Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
My sme prisli na svet 28 septembra 🙂
@mizuzka zlato ak vytiahne cicik a nevygrcia vsetko von a spokojne zaspi tak sa nestresuj s vazenim. Ved to znamena, ze vypil dost a je mu dost. A tym padom pribera. Dolezite je aby vytiahol jeden cely prsnik. Predne aj zadne mlieko. Pojde to. Teraz da max nejakych 60ml kedze je to treti den po narodeni. Ked ti vazenie urobi pokoj na dusi tak ok. Len ho musis zvazit s cistou pliebkou a potom hned po kojeni. Inak budu hodnoty matuce.
@tanikbb ano viem, bol tak vazeny... problem je ze za 20 min vytiahol 5 ml... tak uvidime rano ako bude papat. Bo stale hlada a uz ma bolia cele bradavky a uz mi ani nic nejde. Len by sa mojkal na nich a cuckal kedy tedy a spi na nich. Takze rano mi ho prevazia tiez. Teraz uz pockam o dakej jednej pol druhej mu skusim dat a potom o piatej rano kym budu tieto sestricky zopakujem toto vazenie.
@mizuzka neboj dobre bude. Oni su zo zaciatku velmi pri tom unaveni a sami nevedia ako na to. Naucinsa. Aj ja som mala bolave bradavku az krvave. Ale som sa zatala a slo to. Trvalo mesiac kym ma prestali boliet. A kojila som zdarne 18mes. Treba babo udrziavat bdele pri papceni, pod bradou prstom potlacit, usko jemnonpotiahnut, trosku potiahnut od bradavky. Nauci sa a este budes odsavat do zasoby.
@florence33 Ako sa cítiš?Ani po prechádzke nic?Mna pobolieva brucho ,zátka mi odišla už tretí krát 😀a stále nic.....nechápem.Uvidim čo zajtra u Dr.
@seki11 akurát rozmýšľam, či sa nemám od zúfalstva rozplakať 🙂 ctg a prietoky v poriadku, ale vnútorná bránka uzavretá a vonkajšia otvorená iba na dva prsty. takže uvažujem, či pôjdem poobede na jogu alebo si vybehnem na Hrebienok. dr. chcela, aby som sa v piatok nechala hospitalizovať s tým, že cez víkend mi budú pomaly vyvolávať pôrod, ale odmietla som...prídem opäť na kontrolu a ak bude všetko v poriadku, tak nastúpim až v pondelok.
@florence33 Toto bude určite vravieť aj mne,lenže u nás sa cez víkend nevyvoláva porod.Nechaju ma len na pozorovaní....to chcem odmietnuť aj ja ...veď zajtra mi povie.Inak ten Hrebienok nieje zlý napad😃
@seki11 začína sa mračiť a možno bude pršať, ale zatiaľ je v hre 🙂 mne hovorila dr., že v piatok by mi dali prvú tabletu na otváranie krčka, v sobotu druhú...no, nepáčilo sa mi to. uvidím, čo bude do piatku, možno to rozhodnutie prehodnotím, ale príde mi to príliš umelé lebo po kontrakciách ani stopa, krčok zatvorený, vyšetrenia v poriadku... na druhej strane strach, aby sa predsa len niečo nezomlelo ☹
@florence33 som na tom podobne....to ti chce dávať prostaglandin?
zenyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ja uz chcem rodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit 😅 😅 😅 😅
@alicazazrakova ja tieeeeez
@mizuzka vobec nemaj stres,ja som takto bola s prvym synom. Uz som ti raz pisala,ze som mala mliecko cca az na 6ty,ci 7my den po porode(na druhy den od prichodu dom). Tiez sme dokrmovali este v nemocke UM a aj tie dva dni doma..nieje to jed a babo,ked budes mat dost svojho mliecka,tak automaticky nabehne len na to. Hlavne,aby nebolo hladne a spinkalo..to sa aj ty viac ukludnis😉
@alicazazrakova Ja už si hovorím že chce byt v bruchu maly do Vianoc😀
@seki11 áno. skúsim to ešte do piatku nejako rozbehnúť, ale malej sa zatiaľ nikam nechce 🙂
@alicazazrakova Aj ja....😀 už ma všetko bolí... Ruky ,nohy su opuchnute ... Prava ruka neustale trpne...😝 a som veĺmi zvedavá na malého futbalistu.... 🙂
@alicazazrakova Mne tvrdne veľmi brucho skoro stále,zátka mi vyšla už tretí krát časť dnes....keby mi odtiekla voda ako pri dcérke....ale takto nic a kontrakcie žiadne.Poslickov naposledy v pondelok v noci.....
@florence33 Pri tom prostaglandine sú vraj oveľa silnejšie kontrakcie....je to pravda?
Jooj, ja uz tak par dni fungujem, ze brutálne bolesti krížov, sem tam podbruško ako na mrchu, dajme tomu, ze aj pol dňa takto a potom prejde akoby nič

@babucika blahozelaaaam ❤😊😍