Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@florence33 no veru divné ja jej takto pomôžem a potom to už ide samo a kým všetko vykaka tak to trvá aj 20 mín musím opýtať doktorky :(
Baby mne sa stalo nieco s prsnikom. Najskor ma bolela bradavka na zaciatku kojenia. Po par dnoch sa bolest stupnovala a dnes v noci ma uz v prsniku palilo cele kojenie. Som sa rozhodla ze budem z toho prsnika odsavat a davat z flasky,kym sa neda dokopy. A z toho druheho budem normalne kojit. Som zvedava co to spravi. Lebo ta bolest a to palenie mi robi taky stres, ze aj o mlieko pridem. Len sa obavam, aby sa malej flaska nezapacila natolko, ze bude odmietat ten druhy prsnik. 😒
Baby na kvalitnejsie mliecko je vhodna mrkva zevraj. Kazdy den tlacim do seba jablcka a 2 mrkvy. Matko vonia ako jablcko, uzasne to je.😊😊😊😊
Môj krpec je strasne citlivý na všetko nové čo skúsim.....hneď ho boli brusko.Musim fakt dávať pozor čo zjem a to už mame pomaly dva mesiace.
Ahojte kocky 🙂 nakoniec som sa rozhodla tak, že fungujeme bez cumlíka... Pomaly sa to zlepšuje a už ani nie je stále na cicuške a dá mi vydýchnuť, akurát večer máme taký cicikový 😀 ale každým dňom sa to zlepšuje a ja viac a viac rozumiem mojej maličkej 🙂 KONECNE!!!
@lindt no super a ja že prečo mi tak chutí mrkva 😀 od kedy som prišla z nemocnice tak ju mám často 😀 inak neviem, kto tu odporúčal Matyšáka, kúpila som oba a chutia super 🙂
@emy222 aj Bianka kaká málo... kakala každý deň viackrát a zrazu nič 5 dní, potom každý 4 deň, ale to už bola nepokojná aj bruško ju pobolievalo, kúpili sme BioGaia a asi kvôli tomu kaká každý druhý deň. Často ju dávam na bruško nech sa vyprká a keď kaká a nejde to, tak ju nadvihnem. Inak keď 4 dni nekakala tak tam bola teda nálož v tej plienke 😀 manžel ju položil na prebaľovací pult, všetko povytekalo z plienky 😀 a až na chrbátiku bola pokakaná 😀
@seki11 u nás to vyzerá, že čokoláda nerobí dobre 😨
@jersey87 juu dúfam, že to skoro prejde 😔
Maminky prosim vas ked ste po 600 nedeli dostali ms aka bola myslim sfarbenie ked ste uz mala niektora.jeden den dobre druhy mam spinenie take hnedaste a po styku ho mam uz kazdy den.je to ms alebo nie?vdaka
Baby kolko spia ti vasi krpci.mame 10tyzdnov cez den ked to poratam dokopy tak max 1,5hod.v noci od 21.00-1.30.;2.00-5.00;5.30-6.45.-takze v noci super.len ten den dost malo.
Nasa v noci od 22-3/4 potom 3:30/4:30 do cca 7 a potom este da aj do 9. Doobeda nic moc a poobede da nejak 2-3 hodky. Podvecer zase hore. Okolo 18 da nejak polhodku. No keby vela spali nebolo by s nimi ok. Uz budu len viac a biac hore.
Baby mala spí ešte často 🙂 po kúpaní a papani zaspí dajme tomu o pol deviatej aj skôr to spinka do 1:30 potom 6:30 -9:00 - 11:30 potom je hore ale to sa jej musím venovať alebo ma cicik v ústach potom okolo 1-2, ideme von to vie späť aj do 5, hod A potom zas len cicik alebo plače a potom kupeme ale to som chcela že či sú tie vase babetka tichucko a ci poslúchajú tá moja ked nemá cicik tak stále zlá máme 7- týždňov 🙂
Baby mam otazku na tie co uz maju nejake dieta okrem oktobrovcatka. Teraz ked su uz drobci viac hore, aky maju rezim? Po spanku sa chcu hrat alebo jest? Alebo najlepsie je dat jest pred spanim? Tym ze moja dudle cumel od radosti,zlosti i hladu, neviem presne kedy zacina byt hladna. A nechcem ju nechat od hladu plakat, aby som vedela ze je to hlad. Stava sa mi totiz ze jej dam najest ked sa zobudi, lebze kym sa porozprava, pohra a zaspi, tak mam pocit ze ide spat hladna. Sice neplace ale casovo to vychadza na jedenie. 🍼
Baby. Chcem sa opytat dve veci. Ako ste na tom s ockovanim? Date ockovat aj proti rotavirusom? Nas to caka o mesiac... a k tomu spanku... nechavate babo spat,kedy chce? Aj ked spi cez den malo,tak to nechavate tak? Lebo moj malinky tiez spava malo. A uz mi svokra vravela,ze dat ho do spalne cca o desiatej napr,nech zaspi...nech si oddychne
Nech si buduje rezim...mne to pride este skoro. Mame dva mesiace. Lebo on mi vstane priblizne o 7mej.potom je hodinku hore a spi do desiatej. A potom tiez mava kratke spanky...take slabucke...v kociku obcas pospi tvrdo.
@zuzka71291 ja som nad tymi rotavirusmi rozmyslala,ze ich dam. Neviem preco, ale tak to citim. Nas to caka na zaciatku januara a netesim sa na to.
A k tomu rezimu. Uprimne neviem si predstavit, ze by som malu ulozila do postielky, ked nema chut spat. To by som pri nej musela ostat, lebo by som nabehala ku nej kilometre,keby som bola v inej miestnosti. Ine je, ked uz prispava. To ju sem tam nechavam samu, nech v pokoji zaspi. Ale i tak asi 2x idem ku nej, lebo sa cosi nepaci.
Dneska poradňa 🙂 máme 7 týždňov 5.4kg 60cm 😘😘😘 len mi nejde do hlavi že nás neposlali vôbec na klbiky asi jej zavolám šak to by mal ísť každý ci nie ?
@jersey87 moja ked sa zobudi tak je stale hladna. dava to najavo tym, ze ked place a dam jej dudu tak ju vypluva a place dalej. prebalim (ja vzdy pred kojenim), dam papat a ona bud zostane hore alebo zaspi. ak zaspi tak ju necham a ked sa zobudi tak podla toho ci place alebo nie dam alebo nedam. ak zostane hore a nemrnci len si hrkuta tak je bud pri mne alebo v kociku/prenosnej postielke a kuka na hracky. ked zacne mrncat tak si s nou sadnem, podebatim. vtedy ide vsetko ostatne bokom. a ked je hore cca 2hodky, co nie je tak casto tak potom zase zacne pytat. ona ma dudel cely den, akoze vypluva ho a ked ho nechce a je kludna tka jej ho ani na silu nestrkam. niekedy mrnci aj ked viem, ze pred polhodkou papala tak kuknem plienku a ak je vela nakadene tak jej ju vymenim a zvykne sa skludnit. ale ja mam,klop klop klop aj druhe dieta kludne.
a my dnes poradna, zajtra 7 tyzdnov a 4500g a 57cm. pochvalila dr, ze super pribera. tak som rada.
baby ako sa ma uzivat ten benedikt a senovka? mam od kamosky. na obale napisane 2kapsule 3xdenne. nejak vela nie? vsak to ked budem jest obe tak 4kapsule naraz? to fakt?

@janifer ďakujem 🙂 práveže nemáme vôbec vidíš a niekde som čítala he hrušky a hrozno by sa nemalo akurát dneska bnan papam aj a pohode aj jablká možno skúsim mandarinku len sa vždy bojím po tom keď niečo skúsim že čo sa bude diať 🙂