci stalo ze mi odisiel taky zlty hlien este, teraz ma cely den bolia krize aj brucho, ako na ms, mam mierny tlak na konecnik, tak som zvedava co z toho bude. Nechce sa mi lezat tyzden podaromnici v nemocnici, bo tak sa neotvorim viac.
Nevies, rsp baby ak citate neviete, ci sa da odmietnut hospitalizacia ked mam v pondelok nastupit do nemocnice lezat lebo zajtra mam termin porodu?
@mizuzka myslim, ze to moze byt zatka, mozno aj porodis dovtedy a nepojdes lezat ;) drzim palce, s hospitalizaciou neporadim...
@barbarelka a možem sa opýtať, pri prvom tehotenstve nedali možnosť rodiť sekciou? Lebo ja som teraz v 38tt a male ma 3700g a vyzerá ze este porastie podľa stavu placenty.. a uz aj môj lekár začal tému ze či teda nezvažime cisársky lebo predsa som síce vysoká ale zato stihla dost, teraz mám akurát bruško veľké nič iné sa nezmenilo :D a síce sa mi cisársky nepáči a uvedomujem si nevýhody, ale ked tak čítam o tom ked sa narodí prirodzeným pôrodom veľké bábätko tak tiez ma to dost desí.. následky pre malé aj pre mna a ked som počula o kliestovom a podobne tak uz ozaj neviem ...

@jersey87 jee blahozelam 😍😍😍
Super tak uvidime mozno aj nam sa dnes podari 😊 a co ta prekvapilo 😮