Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@krekacsmarika
@tanikbb Dievcata, mozem sa spytat, kolko krvi ste stratili a ci vam nasledne robili krvny obraz - ak ano, ake hodnoty zeleza ste mali? ja som rodila 6.10 vecer, nasa princezna mala v ukoncenom 38t 3860g a obvod hlavicky 37cm. tiez som mala nastrih, ktory vsak pre mna osobne bol velka ulava, avsak stratila som vela krvi, asi pol litra. transfuziu mi nerobili, ale bola som na druhy den velmi slaba kvoli hranicnym hodnotam zeleza, tak mi dali tabletky. kazdym dnom sa to zlepsuje, ale velmi rychlo sa unavim.. vam sa vdaka transfuzii ulavilo okamzite?
@guizui ano, robili mi krvny obraz a mala som hodnotu pri prvom odbere cca 75 a malo byt asi 140 a po prvej transfuzii stuplo ale len na 90. tak dali dalsiu. netusim kolko som stratila ale riadne kedze mi davali myslim 2x500 alebo 2x250ml. ale moj gynekolog tvrdil, ze 2x500ml. mne sa to zda vela ale teda sacok to bol riadny.
@seki11 kokso a ja som chcela ostat doma lebo prietoky mam tiez ok, neotvaram sa a v pondelok sa mi este podarilo uprosit primara ale v stredu som uz musela nastupit... a dalej sa tiez nic nedeje akurat ze dostavam thiamin ktory by vraj mohol pomoct otvaraniu... no je to len B vitamin v skutocnosti tak si myslim ze nic z toho... som zvedava zajtra bude velka vizita. Ak sa nic nezmenilo tak chcem ist domov alebo nech mi daju vyvolavacku...
Kočky moje prve babo malo 3333g a toto druhe netusim-Dr mi asi radsej nepovedal..asi 2 mesiace uz ficim vylucne na bielom sladuckom hrozne, cize z tej glukozy ine ako riadny valibuk nebude;) kamoska s mini-panvou ma vsak potesila, ze v pohode vytlacila 4,3kg junaka, tak hadam priroda vie, co robi;) hlavne treba byt v klude a hlavu mat cistu a potom sa zvladne aj nemozne:D
Ahoj tak uz je Marek na svete, 4090g a 50cm, bolo to lahsie ako ten prvy porod. Pila som malinovy caj asi od 37.tt, islo to rychlo od 10.00 kedy mi doma praskla voda, hned zacli kontrakcie, do 14.20 kedy sa narodil. No trebalo silno tlacit a velakrat. Vdaka porodnym asistentkam v TN! Vela ma podporili. Aj doktor super, len meno neviem taky mladsi blonsak okruhla tvar, ze robi na rizikovej poradni. Myslim ze som spokojna, bez oxytocinu, s malym nastrihom. Prechadzala som sa, vesala na rebriny... Mala som 2x injekcie na bolesti a ma super uvolnili. Akurat som po nich videla rozmazane a ze mam podpisat papiere/ ist na fitloptu...nehrozilo motala sa mi hlava. Maleho po porode dali na moje brucho, nechali dotepat pupocnik a potom zobrali na vazenie a spol. Po 5min prisiel, prisal sa a sme si 1.5 hodky podriemkali. Uz som na izbe, po veceri a skrka mi v bruchu 🙂) Pa drzte sa.
@lukamka dnes nam malu prist dokoncit sokle po prerabke bytu, 2mesiace cakame..volam najstrovi ze som ok nech pride...a za 10min mi rachla voda. No aja som vcera varila komplet menu a navecer sme so synom upiekli davku medovnikov. Skorica vonala v celom byte, asi to mladencovi dopomohlo von tie vone. Ked som miesila cesto, v bruchu futbal.zapas.
@janiferdakujem ti za podporu🙂
Ozaj,neviete mi povedať obvod hlavičky približne keď priemer mi dnes zmeral 9,3?
@janifer gratulacie posielame zo ZA, nasavajte spolocne neopakovatelne momenty;)

@lukamka *tom