icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

janifer
16. dec 2016

@vik_i mne sa teraz dosť naliali prsia, za noc som 3 pyžama zamocila, aj má problém piť lebo mu veľa tečie tak sa dusí, tak či toto nebude aj u vás problém? Skús si ju dať pri kojení na brucho alebo nejakú polohu kde jej menej rýchlo tečie... no alebo klasika vetry, nemôže si prdnut, alebo aj grgnut...moj sa niekedy ukľudní až na prebalovacej podložke a tam sa pototo, kým ho pestujeme je nervózny a zadržiava všetko.
@emy222 na tigríka je nosenie len na rukách, dolu bruchom, predstav si ako sa šelma nažere masa a potom si vylezie na strom oddychovať, tak jej visia dole všetky 4labky a brucho má na konári. Niekedy je to bruško / žalúdok bábätka citlivé, uvidis ona sa ti vypolohuje ako jej to vyhovuje. Spravím zajtra foto a pošlem.

janifer
16. dec 2016

Dievčatá niečo na inšpiráciu namiesto kolotoča nad postieľku a o montessori zariadení bytu

https://www.youtube.com/watch?v=a_gbX6SAWVY

http://www.montessoridoma.cz/?p=3456

My sme vytiahli hraciu deku ale dávam mu tam na zavesenie len 1 hračku nie všetko naraz, ale už sa to snaží chytať (a možno si to len namýšľam že to je náhoda) zvonček boduje.

lukamka
17. dec 2016

@emy222 tigrik 🙂 a uplakaná Rebeka

lukamka
17. dec 2016

Teraz som si všimla, že uz
@janifer vysvetľovala. My ale musíme mat ruku ohnutú v zápästí, lebo nemá rada tlak na cele bruško. A niekedy ju mm aj takto vyklopí ako na foto keď jej vadí tlak na cele bruško

seki11
17. dec 2016

@babucika nemáš za co🙂

seki11
17. dec 2016

Baby skúšali ste už paradajky jesť?Cokoladu horkú už mám za sebou,kusok😜a maly ma jemne akné 2-3 na tvaricke.Skusila by som aj paradajky,ale radšej sa pýtam....😀

lukamka
17. dec 2016

@seki11 ja áno, žiadna zmena

evelina1607
17. dec 2016

@lukamka cely tata Tvoja dcerka, je krasna😘

florence33
17. dec 2016

@seki11 Ja dnes, snáď to bude bez následkov 🙂

seki11
17. dec 2016

@florence33 Tak jednu som si dala aj ja🙂Uvidime.

jersey87
17. dec 2016

@seki11 paradajky v pohode, dokonca i paprika. Ja som skusala i ruske vajce, bolo tam hrasku a nevsimla som si zmenu. Skor som bola prekvapena ked sa vyhadzala trosku z jablka.

lukamka
17. dec 2016

@florence33 ❤ ďakujeme

ewitta123
17. dec 2016

Ja tlacim paradajky jedna radost 😂 skusala som vsetky alergeny zatial okrem jahod a arasidov (ostatne orechy vsetky) ale to preto lebo ma z nich zduva strasne..mala som vcera karfiol a malicka bola uplakana vely vecer aj doobeda ale nepripisujem to tomu...postupne asi zacnem aj strukoviny zavadzat...my ale v rodine nemame ziadne potravinove ani ine alergie ani ekzemy tak neviem ci sa na to spoliehat ...

florence33
17. dec 2016

@lukamka to asi patrilo eveline, ale suhlasim s nou, Rebeka je zlata a tie vlasky... 🙂

evelina1607
17. dec 2016

Kočky, mali ste uz tu cest poskusat nejake co mozno najfunkcnejsie odsavacky soplikov? Ja som zatial najspokojnejsia s vysavacovou, skusala som aj manualne aj elektricke a nic.. Zadne sopliky sice nevytiahne riadne ziadna, no vysavacova je najucinnejsia. Len sa mi nechce vsade so sebou trepat okrem kocika, lehatka, postielky a celeho novorodeneckeho prislusenstva aj vysavac😒 😖

lukamka
17. dec 2016

@florence33 áno, tesne vedla 🙂
Dikes baby

lukamka
17. dec 2016

@evelina1607 naša normálne pri tej vysavacovej prestane plakať, skamenie a len spokojne prižmuruje očká 😂
Ešte som nevidela dieťa, co si rado necháva odsávať soplíky

jersey87
17. dec 2016

@evelina1607 my na vysavacovej odsavacke fungujeme viac ako mesiac. Stale ma mala nejake sopliky a len velmi pomaly sa to zlepsuje. Nema nadchu, ze by jej z nosa tieklo, len ma proste niekde v dutinach sopliky. Problem niekedy je, ze vysavac nestiha a uz aj zacina trocha smrdiet. Coskoro budeme musiet kupit novy. 🙄

jersey87
17. dec 2016

@lukamka a ta nasa je spokojna kym ide iba vysavac. Ked zapojime odsavacku a vysavac zmeni zvuk, zacne vrtiet hlabou, lebo uz vie, co sa ide diat. 😀

evelina1607
17. dec 2016

@lukamka biely sum je niekedy lepsi ako mozart- aj my sme vysavacovi;)
@jersey87 veru aj my vysavame skoro od narodenia s mensimi pauzami - uz nech je letoo (a nech nemame alergiu;). Mame braceka, ktory nam zo skolky nosi pravidelne sopliky😠

janifer
17. dec 2016

@seki11 ja jem paradajky od narodenia hadam aj do porodnice mi doniesli, ups, ale nic sa nestalo

seki11
18. dec 2016

@jersey87 U nás jablko ok,dnes som zjedla ošúpané hrušku 🙂

seki11
18. dec 2016

@janifer U nas je ocko alergik a astmatik,musím pomalicky😞Najhoršie budem znášať vôňu kapustnice a nedať si😭

tanikbb
18. dec 2016

@seki11 ja som mala kapustnicu vcera na party. Teda vodu a trochu kapusty. Ale peknych 10lyzic a zatial mala ok. Len mam nejake splasnute prsia kokso. Idem ai rascovu polievku uvarit kokso

seki11
18. dec 2016

@tanikbb Aj ja.Ale ja popíjať pivko😜

evkano
18. dec 2016

@seki11
@tanikbb ja rozmýšľam, že tie Vianoce s kapustnicou asi vyskúšam, ja to asi nevydržím nedať si

jersey87
18. dec 2016

@seki11 ja risknem cez vianoce z kazdeho okrem citrusov. Neexistuje ze by som si kapustnicu nedala. Ja som nikoho nezabila, aby som takto trpela. Prave naopak a tak si zasluzim aspon trosku zjest.

tanikbb
18. dec 2016

@seki11 ja som si z tesca objednala nakup a maju tam steiger tmavy nealko tak som si hned 5 flias. nech to para tlaci, musim to mlieko dostat do cicikov riadne.
so starsim som kojila a este aj odsavala. ale podla mna je to vekom, nuz nemam uz 33 a telo neoklames. ale mala ma dost len k veceru je toho menej a teda nemam nadojene v mraznicke. ale nevadi, ja osm to hlavne chcela do zasoby ak by som niekam sla a do prikrmov. ale tak verim, ze Lenka bude jedak aj bez mlieka v prikrmoch. ked tak jej na vrch vzdy trosku nastriekam z cicika. hih

emy222
18. dec 2016

@lukamka 🙂 hee krasnuckaa malinká 🙂 no už som včera skúša a čuduj sa svetu mala ani nemrkla pekne vydržala ešte mi tak aj zaspavala 🙂

emy222
18. dec 2016

@seki11 skúšala a zatiaľ ok 🙂