Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@lienka182 ahoj ja som.na tom tak isto už zúfala stále na ciciku nemôžem nič urobiť unavená som no hrozne a každý mi povie že to nemôžem tak robiť lebo si zvykne ale čo s ňou mám robiť keď plače stále a ukludni sa len na ciciku 🙂 neviem či neham vyplakať mne to nedá nemám nato srdce ale už som zúfalá :(
@emy222 a dudlik si neskusala? Aj moja chcela byt stale na prsu, prisala sa a po minute zaspala, ale ked som ju prelozila zase bola do 10min.hore a zase dokola. Len najhorsie bolo to, ze sa prejedla a vrackala mlieko. Tak sme dali dudu a uz dobre 🙂 dnes som napr.prisla na to, ze je malej v postielke chladno, preto sa pytala k nam do postele. Zapla som vyhrevny vankusik a uz si v klude spinka
Ahojte mamicky. 3,5rocny syncek je od soboty doma s brusnou virozou zo skolky-mrzuty, teplotoval,hnackuje (cize diéta) a vrackal. V nedelu som to chytila aj ja-nastastie mi uz je lepsie, ale vracanie s hnackovanim a slabostou mi vela sil nepridali:( Druhy 3,5tyzdnovy syncek,zatial zdravy klopklopklop, ma tiez stale potrebuje (papanie,kakanie,spinkanie na hrudi,kupanie a pod.).. Muz v robote fofry a nervy, rodicia v robote.. Tak vas chcem povzbudit, ze kym mate len jedno babatko doma vytesujte saaaaa🙂)) pekne dni
@janifer porodnice a vlastne cele nase zdravotnictvo je na nezaplatenie! My sme si odniesli nadchu na tyzden..s takymto babatkom to je hororovy scenar, ked ochorie.. Drzte sa
@evelina1607 my sme mali toto doma pred 2 tyzdnami, starsia dcera priniesla tento virus zo skolky, ja som ho vsak nedostala. Muz samozrejme na sluzobke mimo domu. Ale viem sa vzit do tvojej koze 😉 Pridam aj ja fotku, 30 idylickych minut, ked spali obe naraz 😊
@majush dakujeeem a mas pravdu - tych 30 min je tazky luxus a mne prave koncia;)
baby aj nosite biektora v satke? ja mam doma pozicanu, ale este som si netrufla 🙂
@lukamka aj my skúšame, zatiaľ iba po byte
@evelina1607 nech ste cim skor zdravi! Neviem si to ani len predstavit...😦
@lukamka ja satkujem,je to uzasna vec. Ihned sa mi upokoji a zaspi!!! Minule som kolacik piekla😊😊😊takze smelo do toho😊
@lindt krasna foto;) ako ho prosim viazes do satky? Nie je video na youtube? Satku mam vybornu, pri prvom synovi islo vsetko hladko, no tomuto druhemu koliska nevyhovovala-zatial. Porad prosim ako ho uviazem podla Vasej foto-to by sa mu asi pacilo;) pekny vecer
Zeny, kolko mozem na den vypit tu stavu Matystak?? a moze sa pit len biela ci aj cervena? a ozaj to pomaha na mlieko?
@evelina1607 to je tuším kríž s kapsou vo vnútri .. ja som sa učila podľa tohto
https://www.youtube.com/watch?v=1iyp6aYitbo
Na youtube je kopec návodov..
Môj má rád aj kríž s kapsou von, len do toho sa mi malý tahsie dáva keď plače a je nekludny..
@evelina1607 dakujem krasne😊😊😊 isla som podla tohto videonavodu.
https://www.youtube.com/watch?v=Rq6iWP5iKDYuzasne to vysvetluje ta pani.😊daj potom info,ako sa babatku pacilo 😊😊
@seki11 jaj ked ja ju rada kojim kludne hocikedy ale vies ked dve hodiny sedim a nemozem sa ani pohnut 😐 vcera sa nevedela rozhodnut ci papat alebo obdivovat svet, predvcerom ju hneval tok mliecka a dnes ju asi bolelo brusko 😯 zisiel by sa mi nejaky navod na tu moju princeznicku 😄
@emy222 no presne... Pocuvam nenauc ju na cicusku lebo to nie je dobre... Ale co mam robit ked placka a nic ine ju neutisi? Stale si hovorim ze to su zaciatky 😊 a bude dobre o chvilku...
@zuzuzuzka 😄 cumlik u nas funguje iba v kociku 😄 doma s nim zaspala iba 2 krat. Inak ho stale vypluva a rozculuje sa.
@lindt juu super ☺ ja mam objednany krasny nosic zo satky... Ale rozmyslam ci aj satku nekupit... Ty mas aku prosim ta?
@janifer drzte sa 😊
@jana137 dakujem pekne pokukam;)
@lindt dakujeeem, sekne vam to spolu;)
@lienka182 noo ale už mi príde že mi už ciciky riadne vyrábala alebo sa zle pricucava jej tak ohybaju v ústach a pred tým to nemala .....a presnene každý povie 15min viac nie ale čo narobím budem ju trápiť dudlik skúšam ešte som tu niekde videla že mali také veľké okolo ustociek tie babetka ale aké a čo za dudliky to bolo neviem ....a môžem sa ťa spýtať aký nosič máš mne má dôjsť šatka ale rozmýšľam aj nad nosicom ......budeš aj von tak chodiť s nosicom ? Ja neviem či v tej zime to poje šak by asi namna kukali a svokra moja ked počula o šatke tak to je pre ňu hrozne že len zle babetku robíme že to pokrčené krivime chrbatik a neviem čo 😂😂😂😂 normálne teším keď ju už buď mať doma tu satku had sa malej bude páčiť 🙂
@lukamka ja mam pozicanu elasticku Boba, ale moc mi to nejde, sice ta elasticka satka ma vyhodu v tom, ze dovoli aj odflaknute uviazanie. No a maly sa v nej jeduje, stale sa mi zosuva na cicik, citi mlieko. U nas vitazi poloha na tigrika, lebo s plnym bruchom inak tazko. A dnes som mala hraskovu ryzu k obedu aj veceri, tak uvidime co zajtra, inak vecerne uspavanie katastrofa, trapi ho ten nostek chory a este aj brucho, od 18 do 23:30 nespal co stale daco bolo, kakanie jedenie, nosenie...

@lienka182 Detičky sú musia spraviť nejaký režim tiez.Ja niekedy kojím každú hodinu a pol,v noci spi tak 2 až 2,5 hodiny....takze asi len vydržať,podľa mna sa to po mesiaci zmení.....A ja malému dám papať,keď si pýta....mne povedali v pôrodnici že úplne kľudne mu mám dať aj každé dve hodiny.