Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Baby tak to nasa je krpec proti vasim. Na 8t ma cca 4700g ( 14.12 mala 4500g). Ale tak mne to staci. Aj tak ma brutal michellinky na stehienkach.
Pozerám podrobnosti foto - bolo to fotene pred mesiacom
Teraz jej už musím dávať veľkosť 74/80
@tanikbb hlavne, že priberá 🙂 nemusíš sa obávať ani jej kĺbov ani svojich ako pri dažďovom špurte
Stastne a vesele Vianoce vsetkym 😘😘😘
U nas bude veselo 😂 hotovy je iba salat 😄
@janifer
@lovely_choice
😍 krasne babetka 😊 baby ja vas obdivujem, moja malicka ma 10 tyzdnov a v pondelok vazila 5130g a ja uz mam niekedy dost... 😀 my este mame niektore vecicky 56 ale uz ideme na 62
*rastovom špurte (mobil mi prepisal) :D
@lienka182 dakujeme. tak moj je dlhy a siroky v ramenach, uz musim davat 74/80 kvoli tym ramenam. No chlapi pazravi
@lovely_choice jemine tak aj baby sa lubia napapat? Ono z tych tukovych zasob potom rastu
Aby aj ja sa pripájam k vianočným blauzelaniam 😘😘
Prajem Vám šťastné a veselé sviatky nech si trochu aj oddýchnete hlavne tie čo máte dve detičky 🤗🤗 aby ste všetko pohode postihali 🙂 pri tým našich detickach a hlavne ak máte také cicickove ako ja 😅😅😅😅
@lukamka my tiez priberame hranicne, ale dolezite je, ze pribera a zubami-nechtami sa drzi vramci normy...nemusia byt vsetky deti michelinky ;) tiez sme mali ten nutriton na zahustenie, davala som po lyzickach, ale drobec bol z toho cely polepeny a grckal aj tak,tak som sa na to vykaslala... nasa dr. povedala, ze vaha je najmenej dolezity parameter a pokial pekne rastie hlavicka aj do dlzky, tak nad kg sa da prizmurit oko 🙂
@lovely_choice tej nasej zas len niektore 56ky su male. Niektore su velke ako 62ky, takze tie v pohode oblecieme. A to sme mali 11 tyzdnov.
@zuzhe to s tym rastom hlavicky mi robi starosti. Stale ma obvod ako pri narodeni. Teda v dvoch mesiacoch mala. Hlavu ma vacsiu ako pri narodeni, len jej nerastie do obvodu akosi. Ale robi vsetko co v troch mesiacoch robit ma, tak hadam bude vsetko ok a ta hlava jej aspon o ten 1 cm podrastie do dalsej poradne.
Ked som zjedla vecer kapustnicu a salat s reznom a dnes zase salat s reznom alu reakciu mozem cakat? Nema zapchu ani ine problemy. Vyhadzana je uz asi tyzden takze to z Vianocneho jedla nebude. Cize vlastne kapustu kyslu mozem kdd ju nezapieklo, nema plyny viac ako inokedy a kaka tiez ok. Supeeer
@tanikbb ja som zjedla ze uplne vsetko. Vcera trochu kapustnice, dnes uz normalny tanier. Vcera plna davka salatu, ryby, neodolala som ani kolacom. Dala som i kavove zrno. Dnes rano dokonca udenu krkovicku. Zda sa mi, ze sa jej vyhodili 4 male vyrazticky na lici, ale neviem ako dlho cakat na nejaku reakciu. Uvidime este to kakanie... A ked i to bude v pohode, tak na silvestra to sosovicova polievka isti... 🙂
Konštatujem, že maku sa budeme musieť úplne vyhýbať...

@nikolajka2 tak u nas nosi cela rodina, cez den tu mam mamu na vypomoc na par hodin najma pocas obeda a uspavania, lebo teda zatial mam len dve ruky. Ale uz som aj parkrat skoncila tak, ze obedujem ja, krmim lyzicou dtarsieho na prse mladsi a este treba citat knizku aby mi starsi nezdrhol od stola.
No a mne uz odchadzaju lakte zapastia a asi aj chrbtica... tak sa snazim sanovat, trpne mi v koncekoch prstov bud mam nieco cviknute alebo presilene. Zeny ale aj tak, ked nosite aj 16kg dieta tak tych 7,9 uz velmi neriesime. Hlavne je nechat ho odgrgnut, ono netreba pri noseni len chodit, da sa aj sediet na gauci, v kresle poang a kolisat sa... to pre tych pankov, co ich gauc nebavi