Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Dakujem vam veľmi pekne😘💕😍vsetkym
Zienky nieco sa u mna deje... Cely den bolesti krizov... A po teplej sprche zacali este bacsie bolesti...dvakrat ma prehnalo... 🙂 tak cakam a uvidim;)
Tak my sme vcera oslavovali mesiac 😀 leti to rychlo
Ahojte dievčatá mi dneska termín v noci o pol 3-hod guca zatky a nič sa ďalej nedeje ja už potešená že to začne a nič :(
Ja este tiez doma...bolesti krizom pretrvavali celu noc...rano to trosku preatalo... A zase pocitujem bolesti kizov,podbruska..ale je to nepravidelne...aj ja som mala rano hlienovy vytok... 🙂 tak cakam a cakam...co sa to rozbehne🙂
@seki11 Blahozelam 2x :-* parada, ze sa porod napokon spustil sam. Vela zdravicka Vam obom a skory navrat domov. My uz sme, vsetko bolo v poriadku, tak nas prepustili uz vcera.
Ja mam zajtra poradnu tak uvidim co povie dr. Ale teda som ochotna cakat do terminu, prenasat by som nechcela. Uz mam dost. Hlavne v noci nespim
Bola som na pphotovosti pre krv vo vodnatom hliene..najprb som muslela ze co to nieje plodovka..ale nie.na2 prsty otvorena. Pustili ma domov.. Ak by bolesti boli pravodelne5-7 minut tak mam dojst spat... Tak stale cakam..ale niekedy tie bolesti su uz brutal... 🙂
@emy222 tak pri malej som bola srvrtok rano ze mam bolesti..otvorena na prst..tak nech odem domov a osla som az okolo20:00 becer spat ze uz je to nieco brutal a doktorka my vravela ze otvorena na dva prsty..:( do polnoci na 4 a potom som si pytala epiduralku..
4:11 sa narodila mala..
🙂
@florence33 super🙂Teším sa s vami😘
Čaute baby, dneska mám termín, cítim sa v pohode až na zápal, ktorý sa opäť objavil...som z toho trochu nervózna, môže to nejako zavážiť pri pôrode?

@seki11 dvojita radost, dvojita gratulacia;) vychutnavajte na maximum.