icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

emy222
28. okt 2016

@zuzka71291 dneska 3 deň a furt nič mala už na cicik ich ani nechce byť lebo jej nič nejde tak plače potiahne a plače :(

emy222
28. okt 2016

@mizuzka fuu tak to je hrozné tak dlho ja dúfam že doma v kľude voľačo výmyslom a čím prikrmujem ? A koľko za deň uz také 11dnove bábo šak ja musím naštudovať vôbec neviem ako kŕmiť potom deň po dni

iviciatko
28. okt 2016

@monka37 gratulujem😊 a viem o com hovoris,tiez som po sekcii...

ssstanka
28. okt 2016

Žienky, tak dnes ďalšia poterminova kontrola za nami. Dnes sa malo vyvolávať, ale kedze sa mi zlepšil stav, cize mala klesla trošku nižšie, som viac otvorena a pri vyšetrení mi ešte doktorka otvárala krčok. Poslali ma domov s tým, ze ráno na 7mu prijem na programovaní pôrod. Už som bola ako tak skoro pripravená, ze to bude dnes. A ešte, ze si mam oddýchnuť a nabrať silu, no neviem ako keď už aj včera som bola z toho nervozna

emy222
28. okt 2016

@ssstanka no úplne tá chápem mňa tak domov poslali 3krat a potom pri pôrode povedia že bola úplne kasovita zelená voda ale ja som bola iní prípad trochu 🙂

ssstanka
28. okt 2016

@emy222 uz sme doma z toho všetci na nervy, čim ďalej sa to naťahuje mam väčšie obavy ako to bude

evelina1607
28. okt 2016

Kočky citam ze tu mate viacere problem s dojcenim..ked mal moj prvy syn 5mesiacov, skoncili sme na 4 dni v nemocnici kvoli podozreniu na zapal oblicky. Taka som bola zdesena a uplne nepripravena na takyto "pobyt", ze som prisla o mliecko..nastartoval mi ho az liek Costi, ktoreho molekuly neprechadzaju do mater.mlieka a poradila mi ho velmi uspesna laktac.poradkyna. Chcela som za kazdu cenu dojcit a s jeho pomocou som dojcila dalsich 9 mesiacov bez problemov! Kuk tu: http://www.mamila.sk/pre-zdravotnikov/materialy... - mne nic zle neurobil, naopak.. Vela mliecka a stastia

emy222
28. okt 2016

@ssstanka neboj všetko bude ok ja som týždeň chodila s odtečenou vodou a nechali na tak že to voda nebola ale ja som jej tam mala značne menej takže niekde bola trhlinka a s tade musela vytiect lebo inak si to predstaviť neviem čo m tieklo po nohach a ty máš všetko ok len babu sa ešte nechce hadam 🙂 nie ? 🙂

gabccia
28. okt 2016

@seki11 parada 🙂 tak gratulujem 😉

gabccia
28. okt 2016

@mizuzka skuste tento caj.. ja ho kupujem v DM..pomohol uz vela kamoskam rozbehnut mliecko.. ja som neverila ale ozaj aj mne pomohol..

gabccia
28. okt 2016

@mizuzka a tiez skuste homeopatika, kupila v lekarni dr.Max

gabccia
28. okt 2016
gabccia
28. okt 2016

@mizuzka zblbol mi nejako mobil, cize tieto homeopatika som myslela

ssstanka
28. okt 2016

@emy222 zatial je všetko v poriadku, malej sa velmi nechce a ja sa poriadne neotvaram, som 8dni po tetmine

emy222
28. okt 2016

@ssstanka no ja viem že to je na psychiku ale už len chvíľu a bude všetko ok 🙂

seki11
29. okt 2016

@gabccia dakujwm🙂

zuzka71291
29. okt 2016

@emy222 joj, to ma mrzi..a este sa stale nerozbehlo? ...mne vraveli v nemocnici, ze to trva take dva, tri dni.. mne sa tiez spustilo asi az na stvrty tak poriadne, ze sa maly aj napapal..

janifer
29. okt 2016

Predstavujem nasho buchtika Mareka, nar.13.10.

tanikbb
29. okt 2016

Tu je par poporodnych a po kojeni spokojna zaspata.

stevvvka
29. okt 2016

@monka37 aj ja som sa stretla s nazorom, ze ved cisarsky, ved to mas dobre, to menej boli...

nejak vnutorne citim, ze ked som nerodila normalne, o nieco som prisla, v kutiku duse si nahovaram, ze sice ma vsetko boli, ale teda keby som rodila klasicky, bolelo by to viac...aj sa kvoli tomu citim blbo..ale len niekedy, trosku.

a potom ma napadne, ze Boh kazdemu nadeli len taky kriz, aky zvladne, a ze teda keby som mojho rodila normalne (mal 4370g), asi uz dalsie deti nebudem chciet :D
a to by bola skoda, takze v ramci zachovania populacia a kedze chcem dat syncekovi raz aj surodenca, je len dobre, ze som sla cisarskym...

emy222
29. okt 2016

@zuzka71291 no už rozbehlo a dotoho mám teploty ale mliečko ešte nejde veľa len prsia naliali a neviem či teplota z cisárskeho alebo z pŕs ale možno oboje :( možno hormóny a všetko okolo toho keď som bola na začiatku tehu som vkuse mala zimnicu tak to pripisujem tomu uvidíme :(

babucika
29. okt 2016

@emy222 aj ja mam zimnicu. v noci sa budim uplne spotena, vsetko mokre, potom sa trasiem, ale mam zimnicu aj cez den ☹ . meriam asi teplotu,ale ta je v pohode :(.
nevies co by pomohlo?

emy222
29. okt 2016

@babucika sama neviem ja už zúfala s toho ale mne aj teplota vystúpila dneska a keď mi takto bolo včera tak mi dala v nemocnici paralen sestrička a hneď som sa cítila lepšie a dneska tak isto ale včera som teplotu nemala

babucika
29. okt 2016

@emy222 mne to trva iba par dni. a neviem ci kvoli tomu, ci dosledkom toho mam aj problem so stolicou ☹

babucika
29. okt 2016

@emy222 ako snazim sa pit vela, aj caje pijem, hadam to prejde. paralen som si zatial nedavala, kedze teplotu nemam.

lukamka
29. okt 2016

Tak my uz mame dva týždne 🙂 mala je zázrak, neviem ju prestať mojkat a fotiť ❤️
Konečne naše kojenie neboli ako za trest, dievčatá keď mate problémy odporúčam vam mamila.sk a laktacnu poradkyňu odtiaľ
Posielame bozteky všetkým oktobrovciatkam 🙂

lukamka
29. okt 2016

@babucika ja som na tu zimnicu dostala rektalny cipok v nemocnici, prepotila som posteľ do nitky vtedy 😣
Vraj je to časté, s príchodom mliečka

vik_i
29. okt 2016

Vitam sa v klube mamičiek😊 naša Sabínka prišla na svet dnes po 20-hodinovom trápení s mierami 3550gr a 52 cm. Ja som doriadené ako frontový vojak ale inak sme obe v poriadku. Dole klobúk pre tatinom, ktorý to všetko absolvoval s nami. Už sme šťastná rodinka...😍👪

emy222
29. okt 2016

@babucika no to a zimnica sa mi vrátila teplotu nemám a zimnicu zas :( je to nepríjemné možno keby voľačo na prsníky zabali alebo čo ja neviem :(

janifer
29. okt 2016

@emy222 ak sa ti naliali prsniky tak skus odsavat, lebo male babo nema sancu vyprazdnit prsnik. Predtym ako pojdes kojit tak vytiahni z prsnika aspon 20ml, ja mam hrozne vela mlieka navecer, drobec vtedy dlho spi...musim aj 80ml odsat, inak same hrce. A to sa potom este on navala z toho prsa. Ak mas nabeh na zapal tak urcite si daj ten paralen, pomahaju aj vinove obklady, alebo ten kapustny list / ine babske recepty.