Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@florence33 ja som mala oxytocín pri dcérke a môžem ti povedať že bolelo dosť hneď od začiatku.Ale vydržala som🙂
Zienky neviem ci som to uz pisala tu alebo njekde inde, pozor na tu senovku a benedikt, zapeka z toho, tak to neprezente s davkovanim! Mne laktacna poradkyna radila 3xdenne 3 tablety z kazdeho 3dni, potom 2xdenne 2tablety 2dni atd.... no a vysledok sice krasne spustene mlieko ako po porode ( toto bolo uz v 3.mesiaci ked mal rastovy spurt), ale zapieklo mna brutalne a dieta ani nehovorim chudak co kakal aj 3x denne tak teraz 2 dni sa nevedel vytoto. Mozno vam na zaciatok velku sluzbu spravi aj obycajny feniklovy caj. Nie pre dieta ale pre vas
@seki11 no ja by som mala mat spravny termin ( presne viem kedy som otehotnela) v sobotu 22.10.,aj dvaja gynekologovia mi to potvrdili. Ale moj trulo mi napisal do knizky termin az 29.10., tak uz som nervozna.... Mne sice brusko tvrdne najma ked cvicim alebo sa ponamaham, ale inak nic, ani zatka neodchadza... Akurat sem tam menstruacne bolesti a ked chodim, mam pocit, ze drobciatko zo mna vypadne, pritom ma hlavku este vysoko nad jazvou po prvej sekcii....
@alicazazrakova Veď toto....ja mám tiež ešte dosť vysoko brucho.Ale už dva týždne úplne mäkký krcok a otvorená som na 1,5 prsta.To mi povedal pred týždňom.22.10 je krásny dátum,ja nám vtedy narodeniny😀
Ja mam termin 25.10 alebo 27.10... Ale uz sa nebiem dočkať...😃 A už normálne neznasam ked sa ma ludia pytaju kedy uz idem rodit... 😣
To sa nás už asi pýtajú všetkých.....hlavne keď už prenasas....prvý termín som mala13.10.....druhý zajtra a nic😭
@florence33 mozno Ta potesim-v nedelu vecer som bola na 2,5prsta a v pondelok o tom istom case na 8;) po pichnuti vody som porodila do 30-45minut. Bolo to intenzivne, ale aj krasne bez umelych zasahov. Prajem Ti (Vam vsetkym este cakatelkam) porod podla predstav;)
@tanikbb dakujem za gratulacie kocenky, vytesujeme sa 1 z 2heho;) pred porodom ma trapil termin, teraz ma bolia bradavky ako slak (skriabem omietky) a irituje "kludne" prostredie porodnice ale aj tak je to to naj co moze zenu stretnut v zivote;) cmuk plny energie posielam
dievcata neviem, ci to poznate, my sme v nemocnici dostavali kazdy den jednu vlozku s eterickymi olejmi. Ja som to mala strasne rada, tak to robim este aj doma: Na vlozku nakvapkam tri kvaky levanduloveho a tri kvapky tea tree oleja - kvapky rozmiestnene po celej dlzke. Super to ukludnuje a dezinfikuje, ale odporuca sa len jednu denne.
inak ja vlozky neznasam ☹ uz sa neviem dockat kedy to krvacanie prejde
@lukamka aj tieto anionove su sikovne: http://adx.zdravie.sk/www/delivery/ck.php?oapar...
Su savé, liecive a po porode idealne tie nocne. Maju ich aj v health shopoch.
Aby sme/ste vedeli, co cakat po potode: http://www.bocianiehniezdo.sk/content/5-problem...
Ja som rodila s vypuklymi krcovymi zilami a hemoroidmi - ak potrebujete, pytajte sa..
@evelina1607 Kŕčové žily mám aj ja vonkajšie a dosť má to tam už boli a to som pred pôrodom.Hemoroidy nemám.Vratilo sa ti to do normálu?Dr.mi povedal že mi zmiznú po porode,že to maly tak tlači.....
Žienky, všimla som si asi cca týždeň dozadu, že mi padajú vlasy, ale dnes ráno som si všimla, že normálne už také kúty mam. Po pôrode je to normalne, ale že pred pôrodom...
@seki11 po 1.porode mi dr pri siti povedal, ze mam vnutorne aj vonkajsie krcove zily a teda tie ma riadne bolia. Hlavne prava strana. Tam asi aj su. Aj mi to opuchne ked chodim. Potom uz ani nohy nespojim hahaha. Booooze tato moja frnda by uz mohla nieco poriesit. Uz mi podla mna kleslo trochu aj brusko.
@seki11 este nie, ale cakam..a ked nie, urcite sa to bude musiet riesit laserovo, bo takto do plaviek si to vazne neviem predstavit.. Ale po prvom som mala zily ovela lepsie asi pol roka po, teraz po druhom uvidime - v teho vzdy vyrazne vystupia a stipu.. Hemoroidy som tiez nikdy nemala-az po porode z tych tlakov (to je ten isty problem ako zily) a tiez cakam na ustup;) uvidime, co z nas ostane:D-skoda, ze prsia nie-pridavam pre ilustraciu;)
Tak my uz mame Dorotku 🙂 este som sa z toho celeho nespamatala, bola to rychlovka 🙂
@florence33 ;) to bola vazne rychlovka.. Gratulujem k pokladiku, vychutnavajte si ten balicek stastia, rychlo vyrastie;) rychle zotavenie pre mamicku a mliecko pre dcerku prajem
@florence33 gratulujem ti😘😘💕
@florence33 Gratulujem 🙂
@evelina1607 @seki11 @andi88 dakujem :-*

@seki11 neviem ti povedať...ja som počula, že silnejšie sú, keď ti pichnú oxitocín lebo zablokuje endorfíny, pomocou ktorých lepšie znášaš bolesť. ale to ťahám z päty informácie, už ani neviem, kedy som to čítala a či si to dobre pamätám.