Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@babucika tak my najnovšie už jasne ráno o tej 5:00, ideálne 5:45, takze po kojení si ho dám na brucho na odgrgnutie, vyprdi sa a aj kakame. Fakt veľkú časť noci mi spi na bruchu, ja mám pod hlavou viac podusiek a teda je viac vyvýšený. Už som ho prestala nosiť na odgrgnutie v noci, len chvíľu po nakojeni držím hore hlavou a potom sups na brucho
@stevvvka to je ten problem verit si v tomto 😐 ja sa snazim byt kludna ale niekedy to nejde 😐
@pehavcek jaj tak navstevy neviem kedy dame 😂 boli sme u svorkovcov a navsteva vyzera tak ze som v izbe a kojim... No presne s tymi navstevami mas pravdu...
@barbarelka ako pises to vypadavanie cumlika 😐 krasne si kojila 😊 ja by som chcela aspon 6 mesiacov tak uvidime... No uz aby sa mi aj darit zacalo 😩 mozno sa mi aj dari len ja to vnimam inak...
Dakujem ☺
@nikolajka2 v kauflande predavaju vo flaske steiger tmavy.
@emy222 no ako cez kopirak... Ked je manzel doma tak len podava a pobehuje... A s tym prekladanim tiez zaspi a uz iba sedim ani prec ju nedavam... Ked ja som stale dufala ze to nejako prejde ale asi dam ten cumlik ked vezme... Tak rano sa dam do pohody a dufam ze do vecera mi to aj vydrzi. Drz sa 😊
@lienka182 mne sa velmi ulavilo ked som dala cumlik. A doma som to oznamila stylom. Ja som sa rozhodla a bude to tak, uz sa inac nedalo.a vsetci na mna kukali ako puci, ze ved nie my ale ty si mu ho nechcela davat. Ale tiez to nie je vseliek, ak ho nieco teapi mozem davat dudu kolko chcem a samozrejme ked mu pri zaspavani vypadava to je kriku.ale aj tak je lepsie s dudkou ako bez nej.vela krat bol na prsniku len kvoli upokojeniu a tym padom som ho mala na sebe stale.takto mam viacej casu.aj si obcas pri nom pospim a aj nieco doma uz porobim.pre mna zazrak
@nikolajka2 napoj z hrozna;) a riadne sladky! Chuti skoro ako vino..na zdravie👍
Pridavam dalsi tip - malickemu sa urobili skoro az mokvajuce cervene pasy v zahyboch na krku-je to riadny valibuk;)
Jedinou aplikaciou mliecka od Avene - Cicalfate lotion (vysusuje a pozor! nie krem, ale lotion) mu to krasne zocelilo pokozku. Poradila nasa sikovna pediatricka-naozaj to funguje👏
tak mi sme dnes skončili na kožnom.. začalo to jemnými bodkami na líčkach a teraz už je vysypané celé bruško.. vypadá to na ekzém.. kopa mastí doma tak sa na to ideme vrhnúť.. a uvidí sa o týždeň po kontrole.. a mne zakázali jesť paradajky, papriky, žiadne strukoviny, kapusta, orechy, kakao, čokoláda... čo ja budeme jesť už fakt netuším.. ale chcem kojiť čo najdlhšie tak asi budem musieť vydržať, len neviem ako nahradiť sladké lebo to je moja závislosť
@lienka182 😭😭😤😤 do rána dneska nonstom na čicikoch ale že vôbec nebola z neho dole ona ho ma na upokojenie neviem co jej bolo.teraz spí ako keby noc bola už unavena ... bože ako čo by som dala za to keby chce cumlík ona sa chce len ukludnovat a takto to nejde už nevládzem :( ako jej ho mám dávať a ktorý z toľkých :( ja neviem prečo to tak je možno má mal.che stále cítiť veď aj ja ju keď dlhšie spí tak mi normálne chyba 😘 možno to máme tak.pretoze ju mam vytúženú po 3 potratoch ...ja ju strašne milujem ale toto je už moc 🙂 keď prídeš na niečo vo ti pomôže daj radu 🙂 hee
@evelina1607 baby kde to.kupujete ten nápoj 🙂??
Baby ako často kojite?Ja som kojila už cca každé 3 hodinky a tuto noc len raz a dnes doobeda vydržal 4,5 hod bez jedenia,potom si potiahol asi 5 min a už zase spokojne spi🙂Je možné že mu to už stačí?Mame ešte len 6 tyzden🙂Je pravda že tých 5-6 min vkuse hlce,je pachltny😀
Kde kupujete čierne pivo nealko?Dostat ho všade?
@nikolajka2 napisem moju skusenost s laktacnou krizou,chytila ma presne,ked mal 6tyzdnov. Rascova-vazne to zaberalo!,mala som domaci lisovany must,ale matysak je tiez super,vinea ani nie,tabletky z benediktu a je to vhodne mixnut s tabletkou zo senovky greckej,veeela prikladat,vela pit tekutin-voda,caj pre dojciace,masaz prs pod teplou sprchou. Drzim palce!!!! A minimum stresu 😊😊😊
@lindt benedikt aj senovku som vyskusala, pomohla prve 3 dni, potom ma zacali boliet prsia ale mlieka malo. Mam ich nejake opuchnute. Ale ide edte vyskusat masaz 😃
@nikolajka2 hm a nebude to tym,ze sa plnia mliekom? Toto som mala v porodnici,ked sa mi naliali... tvrde,ale mlieka nikde a potom sa to spustilo 😀 pruuuudom.😀
baby, neviem, či ten Steiger nealko neobsahuje umelé sladidlá, nevadí vám to? pozerala som dnes v obchode na zloženie a bol tam sacharín, bola to síce tmavá jedenástka, ale asi to má aj to nealko. ale možno to prekáža len mne, umelým sladidlám sa vyhýbam.
Dobrý je nealko radler Steiger ale aj Birel polotmavy!!!
@florence33 steiger nealko zlozenie - voda, jacmenny slad, specialne slady, upraveny chmel, kyselina askorbova. Prave ho pijem. 🙂 zeby tie specialne slady bolo to co spominas?
@jersey87 asi nie, v tom zložení, čo som spomínala, bol uvedený konkrétne sorbitol, ale to nebolo nealko. tak potom ok 🙂 kúpim si tiež.
@emy222 maju to aj v Tescu aj v Metre - inde som to zatial nevidela..
@evelina1607 aj v Sintre ho mavaju 😉
Baby tak my dnes po kontrole
Vraj sme malo pribrali, mame len 4kg... vraj to ešte nieje neprospievanie, ale mala by viac naberať, ak mate tipy sem s nimi 🙂
@evelina1607 ďakujem a to niekde pri víne ? V tesku ?

@florence33 olej si dávam ako zdroj energie a verím že ma vplyv aj na kvalitu koze, ja mám veľmi suchu, päty, lokte.. dávam si aj kapsule s rybim tukom,tam dokonca sa píše, že až 3denne sa môžu, ako zdroj tých omega kyselín. na tom stravovaní nieco malo bude, ale závisí aj na babetku. Mne sa osvedčili tie probiotiká v kvapkách probiofix, odvtedy pekne prdka a ešte krajšie kaka