icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

zuzhe
20. dec 2016

@janifer kysnute je ok ak ho nejes cerstve.. ved aj chlieb a pecivo sa robia z kysnuteho

tanikbb
20. dec 2016

Tak som si poriekla. Uz aj my sopel. Uz to nie je zachnute mliecko. Nervy

seki11
20. dec 2016

@tanikbb Maly mal sople hneď v pôrodnici,už sme ok a to ma 22 dva mesiace.Dlho to trvalo kým mu prešli.

jersey87
20. dec 2016

Nastastie ja vacsie problemy so stedrovecernou vecerou problem mat nebudem. Tatarku som jedla uz niekolkokrat, vyprazane ryby tiez. Cokoladu skusam len velmi pomaly, takze sa obmedzim len v tych kolacoch. No a ta kapustnica... Tej mi je luto, ze len tak trosku dam. No a zo salatu hrasok povyberam. 🙂

tanikbb
20. dec 2016

No ja som dnes robila zemiakovebplacky a teda dala som si riadne. Kokso chuda mala to bude asi dost zle travit. Uvidime.

bubinocka
20. dec 2016

Baby ,tie co nechavate zaspavat dieta v postielke same.ako to robite.moj ma 11 tyzdnov a zaspi mi na prse v mojej posteli.ked ho chcem prelozit po kojeni do postielky hned je hore.a vzdy si musim s nim lahnut do postele,tam si podudluje prso a zalomi.az potom ho prelozim do postielky.cumel za ten svet nechce.vdaka za rady.☺

barbarelka
20. dec 2016

@bubinocka ja myslim,ze toto zaspavanie je tak strasne individulne,ze sa to neda nejak extr naucit,ci ovolynit.ak hej,tak,poprosim radu aj ja 🙂! Nas prvorodeny zaspaval uplne sam,len tak na sedacke,neskor v postielke,bez cicikania,nosenia na rukach,bez prsa,s nami v posteli spal prvy krat ked mal pol roka a bol chory.nasa druha princesa vyzaduje 3hodinove vecerne tanecky,na rukach,prse,pod kolotocom,v objati v posteli..pod 3hodky sme sa este nedostali,spava zasadne iba medzi muzom a mnou a proste to nevieme ovplynit ☹.

evkano
21. dec 2016

@bubinocka u nás sa o 20:30 najeme, nechám odgrgnúť a potom som s nou na fit lopte.. ale žiadne veľké skákanie, 20 minút jemného pohupkávania a spí do 6 tej ráno :D ale už tiež zvažujem ako od toho upustiť

bubinocka
21. dec 2016

@evkano sa kojite ked tak pekne spi.ze do 6.00😮

emy222
21. dec 2016

@bubinocka my úplne to isté dudel nechce iba cicik 🙂 musím s ňou ležať 🙂

jersey87
21. dec 2016

@tanikbb ako dopadli placky? U nas boli v pohode, aj napriek tomu ze boli neskutocne mastne, lebo tatko to trosku dost prehnal...

jersey87
21. dec 2016

@bubinocka niekedy ked vidim, ze je uz unavena, tak ju trosku pohojdam a ked prispava tak s nou idem do spalne a dam ju do postielky. Aj ked trosku este otvori oci, postupne zaspi. Niekedy idem za nou aj 4x a dam jej cumel, lebo murka a niekedy ani raz. A stava sa, ze ju z postielky vyberiem, lebo tam spat nechce. Ako kedy. Ale pomohlo ked som jej dala do postielky velkeho maca, ktory na nu pozera. Ona pozera na neho a asi je spokojna, ze je tam niekto s nou. Lebo dovtedy mi v postielke sama zaspat nechcela.

evkano
21. dec 2016

@bubinocka áno, áno kojím cez den každé dve hodiny

tanikbb
21. dec 2016

@jersey87 zatial dobre. neprotestuje vobec hihi. ale dnes dost spinka moja mala. asi dospava noc ked sa jej nedobre dychalo. nuz tieto choroby a udel dietata cislo 2....

janifer
21. dec 2016

@bubinocka nas zaspal parkrat v postielke aj sam cez den, ale aj si chvilu pomrncal a potom od unavy zalomil, chudak ma spolocensky zivot. Ale musi byt brucho plne odgrgnuty a cista plienka. vecer v postielke tazko, najnovsie zaspi po kojeni na mojom bruchu, s uchom na srdiecku a pocuva... a takto ho potom dole bruchom presuniem na postel spat. Samozrejme medzitym sa vela nosime aby si grgol, on si dakedy aj 5x zavali. No a baby musim sa pochvalit, poradna v 2mes.a 1 tyzden: 62cm a 7,9 kg!!! "Pasiky zostihluju"

lukamka
22. dec 2016

@janifer jeminenky ten starší ti vypadol z oka úplne 🤗

lukamka
22. dec 2016

Zienky tak mi sme zase hranične pribrali 🤔
Dostali sme taký prášok na zahustenie mliečka, aby neblinkala... mate niektorá skúsenosť?

jersey87
22. dec 2016

@lukamka a to teda musis odsat mlieko a dat z flase?

jersey87
22. dec 2016

@lukamka a este som sa chcela opytat, ze kolko gramov je to "hranicne"?

jersey87
22. dec 2016

@janifer skladam poklonu tvojim rukam a chrbtu. My mame asi 5 kg (poradna az o 2 tyzdne, potom budem vediet presne) a uz ma zapastia bolia a o krcnej chrbtici nehovorim, kedze na cvicenie ostava len malinko casu.

lukamka
22. dec 2016

@jersey87 nie ja si neodsavam, mám zachytavace a keď kojim z jedného prsníka, tak pritom sa mi dosť nazbiera z druhého. Takom jej vždy dávala aj D-cko no a teraz si do toho mám zahustiť prášok a skúsiť jej to dať lyžičkou počas kojenia. Mame 10t a 4280g (pôrodná váha 3100) tak vraj máličko

evelina1607
23. dec 2016

@tanikbb Tani ahoj, pekne sviatky sa praju;) mam na Teba dve questions: to e-tesco ako funguje? Objednas - dorucia? Ako dlho im to trva? Kolko to kostuje? Aku kvalitu napr. bananov donesu?;)
A druha-nehormonalne teliesko? Existuje? Akym principom funguje ked je nehormonalne? A znacka?
Dakujeeeem😍

evelina1607
23. dec 2016

@janifer
Jeeej aky krasny valibuk;) aj ja mam podobneho macka! A tie iste ikeovske obliecky😉

nikolajka2
23. dec 2016

@janifer - obaja su velky fesaci. Prosim ta ako to robis, ze dokazes nosit 7,9 kg , ked mne uz odchadza chrbtica pri mojej kt. ma 5,4 kg. len tak mi tam puka. Neviem co budem robit ked bude mat viac kil.

tanikbb
23. dec 2016

@evelina1607 Evi dakujeme a aj vasim smerom prajeme krasne sviatky. A sa izrejme vsetkym oktobrovkam a oktobrovcatam.
TESCO funguje uzasne. Dorucdnie stoji podla toho aky datm a cas si vyberies. Od 2-4eur. A dorucia nacas. Kvalita ovocia je vysoka, kamosky aj maso obj ale ja skor take ako vodu dzusy tazke veci. Teraz pred sviatkami som presne to objednavLa. Mali dorucit medzi 17-19 a prisiel o 19:20 lebo ze vela dodavok. Inak pred tym v case co som zadala.

TELIESKO som googlila a teda funguje na baze medenej casti v nom. Ze ten zabija spermie. Ale ze neriesi/neznizuje kramy. Kamoska ma hormonalnu mirenu a uz druhy krat. A chvali. Nuz tak budem dumat. Ale asi si dam mirenu ked tak. Dve kamosky maju aj druha myslim tiez mirenu tak nie je o com. Eate s chlapom sa dohodneme.

seki11
23. dec 2016

@janifer Nádherný je😘😘😘

seki11
23. dec 2016

Všetkým Vam prajem nádherne a pokojne Vianočné sviatky,plne radosti s detičkami!!!😍😘❤

pehavcek
23. dec 2016

Stastne a vesele Vianoce ☃

jersey87
23. dec 2016

Baby vsetkym vam prajem krasne Vianoce... Hlavne ich prezite v pokoji a laske. ☃ ❄

lovely_choice
23. dec 2016

Veselé Vianoce 🙂