icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

seki11
13. okt 2016

@lukamka *tom

mizuzka
13. okt 2016

@jersey87 podobne, tato noc bola pre mna zas ako za trest. Este o druhej som nespala...a 4:20 ma prisla budit sestricka ze moc a krv.... sialene

mizuzka
13. okt 2016

@seki11 akoto ze si este free a ze ta este nepichli do nemocnice? Ja tu uz musim trcat ci sa mi chce ci nie 😢

guizui
13. okt 2016

@krekacsmarika
@tanikbb Dievcata, mozem sa spytat, kolko krvi ste stratili a ci vam nasledne robili krvny obraz - ak ano, ake hodnoty zeleza ste mali? ja som rodila 6.10 vecer, nasa princezna mala v ukoncenom 38t 3860g a obvod hlavicky 37cm. tiez som mala nastrih, ktory vsak pre mna osobne bol velka ulava, avsak stratila som vela krvi, asi pol litra. transfuziu mi nerobili, ale bola som na druhy den velmi slaba kvoli hranicnym hodnotam zeleza, tak mi dali tabletky. kazdym dnom sa to zlepsuje, ale velmi rychlo sa unavim.. vam sa vdaka transfuzii ulavilo okamzite?

seki11
13. okt 2016

@mizuzka No lebo povedal že do ukonceneho 41 tt nemáme čo stresovať.Maly je ok,prietoky tiež....potom v nemocnici vyvolávačku a keď nic tak neviem😀Asi SC....Ale ja mu idem dohovárať,Janickovi....nech nieje lenivy😀

tanikbb
13. okt 2016

@guizui ano, robili mi krvny obraz a mala som hodnotu pri prvom odbere cca 75 a malo byt asi 140 a po prvej transfuzii stuplo ale len na 90. tak dali dalsiu. netusim kolko som stratila ale riadne kedze mi davali myslim 2x500 alebo 2x250ml. ale moj gynekolog tvrdil, ze 2x500ml. mne sa to zda vela ale teda sacok to bol riadny.

sarina5
13. okt 2016

@seki11 Neboj, porodia aj 4kg dieťa. Mne mal druhý syn 4250g a pôrod to bol ľahší ako pri prvom, ktorý mal 3350g.

lukamka
13. okt 2016

@seki11 tapetar slubil, ze po sebe uprace, ide len o jednu stenu na ozivenie, este chudak netusi, ze ide ku casovanej bombe hahaha... Ale nie, keby sa nieco dialo, tak tu s nim ostane suseda, verim, ze sa mu nebudu ruky klepat pre to 😉

seki11
13. okt 2016

@lukamka 😀Veď to,aj zabudne čo má robit😜

jersey87
13. okt 2016

@lukamka a mozno budes prekvapena a bude predychavat s tebou... 🙂

tanikbb
13. okt 2016

@lukamka mozno ma kumulovanu funkciu, tapetar-porodnik.

mizuzka
13. okt 2016

@seki11 kokso a ja som chcela ostat doma lebo prietoky mam tiez ok, neotvaram sa a v pondelok sa mi este podarilo uprosit primara ale v stredu som uz musela nastupit... a dalej sa tiez nic nedeje akurat ze dostavam thiamin ktory by vraj mohol pomoct otvaraniu... no je to len B vitamin v skutocnosti tak si myslim ze nic z toho... som zvedava zajtra bude velka vizita. Ak sa nic nezmenilo tak chcem ist domov alebo nech mi daju vyvolavacku...

evelina1607
13. okt 2016

Kočky moje prve babo malo 3333g a toto druhe netusim-Dr mi asi radsej nepovedal..asi 2 mesiace uz ficim vylucne na bielom sladuckom hrozne, cize z tej glukozy ine ako riadny valibuk nebude;) kamoska s mini-panvou ma vsak potesila, ze v pohode vytlacila 4,3kg junaka, tak hadam priroda vie, co robi;) hlavne treba byt v klude a hlavu mat cistu a potom sa zvladne aj nemozne:D

guizui
13. okt 2016

@tanikbb tak ja som mala zelezo 85, po tabletkach o 2 dni stuplo na 87 a povedali, ze teda tranfuzia nieje nevyhnutna, aj sa inak citim super, len ta unava pride z nicoho nic velmi silna.. ty uz sa citis fajn?

seki11
13. okt 2016

@mizuzka Nechápem prečo ta tam nechali....vravím ,keď je všetko ok....doma je predsa doma,aj keď tu musím čakať tiez😉

janifer
13. okt 2016

Ahoj tak uz je Marek na svete, 4090g a 50cm, bolo to lahsie ako ten prvy porod. Pila som malinovy caj asi od 37.tt, islo to rychlo od 10.00 kedy mi doma praskla voda, hned zacli kontrakcie, do 14.20 kedy sa narodil. No trebalo silno tlacit a velakrat. Vdaka porodnym asistentkam v TN! Vela ma podporili. Aj doktor super, len meno neviem taky mladsi blonsak okruhla tvar, ze robi na rizikovej poradni. Myslim ze som spokojna, bez oxytocinu, s malym nastrihom. Prechadzala som sa, vesala na rebriny... Mala som 2x injekcie na bolesti a ma super uvolnili. Akurat som po nich videla rozmazane a ze mam podpisat papiere/ ist na fitloptu...nehrozilo motala sa mi hlava. Maleho po porode dali na moje brucho, nechali dotepat pupocnik a potom zobrali na vazenie a spol. Po 5min prisiel, prisal sa a sme si 1.5 hodky podriemkali. Uz som na izbe, po veceri a skrka mi v bruchu 🙂) Pa drzte sa.

janifer
13. okt 2016

@seki11 neboj da sa to. Ja som hrozne stihla, mala panva a slo to. Viackrat zatlacis, kontrakcie ti pomozu. Mozno to nebude na 3.kontrakciu ale na 4tu.

janifer
13. okt 2016

@lukamka dnes nam malu prist dokoncit sokle po prerabke bytu, 2mesiace cakame..volam najstrovi ze som ok nech pride...a za 10min mi rachla voda. No aja som vcera varila komplet menu a navecer sme so synom upiekli davku medovnikov. Skorica vonala v celom byte, asi to mladencovi dopomohlo von tie vone. Ked som miesila cesto, v bruchu futbal.zapas.

seki11
13. okt 2016

@janifer gratulujem😘Veľa zdravicka a mliečka prajem

seki11
13. okt 2016

@janiferdakujem ti za podporu🙂

lukamka
13. okt 2016

@seki11
@jersey87
@tanikbb 😀 😀 😀
tapetar pride skor, prelozil to uz na sobotu, tak bud je to znamenie, alebo ma aj on ucet na konovi hahahah

lienka182
13. okt 2016

@janifer jee super tesim sa s tebou z pekneho porodu 😍 a hlavne blahozelam ❤😍

lukamka
13. okt 2016

@janifer jaaaaaaaaaaj to je supeeeer! mate moj tajne vysnivany termin 😉
ja som sa totiz tiez narodila 13.
Gratulujem, rychlo sa zotavte, budeme vas nasledovat 🙂

seki11
13. okt 2016

@lukamka 😀Možno to aj niečo znamená,nezabúdajme na nedelňajší spln🤗Bude deti a deti🙂

seki11
13. okt 2016

Ozaj,neviete mi povedať obvod hlavičky približne keď priemer mi dnes zmeral 9,3?

lukamka
13. okt 2016

@seki11 ja mám pri biparietálnom 8,7cm obvod 32cm.

seki11
13. okt 2016

@lukamka Aha,lebo mne povedal len toto dnes

lukamka
13. okt 2016

@seki11 a povedal aj aký priemer? Najčastejšie sa udáva ten prvý- BPD to je od uška k ušku.
My mame cely čas troska sisatu hlávku a tento priemer sme mali v 37+6, tak ja uz počítam, že bude aj <34cm obvod

evelina1607
13. okt 2016

@janifer gratulacie posielame zo ZA, nasavajte spolocne neopakovatelne momenty;)

seki11
13. okt 2016

@lukamka priemer 9,3