Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
ahojte, ja som si tiez nasla 2 ciarky a vychadza mi termin na 7.10.2016, podla kalkulacky 🙂 este som nebola u lekara, volala som, aj som chcela ist tento tyzden, ale objednali ma az na 25.2., sestricka mi povedala, ze skôr by to bolo zbytocne... Trosku sa bojim, chcela som mat nejaku istotu, ale tak vydrzime a snad bude vsetko v poriadku 🙂
@lucka2202 vitaj pri nás a držíme palce :D
mne podľa kalkulačky vychádza 11.10.2016 🙂
Tak pekne sa nam to tu rozbieha 😉
@sivamyska1 veru , ano . Aj ja som to chcela napísať 🙂
@luciferkax dakujem 🙂 u mna je to vsetko prvykrat a zistujem, ze by som si to tu asi nemala vsetko studovat lebo sa cim dalej tym viac iba o vsetko strachujem 🙂 🙂 🙂
ahojte, mne vychadza podla kalkulacky tp 8.10., tiez prvykrat a priznaky zatial ziadne 😉
@cammeronka ani ja nemam absolutne ziadne priznaky, obcas ma trosicku bolia prsia, ale to je skor take zanedbatelne a inak nic 🙂
@cammeronka
@lucka2202 mňa bolia prsia neskutočne a čuram nonstop....tak uvidíme . Ake ste mali čiarky na tehu teste ? Ja jednu slabunku a druhu silnu... K lekarovi kedy idete? Ja v utorok
Ahojte.. Ja uz som bola u doktora a termin mi stanovil na 6.10. Ale ja som tam bola viac menej kvôli potvreniu do prace.. Srdiečko ešte nebolo vidieť. Idem tam o 3 týždne to uz určite bude vidieť sa strašne teším...
@zoginka ja uz mam ciarky uplne silne, aj digi vysiel 2-3 🙂 ja pravdepodobne v piatok 12.2. k doktorke, lebo budem mat cestu domov..
@kocurikv uz si oznamovala aj v praci?
Tak ja som si dnes isla spravit digitalny test a nic prazdny display a to znamena ze som ho vraj robila zle , akokebyze neviem ako sa testovat . Sa len na tom smejem 🙂
Ozaj a beriete nejake vitaminy ?
@sivamyska1 dnes idem do lekarne, kupim kys. listovu, kupte si aj vy, odporúča sa najmä v prvom trimestri. utorok pôjdem k lekárovi a ak mi to potvrdi na 100% tak on už povie čo treba 🙂
@cammeronka ja mam tu jednu ciaročku úple slabunku,ale je tam čo si o tom mysliš ?
@sivamyska1 ja beriem femibion, ten mi odporucila lekarka...hlavna je kyselina listova
@sivamyska1 beriem iba kyselinu listovú, už pol roka :D :D
@kocurikv jeeeeeeej, gratulujem : D: D mna čaká lekár v utorok - videl už niečo aj na ultrazvuku? ja mám obavy, či nejdem moc skoorr
Dievcence hlavne pozitivne mysliet a kazda pridavat same skvele info od lekarky
@cammeronka ano dnes kvôli tomu že nemôžem pracovať v prvom trimestri na mojom pracovisku...
@luciferkax Ďakujem.. Ano bolo vidieť pekne síce srdiečko ešte nebilo bolo to len nejake 3 týždne po oplodnení.. Kedy si mala poslednú ms?

Dievcata potom poctivo podávať info nech sa tešíme s vami 🙂