Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@alicazazrakova kokso myslim na teba od rana. Daj update ked bude casu.
@tanikbb aj ja cely den rozmyslam, ci nerobili tety v skôlke rovno pôrodny kurz 😕 inak soferovat v takom stave je tiez masaker. Mne za volantom kontrakcie len zacinali, ale potom ako sme uz isli do porodnice mi pri kazdej kontrakcii strplo cele brucho a stehna asi po kolena - ale to uz soferoval moj muz - pirat Ba ciest hahaha
Baby od rana mám taký hnedasty výtok,ale bolesti skoro žiadne len ako pri mierne bolestivou menzese,bruško tvrdne.Myslite že to už bude čoskoro?
Hlásenie po poradni... Máme pokrok 😅 zo špičky prsta som sa otvorila na jeden prst. 😂 Vnútorná bránka zatvorená na 100 zámkov. V utorok kontrola
@alicazazrakova už???😀
Ahojte babulky moje😀Janík sa narodil dnes 10:20,bolesti začali o piatej ráno,o deviatej mi pustili vodu.....Rýchlovka strasna😀Mame 3760 gr a 56 cm s jedným kozmetickým stehom😘😘😘Je nádherný....a ja mám dnes najkrajších 34 rokov a super darček,syna👼
Tak uz nas caka len zopar. Ja mozno predsa spadnem do novembra ak sa mala nerozhodne skor hihi. Ale ved ono je to jedno hlavne nech su krpce zdrave.
Dakujem vam vsetkym😘❤️😘
ak sa u nas narodi na termin tak bude tatovi k 40tke hihihi.
Aj ja este cakam...posledna poradna bola v stredu..otvorena na prst ale krcok makky, vraj "pekny nalez". Tak ze rodit mozme dnes aj o 2 tyzdne 🙂. Zase nie som o nic mudrejsia. Termin mame 31.10. Ale uz ma presla ta nedockavost tak teraz sme v klude a pride kedy pride 🙂 aj ked jasne ze by som bola rada keby to bolo cim skor. Tak sa drzte, ktore to este mate tiez pred sebou 🙂
My sme dnes vyuzili slniecka a vyrazili na prvu vychadzku. 🙂 taka spokojna som uz dlho nebola, az hodina a pol na vzduchu, a so mnou moje dve lasky. No radosti az po Kosice. 🙂
@seki11 blahoželám k synčekovi a k narodeninám 🙂 Všetko najlepšie!

@monka37 hej hej. Moja mamina s tym vzdy vsetko vyperie 🙂