Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@nikolajka2 veru volaj. Daj vediet. Drzim palce
Odlozili sme postolky, lebo kontrola u ortopeda dopadla super a uz sa pretacame z brucha na chrbat a z chrbtu na brucho. Niekedy v takej rychlosti, ze skoncime tam kde sme zacali. Hold, na gauc uz budeme pozerat zo zeme. 🙂
@jersey87 wau, aka sikovna 🙂 my sme uz tiez od stredy konecne bez postoliek.
Babulky ahojte, tie co potrapili ragady na prsnikoch..ako ste si ich vyliecili? Zvrchu kazdeho mam trhlinky ako od zubov od tej mojej malej bezzubej pirane-stipu, bolia a kojenie sa meni na aaaau zazitok😢
Viete poradit? Tuzim kojit dalej..
Dakujeeem😉
Ahoj, ja som mala extremne hlboke ragady na oboch prsnikoch, na jednom este mam maly zostatok. Som to mala od narodenia malej, teda uz takmer 3 mesiace. Mne pomohlo lepit multi mum compress na striedacku s citrovitalom a univerzalnou mastou na bradavky. Som to riesila s laktacnou poradkynou a malej sme aj uzdickou strihali, lebo ak sa to tak dlho nehoji, moze byt aj takyto problem... Skus aj ty kontaktovat laktacnu poradkynu, ona pomoze...🙂
@evelina1607 natieraj genciankou a citrovitalom.mne pomohlo do 3dni.a to kojim s klobucikom☺
@tanikbb -tak nakoniec to neboli krce z ockovania, alevraj pozoststok kolik a nafuknute brusko. I ked sa mi to nejak nepozdava lebo mala sa nejak nadmerne potila.Ale uz je fajn.
@evelina1607 u mna citrovital zriedit a potierat a na to kokosak. Mám aj tie Multimam obklady ešte ak chceš
Dievcata ako spia vase oktobrovcatka.nas ma zajtra 15 tyzdnov cez den 3x po 1hod.a v noci je hore aj 5x.zatial sa iba kojime☺
@bubinocka nasa ma 14 tyzdnov, - cez den tiez 3x, dva kratsie spanky cca po 30-45 min( take schrupnutie 😉) A jeden dlhsi spanok 2-3 hodiny, na vecerny spanok zaspi medzi 18.30 -19.00 a rano aj do 9.00, ale s tym, ze kazde dve az tri hodiny kojim, nastastie po leziaciy, spi s nami a netrva to dlhsie ako 5 minut. Asi sme na tom velmi podobne
Nam mala zaspava o cca 21:30 a spi do 4;00. Potom zase o cca 7:00 a potom okolo 9:00 a cely den je hore s nejakymi mini spankami. Max da hodinku. Na prechadzke aj dlhsie.
baby vidim, ze sme na tom rovnako, Beka sa tiez budi odrazu v noci castejsie... a najnovsie sa jej okolo piatej rana stava, ze uz ma ránko a chce sa hrat 🙂
@zuzka71291 co mal oblecene?mozno to nebola cista bavlna.ale skorej nieco umele.to by mohlo podrazdit pokozku.alebo z tepla este-spotene to nemal?
Neviem. Vobec to nema suche,drsne alebo nieco. Len proste sfarbenie pokozky. Cervene bodky...snazim sa ho v zahyboch vzdy poriadne vyutierat... tak ja nwm.mozno to je ozaj oblecenim.
Aj my sme dnes zacali riadne slintat a sme podrazdeni:( co pomaha?? Ď
@evelina1607 nám Dentinox gél a hryzatka
dievcata placu vasi drobci zo sna? nas je cely den vyrehotany ale ako zaspi tak az do rana placka. oci zavrete a place.
@zuzka71291 nemal na sebe niečo prvý krát oblečené?
@zuzka71291 mne sa to nezda na to ze by si ho zle utrela. tiez sa priklanam k nazoru ze je bud od oblecenia alebo nieco alergicke
@lukamka pekne zubky 🙂. Aj nasmu idu ale iba jednotky ;).
Baby. Nas je cely den zlatucky, vecer asi z unavy zacne tak plakat,ze je az rudy. Place aj 10 minut alebo aj vyse,ledva ho dokazem ukludnit. Mate aj vy taketo stavy?
Inak aj my mame cez den take 2-3 kratke spanky, ale snazim.sa aby mal jeden dlhy spanok kazdy den. Rano vstavame po 9tej ;)
Baby ked ste kupovali svojim malym babam nausnicky, tak so zirkonmi alebo bez? My sme vcera obehali niekolko zlatnictiev a je problem najst pekne nausnicky bez zirkonu. Kupili sme teda s malilinkym zirkonikom ale neverim tomu. Bojim sa ze odpadne a je po nausnici. A este ich aj musim namocit na najmenej 24 hodin do liehu. Dufam ze to preziju.

@nikolajka2 veru nie. Ja by som volala doktorke a poradila by som sa