icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lienka182
18. okt 2016

@babucika blahozelaaaam ❤😊😍

annieh1236
18. okt 2016

My sme prisli na svet 28 septembra 🙂

babucika
18. okt 2016

@lienka182 dakujem😙.som velmi rada ze to uz mam za sebou

mizuzka
18. okt 2016

@tanikbb no vytiHol pred siedmou tolko mlieka ze este nedavno mu vygrclo. Bola som prekvapena. Tak skusim to vazenie pred a po jedeni najblizsie

mizuzka
18. okt 2016

@tanikbb jaj a porodila som v nedelu 9:40 rano

seki11
18. okt 2016

@babucika Gratulujem😘Veľa zdravia a mliecka🙂

tanikbb
18. okt 2016

@mizuzka zlato ak vytiahne cicik a nevygrcia vsetko von a spokojne zaspi tak sa nestresuj s vazenim. Ved to znamena, ze vypil dost a je mu dost. A tym padom pribera. Dolezite je aby vytiahol jeden cely prsnik. Predne aj zadne mlieko. Pojde to. Teraz da max nejakych 60ml kedze je to treti den po narodeni. Ked ti vazenie urobi pokoj na dusi tak ok. Len ho musis zvazit s cistou pliebkou a potom hned po kojeni. Inak budu hodnoty matuce.

mizuzka
18. okt 2016

@tanikbb ano viem, bol tak vazeny... problem je ze za 20 min vytiahol 5 ml... tak uvidime rano ako bude papat. Bo stale hlada a uz ma bolia cele bradavky a uz mi ani nic nejde. Len by sa mojkal na nich a cuckal kedy tedy a spi na nich. Takze rano mi ho prevazia tiez. Teraz uz pockam o dakej jednej pol druhej mu skusim dat a potom o piatej rano kym budu tieto sestricky zopakujem toto vazenie.

tanikbb
19. okt 2016

@mizuzka neboj dobre bude. Oni su zo zaciatku velmi pri tom unaveni a sami nevedia ako na to. Naucinsa. Aj ja som mala bolave bradavku az krvave. Ale som sa zatala a slo to. Trvalo mesiac kym ma prestali boliet. A kojila som zdarne 18mes. Treba babo udrziavat bdele pri papceni, pod bradou prstom potlacit, usko jemnonpotiahnut, trosku potiahnut od bradavky. Nauci sa a este budes odsavat do zasoby.

seki11
19. okt 2016

@florence33 Ako sa cítiš?Ani po prechádzke nic?Mna pobolieva brucho ,zátka mi odišla už tretí krát 😀a stále nic.....nechápem.Uvidim čo zajtra u Dr.

florence33
19. okt 2016

@seki11 akurát rozmýšľam, či sa nemám od zúfalstva rozplakať 🙂 ctg a prietoky v poriadku, ale vnútorná bránka uzavretá a vonkajšia otvorená iba na dva prsty. takže uvažujem, či pôjdem poobede na jogu alebo si vybehnem na Hrebienok. dr. chcela, aby som sa v piatok nechala hospitalizovať s tým, že cez víkend mi budú pomaly vyvolávať pôrod, ale odmietla som...prídem opäť na kontrolu a ak bude všetko v poriadku, tak nastúpim až v pondelok.

seki11
19. okt 2016

@florence33 Toto bude určite vravieť aj mne,lenže u nás sa cez víkend nevyvoláva porod.Nechaju ma len na pozorovaní....to chcem odmietnuť aj ja ...veď zajtra mi povie.Inak ten Hrebienok nieje zlý napad😃

florence33
19. okt 2016

@seki11 začína sa mračiť a možno bude pršať, ale zatiaľ je v hre 🙂 mne hovorila dr., že v piatok by mi dali prvú tabletu na otváranie krčka, v sobotu druhú...no, nepáčilo sa mi to. uvidím, čo bude do piatku, možno to rozhodnutie prehodnotím, ale príde mi to príliš umelé lebo po kontrakciách ani stopa, krčok zatvorený, vyšetrenia v poriadku... na druhej strane strach, aby sa predsa len niečo nezomlelo ☹

seki11
19. okt 2016

@florence33 som na tom podobne....to ti chce dávať prostaglandin?

mizuzka
19. okt 2016

@tanikbb kiez by. Ale dokrmila som ho dnes s UM lebo sa inak uz nedalo. Krasne spokojne spinka. Snad sa mi.zagial urobi aj nejake mlieko. Doma to bude ine. A dnes som uz sama na izbe tak dnes sa mu skusim uplne prisposobit 😊

alicazazrakova
19. okt 2016

zenyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ja uz chcem rodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit 😅 😅 😅 😅

6mia6
19. okt 2016

@alicazazrakova ja tieeeeez

barbarelka
19. okt 2016

@mizuzka vobec nemaj stres,ja som takto bola s prvym synom. Uz som ti raz pisala,ze som mala mliecko cca az na 6ty,ci 7my den po porode(na druhy den od prichodu dom). Tiez sme dokrmovali este v nemocke UM a aj tie dva dni doma..nieje to jed a babo,ked budes mat dost svojho mliecka,tak automaticky nabehne len na to. Hlavne,aby nebolo hladne a spinkalo..to sa aj ty viac ukludnis😉

seki11
19. okt 2016

@alicazazrakova Ja už si hovorím že chce byt v bruchu maly do Vianoc😀

florence33
19. okt 2016

@seki11 áno. skúsim to ešte do piatku nejako rozbehnúť, ale malej sa zatiaľ nikam nechce 🙂

andi88
19. okt 2016

@alicazazrakova Aj ja....😀 už ma všetko bolí... Ruky ,nohy su opuchnute ... Prava ruka neustale trpne...😝 a som veĺmi zvedavá na malého futbalistu.... 🙂

alicazazrakova
19. okt 2016

@seki11
@andi88 juj zeny, ved aj ja som uz taka nervozna sama zo seba..akoze kym je v brusku, mam pokoj...ale tak si uz zavadziam, vsetko ma vytaca.....a nedajboze starsie dieta ma skusa, kolko znesiem, tak som uplne ze hotova 😀 ale ani naznak, ze by sa chcelo z bruska von....

sarina5
19. okt 2016

@seki11 Do Vianoc? Ja mam pocit, ze uz zostanem tehotná navždy!!! Nemavam ani poslickov, ani bolesti krížov, ... nic.

seki11
19. okt 2016

@alicazazrakova Mne tvrdne veľmi brucho skoro stále,zátka mi vyšla už tretí krát časť dnes....keby mi odtiekla voda ako pri dcérke....ale takto nic a kontrakcie žiadne.Poslickov naposledy v pondelok v noci.....

seki11
19. okt 2016

@florence33 Pri tom prostaglandine sú vraj oveľa silnejšie kontrakcie....je to pravda?

seki11
19. okt 2016

@sarina5 Ja práve áno,aj tvrdnutie brucha....minuly víkend som myslela že porodim....a nic🙂

ssstanka
19. okt 2016

Jooj, ja uz tak par dni fungujem, ze brutálne bolesti krížov, sem tam podbruško ako na mrchu, dajme tomu, ze aj pol dňa takto a potom prejde akoby nič

lukamka
19. okt 2016

@tanikbb mesiac ta tie bradavky boleli ?!?!? 😱
Ja ešte stále zatinam zuby keď ju idem priložiť a to sa krásne prisava na cely dvorec a dávam pozor aby necucala len bradavku. Jaaaj dúfam že nám to prejde rýchlejšie 😣😣

seki11
19. okt 2016

@ssstanka Ja podobne🙂

ssstanka
19. okt 2016

@seki11 no zajtra mam tp tak som zvedavá. Plan je taky, že príde rano muž z nočnej, roznesieme deti do školy, škôlky a potom môžem ísť 😁