Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@evkano nuz aj moj starsi mal ekzem. A v 3m sme skoncili na tyzden na koznom na kramatoch. Zial na stiahnutie nezabralo nic ine len kortikoidy spolu s ichtyolom. Kupanie v tej ruzovej vode. Mal uplne zapalene loziska. Po tyzdni sme odchadzali krasne ruzovi. Len ja som musela uplne upravit stravu, mliecne veci som uplne vysadula az do jeho roku a 3mes. Ziadne paradajky, jahody, korenene,vyprazane, ziadne coko (iba bielu), ziadne kysle zavaraniny. Potom som uz natierala len ked sa nieco objavilo. Teraz uz je dobre a nema nic. Jedna stara pani dr mi vtedy povedala ze je lepsie ked to dostanu skoro lebo to aj skoro odide. A tak je.
@emy222 ja pouzivam NUK. Aj mala ho obcas vypluje a ked zaspava tak jej vypadne a potom sa hneva. Ale to prejde. Za chvilu si ho bude davat sama. To len trpezlivost. Baby ved kolko nam trvalo naucit sa bicyklovat alebo lyzovat? To je pre nich to iste. Takze nechcite od nich aby vsetko hned vedeli. A je mozne ze nebudu niektori cucat dudel vibec. Ani ja som dudel nechcela.
Zienky, ktore mate starsie deticky, ako zvladate ziarlivost? U nas je to psychiatria... Starsi 4 rocny to znasa velmi zle, a mozem sa aj rozkrajat, proste nula bodov... Zacal robit zlobu, vycita mi, ze sa mu nevenujem ( to nie je pravda, len on bol zvyknuty na 100% pozornosti)... A od vcera je zas chory a to dnes bude des. Lebo on vsetky choroby prezvracia. Takze 100x prezliekat, zmyvat dlazku, sprchovat...
@gabccia Idem kupit😉
@jersey87 presne to sa stalo aj mne. Cez flaku lepsie islo a ked prislo k prsniku tak mala pocuckala co islo lahko to co islo tazsie,tak radsej zaspala.
@tanikbb och, no my mastíme o dušu teraz, o týždeň mám kontrolu... aj mliečne výrobky si teda vysadila? lebo práve tie mi doktorka nespomínala.. ostatné potraviny čo si písala áno ale mlieko nie? a to som si najivne myslela, že si už na Vianoce doprajem jeden tanier kapustnice ale teraz to už tak ružovo nevidím...
@emy222 ja som to nasla pri stavach a mustoch;)
@emy222 a tu bielu si kup, nie cervenu..maju totiz 2 druhy😉
@evelina1607 ja pijem cely čas červenú, biela je lepšia na mlieko?
@evkano ja som na rok vysadila uplne mliecne. Babatka totiz do roka nevedia travit mlieko kravske a ine. Iba materske alebo upravene kravske co je vlastne umele mlieko. Neverila som tomu ked mi to kamosky vraveli ale fakt to pomohlo. A samozrejme vsetky tie ine potraviny. Je to najviac co mozes urobit. Ja som potom ked uz bol ok premastovala cele telicko s dermalex repair na atopicku kozu. To az ked sa to zlepsilo. A ked nahodou sa vratilo tak som namastila len to lozisko, ten kusok. A vybojovali sme. Najdem niekde fotku ako vyzeral pred nemockou.
Ahojte dievčatá. Potrebovala by som poradiť. Malému dávame umelé mlieko a používame fľaše Philips AVENT. Vyváram mu ich po každom použití a zaujímalo by ma ako často ich treba meniť. Ďakujem 🙂
Baby mala sa mi vychádzala na cielku a na hlavičke pod článkami má červené pupaciky neviem či to má z potu alebo sme niečo zlé zjedli :( čo také na pupaciky či asi navštíviť doktorku len je víkend ach po kúpaní to vystúpi ocervenie no neviem čo
Pod vlaskami som chcela písať a tel to prepísal 🙂
@lukamka :D pocula som, ze biela je ta prava

@pehavcek aj to som skúšala už všetko ešte som spravila tak že keď som jej dávala espumisan to jej chutí tak som ho namočila trochu pocuckala a bolo vyplula 🙂