Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@8adriana8
@zuzka71291 musite potvrdit v ip
@bubu62 mozem poprosit?
@8adriana8 ano ja ked bola na pocitaci som stihla nejake kocky pozvat teraz z mobilu mi to nejde nejako ale vsak vsetko doriesime a budeme tam spolu
@sivamyska1 mozem porpsoit do sukromky dik
@lenkaoravcova pozvala som Ta
@zuzka71291 jeeeej ahoj 🙂 to je super ako nas tu pribuda 🙂 ja som teda tehu sama zistila 7.2., ked som vsak volala lekarke, povedali mi ze objednavaju az v 8.tyzden, aby bola istota srdiecka a predislo sa stresom, ze nic nevidno, takze som objednana na 4.3. - 2 tyzdne cakania este predomnou. V pondelok som vsak mala slabe spinenie, tak som tam nabehla, takze tehu je potvrdene, ale vidno bolo len gestacny vak. takze mam foto aspon malej ciernej dierky 🙂 ked pojdes buduci tyzden je sanca ze srdiecko bude, ale ak nie, tak hlavne nestresovat.. vsak ked je gestacny vak, preco by nebolo srdiecko 🙂 ja inak tiez beriem kyselinu listovu aj duphaston 🙂 byva ti zle? mne nastastie nie - klop klop. skor na nic nemam chut aj ked som hladna 🙂
@sivamyska1 ahoj, aj ja poprosim do sukromky 🙂 dakujem krasne
@tatiana305 ahoj, skus zmenit lekara... predsa len v 7t zhodnotit na zaklade par hmatov, ze si ASI tehotna, to neznie moc ako dosledny profesional... Krv sice nebrali ani mne, ale urobili sono a bolo v 5t krasne vidiet gestacny vak. Ja som si teraz tiez hladala noveho lekara, nechcela som v tehotenstve chodit k povodnemu, a som stastna ze som sa odhodlala.. Urcite je s tebou vsetko fajn, ale cakat 5 tyzdnov aby pan dr. si bol isty, ved to budes uz v 12t.. podla mna je dolezite, aby lekar bol dosledny, lebo ak nieco nejde podla planu, tak aspon ma sancu to podchytit. A tento tvoj, no neviem.. skus pohladat v okoli ineho.. drzim palce 🙂
@guizui si ze ?
@sivamyska1 pozvala som ju
@sivamyska1
@bubu62 dakujem baby 🙂
Ahojte baby... tak aj ja sa pridavam 😊 zatial u lekara som este nebola, nechcem ist zbytocne skoro ako pri prvom tehu a nebolo este srdiecko.... sledujem vas od zaciatku 😃 myslela som si ze mi nebude zle, ale mylila som sa je strasne zle, v pondelok zacali nevolnosti, v utorok som uz aj zvracala a vcera som aj zvracala a hnackovala cely den az dovecera... a este k tomu mam nadchu a musim sa starat aj o drobca ...
Mate aj vy take krce v bruchu???
@sivamyska1 mozem poprosit o pridanie do sukromky ??? Dakujem
@sivamyska1 ahoj, mohla by si prosim aj mna pridat do sukromky?
mozem aj ja poprosit do sukromky? Uz mi to dnes chyba,ze tu ziadne nove prispevky
Aj ja by som poprosila..
Aj ja prosim do sukromky 🙂
Aj ja poprosim do sukromky 🙂
Mozem aj ja poprosit do sukromky?zatial sa tesime len opatrne,mamw sa dovod tesit 🙂
Babulky kam sa stahujete?? 🙂

@sivamyska1 nevadi,tesim sa