Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Tak som si poriekla. Uz aj my sopel. Uz to nie je zachnute mliecko. Nervy
Nastastie ja vacsie problemy so stedrovecernou vecerou problem mat nebudem. Tatarku som jedla uz niekolkokrat, vyprazane ryby tiez. Cokoladu skusam len velmi pomaly, takze sa obmedzim len v tych kolacoch. No a ta kapustnica... Tej mi je luto, ze len tak trosku dam. No a zo salatu hrasok povyberam. 🙂
No ja som dnes robila zemiakovebplacky a teda dala som si riadne. Kokso chuda mala to bude asi dost zle travit. Uvidime.
Baby ,tie co nechavate zaspavat dieta v postielke same.ako to robite.moj ma 11 tyzdnov a zaspi mi na prse v mojej posteli.ked ho chcem prelozit po kojeni do postielky hned je hore.a vzdy si musim s nim lahnut do postele,tam si podudluje prso a zalomi.az potom ho prelozim do postielky.cumel za ten svet nechce.vdaka za rady.☺
@bubinocka ja myslim,ze toto zaspavanie je tak strasne individulne,ze sa to neda nejak extr naucit,ci ovolynit.ak hej,tak,poprosim radu aj ja 🙂! Nas prvorodeny zaspaval uplne sam,len tak na sedacke,neskor v postielke,bez cicikania,nosenia na rukach,bez prsa,s nami v posteli spal prvy krat ked mal pol roka a bol chory.nasa druha princesa vyzaduje 3hodinove vecerne tanecky,na rukach,prse,pod kolotocom,v objati v posteli..pod 3hodky sme sa este nedostali,spava zasadne iba medzi muzom a mnou a proste to nevieme ovplynit ☹.
@bubinocka niekedy ked vidim, ze je uz unavena, tak ju trosku pohojdam a ked prispava tak s nou idem do spalne a dam ju do postielky. Aj ked trosku este otvori oci, postupne zaspi. Niekedy idem za nou aj 4x a dam jej cumel, lebo murka a niekedy ani raz. A stava sa, ze ju z postielky vyberiem, lebo tam spat nechce. Ako kedy. Ale pomohlo ked som jej dala do postielky velkeho maca, ktory na nu pozera. Ona pozera na neho a asi je spokojna, ze je tam niekto s nou. Lebo dovtedy mi v postielke sama zaspat nechcela.
@bubinocka nas zaspal parkrat v postielke aj sam cez den, ale aj si chvilu pomrncal a potom od unavy zalomil, chudak ma spolocensky zivot. Ale musi byt brucho plne odgrgnuty a cista plienka. vecer v postielke tazko, najnovsie zaspi po kojeni na mojom bruchu, s uchom na srdiecku a pocuva... a takto ho potom dole bruchom presuniem na postel spat. Samozrejme medzitym sa vela nosime aby si grgol, on si dakedy aj 5x zavali. No a baby musim sa pochvalit, poradna v 2mes.a 1 tyzden: 62cm a 7,9 kg!!! "Pasiky zostihluju"
@jersey87 nie ja si neodsavam, mám zachytavace a keď kojim z jedného prsníka, tak pritom sa mi dosť nazbiera z druhého. Takom jej vždy dávala aj D-cko no a teraz si do toho mám zahustiť prášok a skúsiť jej to dať lyžičkou počas kojenia. Mame 10t a 4280g (pôrodná váha 3100) tak vraj máličko
@tanikbb Tani ahoj, pekne sviatky sa praju;) mam na Teba dve questions: to e-tesco ako funguje? Objednas - dorucia? Ako dlho im to trva? Kolko to kostuje? Aku kvalitu napr. bananov donesu?;)
A druha-nehormonalne teliesko? Existuje? Akym principom funguje ked je nehormonalne? A znacka?
Dakujeeeem😍
@janifer
Jeeej aky krasny valibuk;) aj ja mam podobneho macka! A tie iste ikeovske obliecky😉
@janifer - obaja su velky fesaci. Prosim ta ako to robis, ze dokazes nosit 7,9 kg , ked mne uz odchadza chrbtica pri mojej kt. ma 5,4 kg. len tak mi tam puka. Neviem co budem robit ked bude mat viac kil.
@evelina1607 Evi dakujeme a aj vasim smerom prajeme krasne sviatky. A sa izrejme vsetkym oktobrovkam a oktobrovcatam.
TESCO funguje uzasne. Dorucdnie stoji podla toho aky datm a cas si vyberies. Od 2-4eur. A dorucia nacas. Kvalita ovocia je vysoka, kamosky aj maso obj ale ja skor take ako vodu dzusy tazke veci. Teraz pred sviatkami som presne to objednavLa. Mali dorucit medzi 17-19 a prisiel o 19:20 lebo ze vela dodavok. Inak pred tym v case co som zadala.
TELIESKO som googlila a teda funguje na baze medenej casti v nom. Ze ten zabija spermie. Ale ze neriesi/neznizuje kramy. Kamoska ma hormonalnu mirenu a uz druhy krat. A chvali. Nuz tak budem dumat. Ale asi si dam mirenu ked tak. Dve kamosky maju aj druha myslim tiez mirenu tak nie je o com. Eate s chlapom sa dohodneme.
Všetkým Vam prajem nádherne a pokojne Vianočné sviatky,plne radosti s detičkami!!!😍😘❤
Stastne a vesele Vianoce ☃
Baby vsetkym vam prajem krasne Vianoce... Hlavne ich prezite v pokoji a laske. ☃ ❄
Veselé Vianoce 🙂

@janifer kysnute je ok ak ho nejes cerstve.. ved aj chlieb a pecivo sa robia z kysnuteho