Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Dievčatá niečo na inšpiráciu namiesto kolotoča nad postieľku a o montessori zariadení bytu
https://www.youtube.com/watch?v=a_gbX6SAWVY
http://www.montessoridoma.cz/?p=3456
My sme vytiahli hraciu deku ale dávam mu tam na zavesenie len 1 hračku nie všetko naraz, ale už sa to snaží chytať (a možno si to len namýšľam že to je náhoda) zvonček boduje.
Baby skúšali ste už paradajky jesť?Cokoladu horkú už mám za sebou,kusok😜a maly ma jemne akné 2-3 na tvaricke.Skusila by som aj paradajky,ale radšej sa pýtam....😀
@lukamka cely tata Tvoja dcerka, je krasna😘
@seki11 Ja dnes, snáď to bude bez následkov 🙂
@florence33 Tak jednu som si dala aj ja🙂Uvidime.
@florence33 ❤ ďakujeme
Ja tlacim paradajky jedna radost 😂 skusala som vsetky alergeny zatial okrem jahod a arasidov (ostatne orechy vsetky) ale to preto lebo ma z nich zduva strasne..mala som vcera karfiol a malicka bola uplakana vely vecer aj doobeda ale nepripisujem to tomu...postupne asi zacnem aj strukoviny zavadzat...my ale v rodine nemame ziadne potravinove ani ine alergie ani ekzemy tak neviem ci sa na to spoliehat ...
@lukamka to asi patrilo eveline, ale suhlasim s nou, Rebeka je zlata a tie vlasky... 🙂
Kočky, mali ste uz tu cest poskusat nejake co mozno najfunkcnejsie odsavacky soplikov? Ja som zatial najspokojnejsia s vysavacovou, skusala som aj manualne aj elektricke a nic.. Zadne sopliky sice nevytiahne riadne ziadna, no vysavacova je najucinnejsia. Len sa mi nechce vsade so sebou trepat okrem kocika, lehatka, postielky a celeho novorodeneckeho prislusenstva aj vysavac😒 😖
@florence33 áno, tesne vedla 🙂
Dikes baby
@evelina1607 naša normálne pri tej vysavacovej prestane plakať, skamenie a len spokojne prižmuruje očká 😂
Ešte som nevidela dieťa, co si rado necháva odsávať soplíky
@evelina1607 my na vysavacovej odsavacke fungujeme viac ako mesiac. Stale ma mala nejake sopliky a len velmi pomaly sa to zlepsuje. Nema nadchu, ze by jej z nosa tieklo, len ma proste niekde v dutinach sopliky. Problem niekedy je, ze vysavac nestiha a uz aj zacina trocha smrdiet. Coskoro budeme musiet kupit novy. 🙄
@seki11 ja som si z tesca objednala nakup a maju tam steiger tmavy nealko tak som si hned 5 flias. nech to para tlaci, musim to mlieko dostat do cicikov riadne.
so starsim som kojila a este aj odsavala. ale podla mna je to vekom, nuz nemam uz 33 a telo neoklames. ale mala ma dost len k veceru je toho menej a teda nemam nadojene v mraznicke. ale nevadi, ja osm to hlavne chcela do zasoby ak by som niekam sla a do prikrmov. ale tak verim, ze Lenka bude jedak aj bez mlieka v prikrmoch. ked tak jej na vrch vzdy trosku nastriekam z cicika. hih

@vik_i mne sa teraz dosť naliali prsia, za noc som 3 pyžama zamocila, aj má problém piť lebo mu veľa tečie tak sa dusí, tak či toto nebude aj u vás problém? Skús si ju dať pri kojení na brucho alebo nejakú polohu kde jej menej rýchlo tečie... no alebo klasika vetry, nemôže si prdnut, alebo aj grgnut...moj sa niekedy ukľudní až na prebalovacej podložke a tam sa pototo, kým ho pestujeme je nervózny a zadržiava všetko.
@emy222 na tigríka je nosenie len na rukách, dolu bruchom, predstav si ako sa šelma nažere masa a potom si vylezie na strom oddychovať, tak jej visia dole všetky 4labky a brucho má na konári. Niekedy je to bruško / žalúdok bábätka citlivé, uvidis ona sa ti vypolohuje ako jej to vyhovuje. Spravím zajtra foto a pošlem.