Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
no vidite a ja jem kopu maku a casto a maly je v pohode. naozaj je kazde dieta ine a my musime sledovat na co zareaguje a naco nie
@lukamka u nas to iste, mak je zatial katastrofa - zvijame sa a nevieme sa vykakat..a tiez veeela spime😕
@evelina1607 aj Beka potom spala cele 4 hodiny - co je cez den u nas rekord, teraz neviem ci pre ten mak, alebo od vysilenia 😒
Baby ja ani mak nejem a mne mala nekakava ja už neviem či to je ok všade povedia že áno ale ja sa bojím už vždy sa zlutujem a pomôžem dneska je už 8 deň ale ani ruka nepomáha až teplomer keď trošku podrzim na špičku😨😨
No ja som dnes dala plny tanier kapustnice aj s hubami. Tak dufam ze to Lenka da.
@emy222 a je preto nespokojná? Nám Dr. tiez hovorila, že kľudne aj 10 dni nemusí kakat. U nas funguje poloha na brušku a občas nosím v klbku, keď vidím že jej treba poprdkat. Nám mala kaka každý den okolo desiatej až sa čudujem ako to ma nastavené... len keby okolo toho toľko revu nebolo 😣 Ona keď kaka, tak to vedia všetci
@emy222 nas upozornovali uz nakurze, ze pri kojenych detoch je to bezne a pokial je spokojna tak to netreba riesit. Dolezite je aby mali nacikane v plienkach. Vraj niektore deti aj mesiac nekakaju. Ak je spokojna a nekaka to znamena, ze spotrebuje vsetko tvoje mliecko. Este pockaj. A ked tak zavolaj doktorke a konzultuj to s nou.
Krasne fotky ženy 🙂 dúfam ze ste mali a este máte pekne sviatky .. chcem sa opýtať ako spia vaše detičky ? Este v perinke ? Môj spal doteraz vždy tak ze ruky mal zopnute v perinke celu noc , lebo aj cez deň spinka lepsie takto keďže nemáva toľko ruckami a nebudí ho to potom.. ale dostali sme Merino spací vak a chcela by som aby uz spal v ňom , len som zvedavá či prespí aj tak celu noc tým ze ruky budú voľne .. máte niekto skúsenosť ?
@monka37 nasa mala spava v spacom vaku od prichodu z porodnice a budi sa v noci vacsinou iba raz.
Baby mate tu niektora dietatko,ktore nosi pavlikove remence??
Tak mne dnes mala vypadla z vajíčka rovno na hlavičku. Vajci ma takú debilnu rúčku, co sa istí v dvoch polohách a keď som ho chcela vziať za rúčku, tak som ju vyklopila asi z 30 Cm na zem. Toto neprajem zažiť nikomu, som na seba brutal nasrata, dnes asi ani nebudem spať 😣
@monka37 ja mam doma az tri spacie vaky vo vsetkych velkostiach a tiez som rozmyslala, ze by spala v nom. Ale zatial spi i tak v perinke. Sice nohy uz trcia, ale tie stiahnute rucky maju svoje vyhody. A potom ani neviem, ako by som ju do toho obliekla. Predsa len perinka hreje riadne.
@florence33 ako ju na noc obliekas do toho vaku?
@pehavcek
@zuzhe volala som našej Dr. ta ma tiez ukľudnovala, že sa stáva kadečo. Keďže mala hned plakala a hned sa aj nadojcila, tak to vyzeralo Ok. Mám ešte sledovať 24h ci ma rovnako veľké zreničky, ci nezvracia a tiez ci nebude veľmi spavá. Ja viem, že ešte pozazivame... sme mamky, to uz v nas ostane navždy 🙂
@jersey87 davam jej iba pyzamko, zo zaciatku body + pyzamko, ale to bolo vela i ked v noci je kurenie vypnute. A vak nie je uplne tenky. Mala som v plane pouzivat zo zaciatku ulitku a zavinovacku, ale odmietala byt stiahnuta.
@lukamka ach úplne tá chápem ako sa cítiš mne mala nespadla klop klop ale keď som ju kúpala tak mi glgla vody a nemohla sa nadýchnuť tak som s ňou triasla otacala a nevedela čo mám robiť aby sa nadýchla a to mala vtedy ani nie mesiac som to aj písala sem som plakala a bála sa aj zaspať že či vodu nevdychla a doteraz sa bojím pri kúpaní a to chcem začať na plavecký kurz z malou jaaaj šak má slahne 😄😄
A ty neboj hádam je malá ok 🙂 🙂
@jersey87 tak my mame nie ten tradičný vak ale z merino vlny takze ma aj rukávy je to Akokeby pyzamo len dole je ako vak.. takze aj preto chcem prejsť z perinky este v zime lebo je v tom teplejšie .. tak fakt mozno este ulitku navrch alebo co.. kto vie kedy sa naučí nemavat tymi ruckami tak ze sa budi 🙂
Baby to rozhadOvanie rucickami je Moorov reflex a mal by vymiznut tak do 6mes. Vygooglite si.
@monka37 my mame uz tri mesiace a rucickami rozhadzujeme stale. Budi ju to a placka. Takze mame klasicku bielu zavinovacku, z ktorej trcia nohy. Tie jej prikryjem dekou. Ulitku sme chvilu pouzivali ale nepaci sa jej to. Poti sa v tom, je to trochu z umeliny vyrobene. Snad to tie deticky raz prejde a budu spinkat pokojne 🙂 drzim aj vam palceky 🙂

@lukamka a aka bola reakcia?