icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

8adriana8
4. feb 2016

Dievcata potom poctivo podávať info nech sa tešíme s vami 🙂

lucka2202
4. feb 2016

ahojte, ja som si tiez nasla 2 ciarky a vychadza mi termin na 7.10.2016, podla kalkulacky 🙂 este som nebola u lekara, volala som, aj som chcela ist tento tyzden, ale objednali ma az na 25.2., sestricka mi povedala, ze skôr by to bolo zbytocne... Trosku sa bojim, chcela som mat nejaku istotu, ale tak vydrzime a snad bude vsetko v poriadku 🙂

luciferkax
4. feb 2016

@lucka2202 vitaj pri nás a držíme palce :D

zoginka
4. feb 2016

mne podľa kalkulačky vychádza 11.10.2016 🙂

sivamyska1
4. feb 2016

Tak pekne sa nam to tu rozbieha 😉

zoginka
4. feb 2016

@sivamyska1 veru , ano . Aj ja som to chcela napísať 🙂

lucka2202
4. feb 2016

@luciferkax dakujem 🙂 u mna je to vsetko prvykrat a zistujem, ze by som si to tu asi nemala vsetko studovat lebo sa cim dalej tym viac iba o vsetko strachujem 🙂 🙂 🙂

zoginka
4. feb 2016

@lucka2202 lucka inak aj ja vsetko po prvykrat 🙂

lucka2202
4. feb 2016

@zoginka tak hlavne nech nam to vsetkym a vsetko dobre dopadne 🙂

cammeronka
4. feb 2016

ahojte, mne vychadza podla kalkulacky tp 8.10., tiez prvykrat a priznaky zatial ziadne 😉

lucka2202
4. feb 2016

@cammeronka ani ja nemam absolutne ziadne priznaky, obcas ma trosicku bolia prsia, ale to je skor take zanedbatelne a inak nic 🙂

zoginka
4. feb 2016

@cammeronka
@lucka2202 mňa bolia prsia neskutočne a čuram nonstop....tak uvidíme . Ake ste mali čiarky na tehu teste ? Ja jednu slabunku a druhu silnu... K lekarovi kedy idete? Ja v utorok

lucka2202
4. feb 2016

@zoginka hej, vlastne aj ja stale chodim na malu 🙂 🙂 no ja som si robila 3 testy a postupne pekne ciarky silneli, na poslednom uz boli pekne silne 🙂 a idem az 25.2. - skor ma nechceli objednat, vraj je to este prilis skoro... :-/

kocurikv
5. feb 2016

Ahojte.. Ja uz som bola u doktora a termin mi stanovil na 6.10. Ale ja som tam bola viac menej kvôli potvreniu do prace.. Srdiečko ešte nebolo vidieť. Idem tam o 3 týždne to uz určite bude vidieť sa strašne teším...

cammeronka
5. feb 2016

@zoginka ja uz mam ciarky uplne silne, aj digi vysiel 2-3 🙂 ja pravdepodobne v piatok 12.2. k doktorke, lebo budem mat cestu domov..

cammeronka
5. feb 2016

@kocurikv uz si oznamovala aj v praci?

sivamyska1
5. feb 2016

Tak ja som si dnes isla spravit digitalny test a nic prazdny display a to znamena ze som ho vraj robila zle , akokebyze neviem ako sa testovat . Sa len na tom smejem 🙂

sivamyska1
5. feb 2016

Ozaj a beriete nejake vitaminy ?

zoginka
5. feb 2016

@sivamyska1 dnes idem do lekarne, kupim kys. listovu, kupte si aj vy, odporúča sa najmä v prvom trimestri. utorok pôjdem k lekárovi a ak mi to potvrdi na 100% tak on už povie čo treba 🙂

zoginka
5. feb 2016

@kocurikv hned na mieste, ked ti zobrl krv tak ti povedal , ze si tehu ? alebo po ultrazvuku ?

zoginka
5. feb 2016

@cammeronka ja mam tu jednu ciaročku úple slabunku,ale je tam čo si o tom mysliš ?

8adriana8
5. feb 2016

@sivamyska1 ja beriem femibion, ten mi odporucila lekarka...hlavna je kyselina listova

8adriana8
5. feb 2016

@zoginka ak mas na teste jednu slabunku ciarku tak si asi iba kratko tehotna a postupne ti bude ciarka silniet...skus urobit test o dva dni a uvidis ten rozdiel 🙂

cammeronka
5. feb 2016

@zoginka ano tak ako hovori
@8adriana8 postupne ti bude silniet..mne uz ukazuje dva tyzdne..

luciferkax
5. feb 2016

@sivamyska1 beriem iba kyselinu listovú, už pol roka :D :D

luciferkax
5. feb 2016

@kocurikv jeeeeeeej, gratulujem : D: D mna čaká lekár v utorok - videl už niečo aj na ultrazvuku? ja mám obavy, či nejdem moc skoorr

sivamyska1
5. feb 2016

Dievcence hlavne pozitivne mysliet a kazda pridavat same skvele info od lekarky

kocurikv
5. feb 2016

@cammeronka ano dnes kvôli tomu že nemôžem pracovať v prvom trimestri na mojom pracovisku...

kocurikv
5. feb 2016

@zoginka krv mi ešte nebral.. Robil iba sono... Bolo to pekne vidieť..

kocurikv
5. feb 2016

@luciferkax Ďakujem.. Ano bolo vidieť pekne síce srdiečko ešte nebilo bolo to len nejake 3 týždne po oplodnení.. Kedy si mala poslednú ms?