icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lienka182
7. okt 2016

@jersey87 jee blahozelam 😍😍😍
Super tak uvidime mozno aj nam sa dnes podari 😊 a co ta prekvapilo 😮

lovely_choice
7. okt 2016

@sivamyska1 veď práve ja som mojej dohovárala pár hodín pred pôrodom v noci, čo som sa zobudila na wc. A ona sa narodila. Po prvom priloženi jej vravím, nech pekné papá a pôjdeme domov. Ona sa tak rozjedla, že nás pustili o deň skôr. Bud je to náhoda, alebo je fakt múdra (už v brušku ma o tom presvedčila).

seki11
7. okt 2016

@jersey87 gratulujem😀Veľa zdravicka

seki11
7. okt 2016

@lovely_choice To je jasne,hlavne že ste zdravé a užívas si už tu babatkovsku vonu😘

jersey87
7. okt 2016

@lienka182 neviem ale bolesti som fakt mala len na pasoch, ked mi praskli vodu, tak mali prist bolesti, ale cakala som nieco brutalne a bolo to len o cosi intenzivnejsie... ked mi povedali ze netlacit, to bolo najhorsie. Ten intenzivny pocit neviem vysvetlit. Povedala som ze musim, ze to sa neda, ale nebola to bolest... no a to vytlacanie, to ma prekvapilo najviac. Nebolelo to, ale akoby som kamen mala zo seba vytlacit. Naozaj to neviem opisat slovami..

seki11
7. okt 2016

@jersey87 Môžeš povedať že perfektný porod😌

vik_i
7. okt 2016

@jersey87 blahoželám😍😍😍hlavne zdravíčko

lienka182
7. okt 2016

@jersey87 juu tak to bol potom super porod 😊 uvidime ako dopadnem ja 😂 ja mam asi nizucky prah bolesti... Teraz uz len rychlo domov z nemocnice a mozete si naplno uzivat malicku 😍😍😍

erickatt
7. okt 2016

Baby a fotky sú kde???

jersey87
7. okt 2016

@lienka182 ja som si myslela tiez ze mam nizky prah bolesti a vypalilo to inak. Nastastie.

sivamyska1
7. okt 2016

Kocky mna boli zadok hlavne teda pri chodzi ... a to nehovorim ze ma podbrusko reze je to normalne ten zadok ?

andi88
7. okt 2016

Ahoj ja som dnes mala poradnu...otvorena tesne na prst,krcok makky,prietoky dobre
.... Malinky cca 3026 g ... 😃

iviciatko
7. okt 2016

@sivamyska1 aj mna pobolieva zadok,hlavne pri chodzi,ale iba obcas.nechapem 🙂

seki11
7. okt 2016

@iviciatko Asi tam niekde tlači babo

lukamka
7. okt 2016

baby budete pouzivat poporodny stahovaci pas? kolegynka fyzio, co sa venuje mamickam to odporuca aspon na par hodin denne. Len ja si neviem ako vybrat

mizuzka
7. okt 2016

@zuzka71291 ahoj, aj mna dr pozeral odspodu v stredu a vecer, aj vcera vecer aj dnes rano som mala na toaletaku nieco ako hlien skoro ako cez plodne dni a s troskou krvi, viac menej len taky pasik. Neviem ci to mam brat ako zatku ktora postupne odchadza alebo ako po vysetreni neviem noo

sivamyska1
7. okt 2016

@lukamka ja ho mam kupeny a chcela by som ho pouzivat . Ak mi bude dobry . Najhorsie je ze tie velkosti su ze po porode kolko budes mat v pase a tak .. no a to odkial mam vediet ? Tak som kupila a uvidim

iviciatko
7. okt 2016

@seki11 moze byt alebo volakedy som cvicievala a teraz vobec,tak ci aj tym to nie je.

seki11
7. okt 2016

@iviciatko Možno aj áno,ťažko povedať.To už ide jedno s druhým teraz.

pehavcek
7. okt 2016

@mizuzka ja som mala taky hlien s cervenym pasikom asi desat hodin predtym ako my odisla zatka a tiez potom ako mi odisla zatka.

zabulka1
8. okt 2016

@seki11 praveze som nic neobila bola som len 37tt

zabulka1
8. okt 2016

@lukamka dakujem

tina1512
8. okt 2016

@lovely_choice jeej dlho som tu nebola bola som nateba zvedava a myslela nateba ze ako to nakoniec dopadne tak super vidis prirodzene tak ako si chcela prajem vam-vela zdravicka baby

jersey87
8. okt 2016

@lukamka ja mam doma stahujuce nohavicky, takze urcite tie oprasim.

lovely_choice
8. okt 2016

@tina1512 naozaj to bolo presne tak, ako som chcela. Ďakujem Pánu Bohu.

mizuzka
8. okt 2016

@pehavcek no aj mne sa v noci stalo ze mi odisiel taky zlty hlien este, teraz ma cely den bolia krize aj brucho, ako na ms, mam mierny tlak na konecnik, tak som zvedava co z toho bude. Nechce sa mi lezat tyzden podaromnici v nemocnici, bo tak sa neotvorim viac.
Nevies, rsp baby ak citate neviete, ci sa da odmietnut hospitalizacia ked mam v pondelok nastupit do nemocnice lezat lebo zajtra mam termin porodu?

zuzka71291
8. okt 2016

@mizuzka myslim, ze to moze byt zatka, mozno aj porodis dovtedy a nepojdes lezat ;) drzim palce, s hospitalizaciou neporadim...

6mia6
8. okt 2016

@mizuzka pojdes na prijem a podpises reverz

monka37
8. okt 2016

@barbarelka a možem sa opýtať, pri prvom tehotenstve nedali možnosť rodiť sekciou? Lebo ja som teraz v 38tt a male ma 3700g a vyzerá ze este porastie podľa stavu placenty.. a uz aj môj lekár začal tému ze či teda nezvažime cisársky lebo predsa som síce vysoká ale zato stihla dost, teraz mám akurát bruško veľké nič iné sa nezmenilo :D a síce sa mi cisársky nepáči a uvedomujem si nevýhody, ale ked tak čítam o tom ked sa narodí prirodzeným pôrodom veľké bábätko tak tiez ma to dost desí.. následky pre malé aj pre mna a ked som počula o kliestovom a podobne tak uz ozaj neviem ...

tanikbb
8. okt 2016

@monka37 urcite si daj poradit lekarom. Spolahla by dom sa na neho.