icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

mizuzka
12. okt 2016

@emy222 ved prave ze uz je to dlho a tym ze tu budem lezat len tak tak to mi nepomoze. Dali mi tiamin vitaminy ale ci to pomoze ci nie som zvedava

seki11
12. okt 2016

@lukamka vylezis,neboj.Mne zabrali septisan tbl na hrdlo a cibuľový cajik🙂

vik_i
12. okt 2016

@emy222 skúšala si teply kupeľ?? Ja som si včera napúšťala vaňu...a keď som ležala v teplej vode tak také pravidelné pichy som mala ale potom to prešlo😊☺

emy222
12. okt 2016

@mizuzka vitamíny? To ako na vyvolanie či ako 😇 😗 či len volaka podpora 🙂 šak bábo hádam ešte neni pripravené čoskoro už prídu ;) len nech im to netrvá pobehaj po schodoch v nemocnici 😋

emy222
12. okt 2016

@vik_i skúšala a vo vani dva krát hneď po sebe pot som vybehla hore len uteráku ležala čo tak tvrdlo až neznesiteľné a normálne tvrde 2min a potom nič pomalí sa to predlžovalo a vnoci o 3-tej zas každú pol hodinu a takto stále uz si stoho nič nerobím 🤗

mizuzka
12. okt 2016

@emy222 vitaminy tiamin. Su to vitaminy B v podstate a davaju sa na dozretie porodnych ciest vraj a skratenie krcka atd i ked sa mi tomu velmi nechce verit.

mizuzka
12. okt 2016

@emy222 rsp nechce sa mi verit ze to zaberie... nezabralo chodenie po schodoch, sex, aktivita ani nic zatial....

lienka182
12. okt 2016

@mizuzka 😊 to ten Mr. Chock za to moze 😂 teraz uz nedostane a uvidis urcite sa skoro narodi 😉
@lukamka juu drz sa a skore uzdravenie... Na mna tiez nieco liezlo ale preslo to no pri tomto pocasi treba byt stale v strehu 😕

krekacsmarika
12. okt 2016

Ahojte !aj my sme na svete od 10:45.Áron vázi 4kg a 54 cm.zatial ma pokusili postavit,ale vela krvi som stratila,a tolko stehov mam,ze ma hodinu sili.asi to budr tazke

lienka182
12. okt 2016

@krekacsmarika blahozelam 💕💖💗 vela zdravicka obom a tebe rychle zotavenie 😊

vik_i
12. okt 2016

@emy222 ja sa normálne asi večer pomodlim k odtečeniu plodovej vody abo čo😁

seki11
12. okt 2016

@krekacsmarika Gratulujem!Tak je z neho riadny valibuk😊Prajem veľa zdravicka😘

jersey87
12. okt 2016

@mizuzka vydrz to tam. Hadam nebudes prenasat 2 tyzdne.

emy222
12. okt 2016

@mizuzka aj ja chcem také vitamíny 🙂 no šak čo narobíme treba už len čakať 🙂 nič iné nám nezostáva

emy222
12. okt 2016

@vik_i to ja furt hovorím niekomu kto tam je hore že nech mi pomôže hee 🙂 a malej dohovaram stále a nič 🙂

jersey87
12. okt 2016

@krekacsmarika gratulujem k chlapine. 🙂 hlavne zdravie obom a rychle hojenie...

mizuzka
12. okt 2016

@emy222 tiamin sa to vola, chut to ma rovnaku ako obycajny b complex

mizuzka
12. okt 2016

@lienka182 aj to je mozne heh 😂 chutilo mu tak tam bol a teraz bude mat deficit 😁

mizuzka
12. okt 2016

@krekacsmarika gratulujem, vela sil a rychle zotavenie

mizuzka
12. okt 2016

@jersey87 snad, uvidim v piatok po vizite. Ty ako?

lukamka
12. okt 2016

@krekacsmarika to tazke uz mas za sebou, gratulujem k mackovi, dobre sa zotavte 😉

tanikbb
12. okt 2016

@krekacsmarika gratulujem. Ja som to mala podobne s tym sitim aj so stratou krvi. Davali mi 2 trasfuzky a bolo dobre. Neboj vsetko bude ok. Drzim palce

janifer
12. okt 2016

@evelina1607 @babucika, tak ja som uz na 3cm od utorka otvorena a stale nic, mierne pobolievanie v krizoch navecer a v noci. Dr. Jankovsky mi hovoril, ze do piatku porodim. Predpokladam, ze to otvaranie bude lahsie, pijem aj ten malinovy caj, skusim sa v piatok opytat na prijme v nemocke, ked pojdem na CTG, co si myslia o tom epi v takejto situacii, podla mna to pojde zhurta tento krat, aby vobec mali kedy to pichnut. O tom pouceni neviem nic, maju na webe clanok ale take dristy len.

krekacsmarika
13. okt 2016

@tanikbb dakujem za odpoved.a uz si ok?asi aj mne daju dneska krv.

tanikbb
13. okt 2016

@krekacsmarika ja som to mala po prvom porode. Ano vschopi ta to velmi. Mne pomohla az druha transfuzia a je dobre ze mi ju dali. Potom som uz fungovala ako hodinky. Do vtedy si ako oblbnuta, nechapes co od teba chcu a starat sa o babo bolo nepredstavitelne. Drzim palce. Vsetko bude ok.

seki11
13. okt 2016

Baby tak ja dnes po poradni,krcok úplne mäkký,otvorená na 1,5 prsta.Ak neporodim do budúceho týždňa 20.10.tak hospitalizácia.Uz teraz má 3800 gr,bože ako porodim 4 kg dieťa?

jersey87
13. okt 2016

@mizuzka ja si zacinam zvykat na to, ze v noci nespim. 🙂

lukamka
13. okt 2016

@seki11 s tym urcite nevydrzis do 20-teho 😉
pojde to lavou zadnou snad este tento tyzden. U nas je krcok stale na desat zamkov, tak ja som si s kludom anglicana dohodla na pondelok tapetovanie :D :D

seki11
13. okt 2016

@lukamka Keby si mala pravdu🙂Ja som akurát dovencila nášho 35 kg psíka,trochu pobehala a idem teda umyť okna😀Mám stres hlavne z tej váhy ....dcérka mala 3320 a mala som čo robit😜A to som mala 20 rokov,teraz mám 33😀Znova prvorodicka.

seki11
13. okt 2016

@lukamka Pri tón tapetovani sa to možno aj rozbehne...a ešte keď budeš aj po štyroch upratovať dlazku po nejakom lepidle😀