Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@erickatt ano, v utorok nas pustili. Ale foto robila kanoska este v porodnici ☺️
@zuzka71291 ahoj no mala sa nezosuvala dole do pôrodných ciest a bola otočená hlavičkou že by vykukala na svet hneď neviem ako to volajú tak radšej tak a ak ťa môžem opýtať ako sa cítiš po cisárskom kedy bolo dobré už ? 🙂
@emy222 aj my sme to mali tak. mali bol velmi napravo a taktiez sa neposuval do porodnych ciest... no,uz je to lepsie... rodili sme 10.10. a zo zaciatku som sa velmi bala,ze ako budem okolo maleho,kedze to bolo tazke a bolestive zo zaciatku. Ale zo dna na den lepsie a lepsie. Takych 5dni,ked to uz bolo relativne ok...
Ahojte zienky.. pridavam sa k vam oktobrovkam, sice som mala termin 3.11 ale narodil sa mi malicky 22.10. o 10:45 - 3060g a 50cm, taka malicka zabka..zlatucky je velmi, zvykli sme si na seba rychlo, mliecka mame dost, pekne papame, kakame a spinkame 😀 vsetkym cakatelkam prajem rychly a co najmenej bolesti porod a vsetkym uz mamickam hlavne vela zdravicka a mliecka 🙂
@vik_i pozdravujeme ťa a tešíme sa na vás už.drz sa zajtra
@zuzulina265 juuuuj pokladík maličký...snáď som zajtra pri Vás😍😍😍😍
Baby tak nasa Lenka je uz na svete. Dnes 27.10 o 14:09, 3220g a 49cm. Od 2-11:00 po odtoku vody bez kontrakcii a od 11-14:09 z 1,5 na branka zajdena a pirod za 10min hotovo. Bez epi si toneviem vobec predstavit. Sme zdrave.
@tanikbb gratulujem 🙂
Dnes sa po 12 hodinach narodila nasa oktobrovka, Karolinka. S mierami 51 cm a 3300 g. Sme velmi stastni a hrdi rodicia 🙂
@zuzka71291 super dúfam že ja tak budem len ešte to mliečko nemám :( prikladám stale bradavky už bolia a mlieko nikde
@emy222 a kolko ste po?
@emy222 pride mliecko,neboj sa 😊
@tanikbb gratulujem! Vela zdravicka obom! 😊
@mizuzka zienky, hlavne psychicka pohoda... Pri prvom som bola v koncoch, 4 mesiace sme sa mordovali bez mliecka, maly hladny, hroza, nic nespal... Ja v strese, maly v strese, muz v strese... Potom si vravim, ze tak mu dam sunar, no co.... A fakt som si nejak vydychla a zrazu som mala mlieko v pohode... Ja som bola v poho, a zrazu bolo vsetko v pohode... Kojila som ho 40 mesiacov... Ano 40 😀 a sunar teda ani nedostal... Drzte sa. Nejde o zivot a ani um nie je smrrrrrt.... Kojenie je top, ale spokojna mamka = spokojne dietatko
@tanikbb jeeej uzasna sprava Tani, tesim sa s Vami;) nech ste zdrave, spokojnucke a mliecko nech tecie prudom;) to je pocit mat uz po tom, hmm? Drzte sa
Ahojte tak uz aj my mame po tom 🙂 kontrakcie cely den od rana ale nakoniec v noci sekcia pre nepostupujuci pôrod a väčšie babatko - nakoniec ma drobec 3900g a 52cm .... je to úžasne fakt a gratulujem vam vsetkym ktore uz ste tiez po 🙂 a pisala som ze Akokeby som nebola dost dobra podla ostatných ak pojdem sekciou ale vam poviem ze teda riadna blbosť , je to tiez masaker ..

@dany1dany aj ja som čakateľka☺