Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Ahojte !aj my sme na svete od 10:45.Áron vázi 4kg a 54 cm.zatial ma pokusili postavit,ale vela krvi som stratila,a tolko stehov mam,ze ma hodinu sili.asi to budr tazke
@krekacsmarika blahozelam 💕💖💗 vela zdravicka obom a tebe rychle zotavenie 😊
@krekacsmarika Gratulujem!Tak je z neho riadny valibuk😊Prajem veľa zdravicka😘
@krekacsmarika gratulujem k chlapine. 🙂 hlavne zdravie obom a rychle hojenie...
@krekacsmarika gratulujem, vela sil a rychle zotavenie
@krekacsmarika to tazke uz mas za sebou, gratulujem k mackovi, dobre sa zotavte 😉
@krekacsmarika gratulujem. Ja som to mala podobne s tym sitim aj so stratou krvi. Davali mi 2 trasfuzky a bolo dobre. Neboj vsetko bude ok. Drzim palce
@evelina1607 @babucika, tak ja som uz na 3cm od utorka otvorena a stale nic, mierne pobolievanie v krizoch navecer a v noci. Dr. Jankovsky mi hovoril, ze do piatku porodim. Predpokladam, ze to otvaranie bude lahsie, pijem aj ten malinovy caj, skusim sa v piatok opytat na prijme v nemocke, ked pojdem na CTG, co si myslia o tom epi v takejto situacii, podla mna to pojde zhurta tento krat, aby vobec mali kedy to pichnut. O tom pouceni neviem nic, maju na webe clanok ale take dristy len.
@tanikbb dakujem za odpoved.a uz si ok?asi aj mne daju dneska krv.
@krekacsmarika ja som to mala po prvom porode. Ano vschopi ta to velmi. Mne pomohla az druha transfuzia a je dobre ze mi ju dali. Potom som uz fungovala ako hodinky. Do vtedy si ako oblbnuta, nechapes co od teba chcu a starat sa o babo bolo nepredstavitelne. Drzim palce. Vsetko bude ok.
Baby tak ja dnes po poradni,krcok úplne mäkký,otvorená na 1,5 prsta.Ak neporodim do budúceho týždňa 20.10.tak hospitalizácia.Uz teraz má 3800 gr,bože ako porodim 4 kg dieťa?

@emy222 ved prave ze uz je to dlho a tym ze tu budem lezat len tak tak to mi nepomoze. Dali mi tiamin vitaminy ale ci to pomoze ci nie som zvedava