Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Evi kamosky maju teliesko a teda teraz jednej menili po 5.rokoch. Je spokojna. Ja by som najradsej bola bez. Vsak 5 rokov som bola bez medzi otehu a nic. A ked tak asi aj ja teliesko. Juj jo nechce sa mi do hormonov do tela a kondomy nemusim kokso. @evelina1607
Ide vam toto otvorit?
https://www.nutriklub.sk/data/MediaLibrary/sk/1...
Berte to s rezervou nech nestresujete.
@lukamka a ja som presne opacny pripad. Otehotnela som uplne neplanovane, necakane. Aj ked mi bolo zle, posledna myslienka bola, ze by som bola tehotna. O to vacsie prekvapenie, ked som si isla na gyndu po vyvolavacku. 😅 takze neviem si predstavit, co by to so mnou spravilo, keby som velmi chcela a musela si na to tak dlhsie pockat. Mna hned chytaju cierne myslienky... 😒
@evelina1607 kamošky majú Mirenu jedna je max na 5 rokov a takmer vôbec nemajú ms
@tanikbb toto som presne hladala 🙂 super, dakujeme 👍
dievčatá, máte niektorá bábo, ktoré kaká iba raz za pár dní? naša tak funguje skoro od začiatku, tentokrát ťahá už siedmy deň a chcela by som jej nejako pomôcť, ale nič ako masáž, cvičenie, dokonca ani rúrka nezabralo a včera večer už bola poriadne nervózna. nemáte skúsenosť?
@florence33 mne doktorka povedala, že keď kojím tak malá môže kakať aj raz za 10 dní. Ale mne keď sa mala nevykaká jeden deň tak ma hrozné zachvaty. Tak mám overený feniklovy čaj a najnovšie mastičku na bruško volá sa pupik a dávala som jej aj horúci na vankúšik, je z Dm plnený gulickami a dáva sa hriať do mikrovlnky
@lea1610 skusala som aj vankusik aj trosku caju a nic, dokonca aj kupel vo velkej vani, kde mala cele brusko v teplej vode..teraz vyzera spokojne, no obavam sa, co bude vecer.
Skús ešte tú mastičku
Ahojte kočky, mám otázočku. Nevie ako je to pri kupaní u Vás...ale pre mňa to začina byť nočná mora. V spálni máme okolo 25°C keď ideme kupať. Ako náhle maličkú vyzlečiem, tak sa jej rozteasie spodná pera...a začne to..nedávame ju naholo lebo to bolo hrozné. Zabalíme do látkovej ploenky a šup do vaničky...ona strach v očiach..rúčkami sa snaží chytiť boky vaničky a spustí taký rev až ju zaťahuje. No ja mám dosť...slzy v očiach a to obliekanie a olejčekovanie je ako boj o prežitie..poraďte mi😢😯😕😰
@lea1610 pred chvilou sa jej to podarilo. Jupiii! Rozbalena na podlozke, tipujem, ze je o pol kila lahsia 🙂 esteze to neurobila do plienky, musela by ist rovno do vane. Masticku zakupim, pri synovi som ju pouzivala a teraz na nu zakazdym, ked som v lekarni, pozabudnem.
@vik_i skus jej zaspievat 🙂 a mozno, ak mas z toho stres, citi ho aj mala..a mozno z toho potrebuje len vyrast. Neboj, casom si kupanie zamiluje. Drzim palce
@vik_i ak je malickej zima, skus este zapnut ohrievac a hlavne, skus pri tom ostat v pohode ty, aby si nepreniesla nervozitu na dcerku 🙂 drzim palce!
@tanikbb ide a dakujem-uzitocne;)
Tani ani ja nemam chut na hormony-svojich mam dost a niekedy so mnou pekne mavaju😂
Ale na pepka nahodu to nechat nechcem-sme vysoko rizikovy par! Pomaly co milovanie to otehotnenie 😝
Takze sa teliesku asi nevyhnem..
@florence33 áno aj nám pomáha keď ju rozbalime a necháme holú pokopkať
Hih no ja som mojho na zamiesenie musela prejovarat. Akoze nemyslim tym ze by nechcel tutu mutu ale ten final sa nedial tam kde bolo treba a malu sme miesili asi 6mes. Takze ja sa nejak nebojim ze by som otehu. Ale zase ked nebudem chciet tak just sa podari. Takze asi teliesko. Este uvidim, spytam sa dr. @evelina1607
@vik_i nam robil maly to iste. Zistili sme ze potrebuje byt ponoreny cely. Kupili sme vedierko za 4 e. nie original a kupeme ho v tom. A miestnost ohrievacom riadne vykurujeme. Potrebuje byt ponoreny cely vo vode a v izbe musi byt riadne teplo. Odvtedy si kupanie uziva a olejcekovanie je v pohode. Netrasie ho a hlavne uz neplace. Vo vedierku sa dokonca uz smeje
@vik_i s tym kupanim... u nas zabralo ked som zmenila hodinu kupania. Skusila som ju okupat doobeda a bolo to uplne nieco ine. (nenapadlo by mi to samej, ale pokadila sa az na brusku, tak som musela) A hlavne jej vzdy spievam a hovorim co sa ide diat: ideme sa kupkat, ides do vodicky - kazdy krok oznamujem - robili to tak aj sestricky v nemocnici ked ma ucili kupat
a dnes uz sa kupkame zase po veceroch, place len pri obliekani, ale zachrani to vzdy česanie a fen - to je topka
a ked mate kosu v byte, skus ohrievac, alebo nahrej ruru a kupte v kuchyni na stole 🙂
@florence33 ahoj aj moja malá mi tak kaká už minule bolo vyše týždňa nezabrala ani rektalna tak som skúsila teplomeeik ako keby teplotu merala v zadočku a ona mi jak keby 4 plienky vykaka neviem prečo mi tak dlho nekaka a potom takto veľa a kŕči sa puči ach no neviem
@lukamka ďakujem no bol to inak boj a dni smutku. Po 3 potratoch trochu aj beznádej dopracovať sa k vytúženému bábätku 🙂 ale už maaam všetko čo si môžem na svete priať každý deň nanu kukam a hovorím si že teraz mi už nič na svete nechýba vyplnila mi to prázdno čo som 5 rokov od prvého potratu pociťovala najšťastnejšia na svete som hee trochu som sa tu vyliala ale nedalo mi to heee
Baby ešte otazocka aké ovocie papate teraz ja tak kukam na tie mandarínky a pomaranče ach aspo cez sviatky by som si dala môj to moc nemusí a mne to chyba že to nemám v košickú vyložené na bare 🙂
@vik_i skuste vybrať iný čas kúpania iné miesto (my kúpeme v panelakovej kúpeľni na práčke zatiaľ, prvého sme v kuchyni s ohrievačom a tiež to boli nervy), skratte čas kúpania, skúste dať viac vody aby rýchlo neochladla. No a po kúpaní osušiť v 2 uterákoch postupne nech neleží na tom mokrom. Ja mám dieťa v kline a zohrievam ho chvilu po okúpaní svojim telom. A zrušíte začas olejčekovanie len sups do pyžama. Keď bude mat väčšie tukové zásoby / počase si to zamiluje
@emy222 po zavedení prvých príkrmov by sa to malo zmeniť, niektoré deti to vraj tak proste majú, že kakajú len raz za čas, kým sú plne kojené. no je to divné, týždeň nič a potom kopa ako svet.
@evelina1607 @lukamka v TN je populárna mužská vazektómia, je tu urolog Sokol s dobrými referenciami. I keď ja toho môjho nepošlem, teda aspoň zatiaľ mám taký názor, možno sa to zmení 🙂)

@lukamka ved aj ja nad tym rozmyslam..nevies mi prosim zistit znacku? Zevraj sa to da zaviest aj pocas kojenia.. Boze preco este neexistuje nieco bez hormonov??😵