icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

jersey87
23. nov 2016

@bublinkapo @lukamka vdaka tomuto viem kedy je moje dieta hladne. Fakt je tam to nah alebo neh. Ale ostatne sa mi nepodarilo rozlustit.

lukamka
23. nov 2016

@jersey87 mne sa zda, ze moja niekedy kombinuje aj neah aj eee aj neviem co...
musim ju rozlustit, ked sa mi uz narodila bez navodu 😉 😎

tanikbb
23. nov 2016

@jersey87 @emy222 baby mate vsetky formulare na webe na upsvar ak nemate cestu na urad.

tanikbb
23. nov 2016

My dnes prva poradna. Tak mala krasne pribrala na 4kg. Z nemocky ked sme sli tak 3170g a 49cm. Natiahlo ju na 54.
Klbiky tiez ok.
Ale mame taku vec, ze ma malu velku fontanelu. Ja som si vsimla uz v nemocke, ze jej na hlavke nepulzuje ako u Miska. Tak zajtra neurologia. Som z toho dost mimo a mala chuda taka nekludna dnes. Citi moju nervu. Tie co mate druhe ci dalsie babo stretli ste sa s tym?

emy222
23. nov 2016

@jersey87 ďakujem 🙂 a už ti došli peniažky za koľko to asi tak príde ? 🙂

emy222
23. nov 2016

@tanikbb noo už som to našla 🙂 ale dikes 🙂

emy222
23. nov 2016

@jersey87 a keď si chcela potvrdiť od svojho gin stačí len zaklopať či musím dovnútra vieš ci mozem s malou ísť 🙂

seki11
24. nov 2016

@evelina1607 vieš čo zabralo?Septilen na cmulanie a slaná voda.Je mi o polovicu lepšie ako vcera🙂

jersey87
24. nov 2016

@emy222 este nie. Len pred dvoma dnami som to vybavovala.

jersey87
24. nov 2016

@emy222 a nemozes to vybavit spolu s kontrolou po sestonedeli? Ale ku mojej doktorke sa da ist aj s malymi detmi. Jednej mamicke sestricka chvilocku strazila malu.

lukamka
24. nov 2016

Tak my sme včera mali kontrolu na gynde, malú som si vo vajíčku odvliekla až k nemu. Všetko je Oki, krčok je zavretý, ešte mám slabé spinenie, ale Dr vravel, že to vraj uz odoznie a potom je všetko dovolené, zlatý 🙂

babucika
24. nov 2016

@seki11
@evkano
@jersey87
dakujem baby za rady. ten bepanthen pomaha, mastin 3x denne, ked si neskrabe tvaricku tak ju ma uplne ruzovej farby,akurat tie pupaciky su viditelne proti svetlu a ma taku suchsiu pokozku. u dr. som s tym nebola, ked pojdeme do dalsej poradne spomeniem jej to.
@tanikbb mlieko som vysadila, aj jogurty, akurat tvde syry (platkove) jem. mozem aj smotanu kyslú / sladku v jedle? My nemame alergie, tak neviem co presne mozem a co nie.

babucika
24. nov 2016

@emy222 ja som bola v pondelok na urade vybavit pridavok na dieta, a pani ma povedala, ze nech vybavim vsetko naraz (aj kocikovne), tak ja pojdem na gyndu az po sestonedeli. a beriem aj maleho,nemam ho kde dat. uz som s nim bola na gynde, tyzden po porode, spinkal vo vajku a nechala som ho pri sestricke. inak na poslednej navsteve gyn. ako tehotna so mnou bola aj 4rocna dcera, a kym som sa dostala na rad zaspala v cakarni (na gauci) tak mi ju mamicky strazili kym som sa vybavila u dr. 🙂 . mala si nic nevsimla, musela som ju potom budit ze ideme domov 🙂

babucika
24. nov 2016

baby, ja som opat zacala trosku krvacat. hned po porode som krvala viac/teda normalne, po 3 tyzdnoch uz menej, minuly tyzden som uz len spinila, a potom postupne som zacala krvacat jasnou cervenou krvou ☹ .ako jednu vlozka by mi stacila na cely den...ale nepaci sa mi to. k dr. idem buduci tyzden, tak hadam to nebude nic vazne 😒

krekacsmarika
24. nov 2016

@babucika aj ja tak isto,bola om u gynekologa na papiere si vypytat peciatku a on my vravel,ze preto,lebo uz neviem bohuzial kojit

babucika
24. nov 2016

@krekacsmarika ja praveze iba kojim

emy222
24. nov 2016

@jersey87 sak podstate môžem aj tak 🙂 len všetko na poriadku mám toľko papierov tam a tam tak neviem tak nejak idem v rýchlosti zo všetkým ,🙂

zuzulina265
24. nov 2016

Mamicky aky papier mi ma potvrdit gynekolog?

emy222
24. nov 2016

@zuzulina265 mme ho dali na matrike o tom že si navštevovala gynekológa v tehu to potrebuješ na kocikove 🙂

zuzulina265
24. nov 2016

@emy222 kolko vychadza to kocikove?

emy222
24. nov 2016

@zuzulina265 hmmm ja neviem presne 800€ tak volako a neviem či niečo ešte k tomu baby možno vedia

zuzulina265
24. nov 2016

@emy222 aha vdaka uz viem

tanikbb
24. nov 2016

Baby tak my dnes po neurologii. Vsetko supeeeer chvala panu bohu. Ze nevadi ak je velka fontanela len 1x1cm lebo su eate dalsie, ktore robia volu na rast hlavicky. Ze ak proaperuje, co prosperuje a hlavicka rastie tak je vsetko ok. Odlahlo nam brutalne. Lebo vsak keby koza alebo nieco ine. To sa da s tym zit. Ale mozog zavrety v hlave, ktora by nerastla, joooj. Ale na stastie vsetko ok.

evelina1607
24. nov 2016

@seki11 mne tentokrat zabralo cmulanie cesnaku, zazvorovy caj, lisajnikove cukriky a striekanie salvioveho Florsaminu na hrdlo. Dobre, ze kojime, rychlejsie sa liecime;)

evelina1607
24. nov 2016

Krpcek ma znovu sopliky ("darcek" od braceka zo skolky) pomooooc. Neznasam november...aj ked tento tyzden bol zatial krasny.

zuzka71291
24. nov 2016

@tanikbb mohla by si mi to, prosim ta, trosku objasnit, nech som v obraze? mam prve dietatko a neviem presne o co sa jedna...

pehavcek
25. nov 2016

@lukamka chcela som jamieson ale v lekarni sme ho nezohnali tak sme kupili DeVit.som spokojna

seki11
25. nov 2016

@evelina1607 asi ano🙂Ja cesnak nemôžem,Páli ma žalúdok veľmi po ňom.

tanikbb
25. nov 2016

http://m.detskechoroby.rodinka.sk/detske-chorob...
@zuzka71291 mozes si toto precitat. Ale nestresuj sa. To by ti uz dr nieco povedala

emy222
25. nov 2016

Baby niva syr myslíte že môžem ? To nijako neškodí či ?