Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Žienky, tak dnes ďalšia poterminova kontrola za nami. Dnes sa malo vyvolávať, ale kedze sa mi zlepšil stav, cize mala klesla trošku nižšie, som viac otvorena a pri vyšetrení mi ešte doktorka otvárala krčok. Poslali ma domov s tým, ze ráno na 7mu prijem na programovaní pôrod. Už som bola ako tak skoro pripravená, ze to bude dnes. A ešte, ze si mam oddýchnuť a nabrať silu, no neviem ako keď už aj včera som bola z toho nervozna
Kočky citam ze tu mate viacere problem s dojcenim..ked mal moj prvy syn 5mesiacov, skoncili sme na 4 dni v nemocnici kvoli podozreniu na zapal oblicky. Taka som bola zdesena a uplne nepripravena na takyto "pobyt", ze som prisla o mliecko..nastartoval mi ho az liek Costi, ktoreho molekuly neprechadzaju do mater.mlieka a poradila mi ho velmi uspesna laktac.poradkyna. Chcela som za kazdu cenu dojcit a s jeho pomocou som dojcila dalsich 9 mesiacov bez problemov! Kuk tu: http://www.mamila.sk/pre-zdravotnikov/materialy... - mne nic zle neurobil, naopak.. Vela mliecka a stastia
@ssstanka neboj všetko bude ok ja som týždeň chodila s odtečenou vodou a nechali na tak že to voda nebola ale ja som jej tam mala značne menej takže niekde bola trhlinka a s tade musela vytiect lebo inak si to predstaviť neviem čo m tieklo po nohach a ty máš všetko ok len babu sa ešte nechce hadam 🙂 nie ? 🙂
@emy222 joj, to ma mrzi..a este sa stale nerozbehlo? ...mne vraveli v nemocnici, ze to trva take dva, tri dni.. mne sa tiez spustilo asi az na stvrty tak poriadne, ze sa maly aj napapal..
@monka37 aj ja som sa stretla s nazorom, ze ved cisarsky, ved to mas dobre, to menej boli...
nejak vnutorne citim, ze ked som nerodila normalne, o nieco som prisla, v kutiku duse si nahovaram, ze sice ma vsetko boli, ale teda keby som rodila klasicky, bolelo by to viac...aj sa kvoli tomu citim blbo..ale len niekedy, trosku.
a potom ma napadne, ze Boh kazdemu nadeli len taky kriz, aky zvladne, a ze teda keby som mojho rodila normalne (mal 4370g), asi uz dalsie deti nebudem chciet :D
a to by bola skoda, takze v ramci zachovania populacia a kedze chcem dat syncekovi raz aj surodenca, je len dobre, ze som sla cisarskym...
@zuzka71291 no už rozbehlo a dotoho mám teploty ale mliečko ešte nejde veľa len prsia naliali a neviem či teplota z cisárskeho alebo z pŕs ale možno oboje :( možno hormóny a všetko okolo toho keď som bola na začiatku tehu som vkuse mala zimnicu tak to pripisujem tomu uvidíme :(
Vitam sa v klube mamičiek😊 naša Sabínka prišla na svet dnes po 20-hodinovom trápení s mierami 3550gr a 52 cm. Ja som doriadené ako frontový vojak ale inak sme obe v poriadku. Dole klobúk pre tatinom, ktorý to všetko absolvoval s nami. Už sme šťastná rodinka...😍👪
@emy222 ak sa ti naliali prsniky tak skus odsavat, lebo male babo nema sancu vyprazdnit prsnik. Predtym ako pojdes kojit tak vytiahni z prsnika aspon 20ml, ja mam hrozne vela mlieka navecer, drobec vtedy dlho spi...musim aj 80ml odsat, inak same hrce. A to sa potom este on navala z toho prsa. Ak mas nabeh na zapal tak urcite si daj ten paralen, pomahaju aj vinove obklady, alebo ten kapustny list / ine babske recepty.

@zuzka71291 dneska 3 deň a furt nič mala už na cicik ich ani nechce byť lebo jej nič nejde tak plače potiahne a plače :(