Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@barbarelka super ja by som strašne rada išla cvičiť aj keď len kardio zatiaľ 🙂 len ešte sa necítim úplne fit som unavená vôbec nemám toľko energie a sem tam sa mi hlava točí jaj a keď ideme na prechádzku tak dojdem domov vystavená jak hrom 🙂 uz sa chcem citit fain 🙂
@iviciatko ja osobne som skor za pauzu v 6tonedeli,tiez este pauzujem(ale aj este krvacam). Predsa len,telo sa musi dat do poriadku,cele telehotenstvo a nasledne porod su zaberak. Ved budes moct cvicit,ojojooooj,cely zivot 🙂! Ked to vsak citis tak,ze uz proste chces a musis,tak takymito easy cvikmi si neublizis 😉.
@emy222 ano ano chapem,ja som na tom podobne 🙂. Nic neurychli,zacnes ked budes pripravena 😉.
Baby otazocka keď malú nedám pokrstiť tak musíme ísť na zápis na MNV či nie svokra hovorí že sa musí ísť zapísať môj sestra dávala pokrstis takže nevieme ako to je keď neni v kostole to len informacne či má svokrusa pravdu ona neveriaca my samozrejme chceme pokrstiť ja len či má pravdu 😍😂😄
Kocky vy ako uspavate svoje babatka? Mna uz sa pytaju to ti zaspava na cicke alebo na rukach? A to nespi ked ju polozis do postielky? 😐
Neviem ci to iba ja tak robim ale inak ju uspinkat neviem 😊 ved chce citit mamku nie? Ja som niektore dni rada ze vobec spi... Ako je to u vas?
Babulky mozem zmlsnut palacinku s tvarohom? Ďakovalaaaa:D
@lienka182 moja malá je celý deň na ciciku už má ide slahnut 😋 chrbát bolí keď ho vytiahnem tak plače je nesvoja už rozmýšľam či je stale hladná a jak ju zas dam naň tak spinka a dudka si ho keď je na nom tak to je najlepšie dieťa na svete už neviem čo mám robiť chrbát bolí no hrôza :( a to milujem keď ju mám pri sebe ale toto je už moc 😄😂
@emy222 nieeee,nic take nieje,resp.nieje to povinne! Z matriky,kde sa babo narodi posielaju info na matriku v mieste bydliska matky,aby sa dieta prihlasilo na trvaly pobyt, automaticky. A ak chces,tak sa mozes prihlasit na tzv.uvitanie do zivota,ci ako sa to vola..no a tam su vsetky babatka,ktorych rodicia o to mali zaujem a hromadne sa akoze "privitaju do zivota",precita sa nejaka basnicka a pod..my sme so starsim nikde neboli,nepojdeme ani teraz. Ale kamoska to absolvovala s oboma detmi,takze preto to viem🙂.svokra zavaaadza 😉
@evelina1607 aj nas ma akne alebo teda potnicky ako povedala dr. Ale tiez som si tp dnes vsimla aj na nozkach. Pupku... tak len cakam,ci to zmizne..ktovie co to moze byt. Ako pisete,e bez masti,tak mam teraz vycitky,zw mu to teraz natieram..ale on to uz mal hrozne...
@zuzka71291 aj nas ma na brušku ale to bude tym ze tam ma stale mokrú plienku ked hp Prezliekam .. dávam látkové takze tam to nataha tak myslim ze to je z toho .. tak to umývam zakaždým prebalenim a nechávam ho bez plienky na podložke vo vyhriatej izbe a zdá sa mi ze to mizne pomaly
@monka37 dakujem. Vyskusam aj ja...
@evelina1607 go 4 it honey
@zuzka71291 skoro kazda dr. povie, ze sa s tym este nestretla aby po Vigantole boli take deti, pricom robia zo seba len hlupe, len aby predpisovali recepty.. sak kazda matka vidi a pozna si svoje dieta, tak sama dobre vie, ze kedy sa zmenilo.. a ked sa moze dat aj nahrada za ten hnusny Vigantol, tak naco trapit babatko.. my mame nastastie dobru dr. a nemala s tym problem aby sme Vogantol vymenili, ale aj keby mi nieco hucala tak si urobim po svojom, aby bolo mojmu dietatu dobre..
@barbarelka ďakujem ,;) aspoň budem vedieť môžem jej povedať že nemá pravdu 🙂🤗😂😂😂😇
@monka37 No ja už neviem príde mi potom že je stále hladná ja som ju aj prikrmujem ale už som myslela že prestaneme vôbec dom jej nedala dneska a už som to večer nemohla v kuse na ciciku už bolel a plakala tak som myslela že jej veľa asi nesli dala fľašu a tu glgala strašne potom zaspala ale za chvíľu sa dogrcala a to riadne chudá už neviem ako ju večer upokojiť na ciciku bola od piatej do deviatej vkuse tam bola možno trištvrte hod prestávka a dudlik.to na chvíľku oklamem a vypluje a plače a už ho nechce :(
@evelina1607 jasne🙂
@emy222 a to stláčanie si neskusala ? Neviem len rozmyslam .. nas tiez začal robit to ze sa tvari ze dojedol a o pol hodinu vypluva cumel a chce papat .. tak som teda začala s tym ze ked je na mne a chvíľku neťahá tak robim tak aby mu slo vela a budím ho ked nahodou zaspáva aby jedol .. aby chápal ze tam je na to a mojkat sa budeme potom 🙂 .. a ako aj on grcka ale to takmer vzdy od začiatku ..
@evelina1607 uz dvakrat som jedla a ok... dobru chut ;)
@tanikbb uz bol davno zjedeny darling;)
Tak babenky po vcerajsom gurmanskom zazitku odporucam palacinky (dobry recept: www.mimibazar.sk/recept/53975/najobycajnejsi-re...) s tvarohom Babicka- hrudkovity vanilkovy, to je nejaka novinka-chutna a nepresladena. A uz som si myslela, ze sa popri kojeni neda dobre napapat;)
@gabccia zrejme... mozno som uz velmi podozrievava, ale ked som jej na poradni povedala, co som pocula o vigantole, tak "hladala" brozuru, co je ine namiesto toho...a dnes, ked som jej volala, ze maly je uplne iny po vigantole, vedela mi povedat z hlavy, ze je volnopredajny D vitamin...:D cize si kupime ten...