icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

senselinka
20. feb 2016

@eva2809 robila,ale uz si videla vo fore 😍
Dnes mala prist mrcha a som 13 dpo 😊

momo90123
20. feb 2016

@zaba9 bola, a dopadla som asi tak, že doktor bol pri pôrode tak mi odkázal po sestričke, že on z jedného vyšetrenia nebude vedieť či je to začínajúci potrat, alebo nie, že by som mala zostať na pozorovanie, ale že nemajú miesto na oddelení, tak mám podpísať reverz. Tak asi takto.... Ale na šťastie už nešpiním, možno len tak trošku ale nevidno to veľmi ani na papieri, tak len ležím ak sa to začne znova, pôjdem na pohotovosť do iného mesta...

bubu62
20. feb 2016

@momo90123 preboha to co bol za pristup...

momo90123
20. feb 2016

@bubu62 tiež som to nepochopila.... cítila som sa ako blbec tam....

zuzuzuzka
20. feb 2016

@senselinka a ako Ti vysiel test? Ja som dnes 12 DPO a taka slaba ciarocka, tak neviem, ci sa tesi, ci nie.... :/

zaba9
20. feb 2016

@luciferkax no , nedopadlo dobre

zaba9
20. feb 2016

no dievcata,tak asi som prva, ktora Vas opusta. ☹ ☹ ☹ Drzim vam vsetkym palce a veeeeela,veeela stastnych chvil pri tehulkovani.

luciferkax
20. feb 2016

@zaba9. To ma.mrzí ☹ želám skóre uzdravenie

senselinka
20. feb 2016

@zuzuzuzka horne su 11 dpo a spodny dnes, 13 dpo, ked mala prist MS

guizui
20. feb 2016

@zaba9 je mi to uprimne luto... vela vnutornej sily prajem... drz sa..

guizui
20. feb 2016

@momo90123 ufff tak to je dost zle takto ta odpinkat.. v ktorom si tyzdni? nech ti tvoj lekar aspon duphaston predpise... na toho pohotovostneho lekara by bolo treba asi staznost podat.. to je des..

zuzuzuzka
20. feb 2016

@senselinka 🙂 och, tak to by som sa mohla tesit uz aj ja, ze? Testovane rano 12 DPO. Mas nejake priznaky? Mna pobolieva podbrusko, hlavne k veceru.

senselinka
20. feb 2016

@zuzuzuzka urcite mozes 😍
Aj mna boli, cez den si to pri malej moc neuvedomujem, ale vecer ano. Aj prsia ma stale bolia

8adriana8
21. feb 2016

@zaba9 je mi to strasne luto ☹ prajem vela sil na zotavenie...drz sa

eva2809
21. feb 2016

@momo90123 je ni luto,ze si sa musela stretnut s takymto pristupom.ved to snad ani nieje mozne v 21.storoci...ako ti je??

eva2809
21. feb 2016

@zaba9 mrzi ma to...prajem vela sil!!

cammeronka
21. feb 2016

@zaba9 vela sil prajem ..myslim na teba :(

zuzka71291
22. feb 2016

@guizui presne ako vravis, hladna som ako vlk, ale na nic nemam chut :D ze neviem, co by som jedla...to je dobre, ze to uz mas potvrdene 🙂 lebo ja by som to cakanie nezniesla 🙂 ja zajtra na tu druhu kontrolu, tak dufam, ze uz bude srdiecko pekne pocut 🙂 hoci to bude len 6tt... aj ja spinim, ale skor biely vytok, citala som, ze to je ok...

zuzka71291
22. feb 2016

@lukamka tak to mas moj obdiv, ja by som nevydrzala 🙂

eva2809
22. feb 2016

Baby moje,tak ja som uz videla srdiecko bit🙂fakt tento pohlad ma nabil energiou,ked si uvedomim,ze vo mne je zivot..zabudam..aj ze mi je zle🙂

cammeronka
22. feb 2016

@eva2809 jeej blahozelam 🙂 a uz aj nejake dalsie vysetrenia ti robili? Vsade citam ze kontrola prs, ekg a neviem co vsetko..tak zistujem co ma caka 🙂

zoginka
22. feb 2016

Baby nedepkujete ? Ja strasne... co by bolo dobre na to ?

eva2809
22. feb 2016

@cammeronka nic zatial..som objednana na 10.3. Ako do prvej poradne...mam prist rano nalacno,cize mi budu brat aj krv,ale v podstate tiez neviem,co ma caka...no a ze dostanem aj knizku🙂aj ekg??no ja chodim ku kardiologicke,beriem aj lieky na srdce,jedine to sa zmienil,ze mam zavolat,ci ich nozem aj tehotna...ty sa kedy chystas k dr??

eva2809
22. feb 2016

@zoginka a z coho moja??bojis sa niecoho konkretneho??ja sa snazim nemysliet negativne...

eva2809
22. feb 2016

@luciferkax ahoj moja.ako sa mas??bola si u dr??dnes ked mi robil sono,povedal,ze to sedi podla ms a uz to bolo 7+4..teraz to presne sedi🙂takze sa uz vyrovnala ta odchylka...

loika
22. feb 2016

Ahojte kocky tak aj ja sa pridavam ;) podla kalkulacky termin mam 28.10 k doktorke sa chystam v polke marca aby uz bolo nieco vidiet. Dufam ze to dobojujeme do uspesneho konca ;)

luciferkax
23. feb 2016

@eva2809. Jeeeej tak to je super! Ja mám poradňu až budúci týždeň, Ale tak verím že to bude takto aj u mňa! Beriem si z teba príklad🙂

Ináč baby, čo.chodíte do práce,klobúk dole pred vami, mne je dnes.tak zle,že nie som schopná deti vychytať do školy a škôlky

cammeronka
23. feb 2016

@eva2809 chcela by som ist v piatok..teraz som 7tt+3 tak uz by bolo vhodne 🙂 uz mi prestala chutit kava a najviac ma trapi unava, chodim spat o osmej.. Uz chcem aby to preslo 🙂

cammeronka
23. feb 2016

@luciferkax no ja chodim do prace, ale iba prezivam a pridem dom a sup do perin..ja prave obdivujem tehu mamicky ze sa vladzu starat o deticky 👍👍👍 ako fakt ma tato unava zaskocila

luciferkax
23. feb 2016

@cammeronka ja už mám detičky relatívne veľké, vieš, doobeda sú v škole, v škôlke, potom to nejako rozchodím a idem pre ne, večer mi býva kúsok lepšie, ale aj tak sa cítim blbo, celý den doma ležím, bordel v kuchyni, bordel v obývačke, v spálni kopa prádla , a ja nie som schopná urobiť polovicu vecí čo bežne...
navyše sa mi prikmotril nízky tlak, čo som aj očakávala, dopoludnia vidím pomaly hviezdičky, ked si predstavím kávu, je mi ešte horšie, pepsi mi došla, u nás na dedine bez šance ju kúpiť :D :D