Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Jeee aj my mame takého macka, ale v nemčine, tak troska ide na nervy 🙂
Ale nas veľmi obľúbený je aj tento:
https://www.svetkocikov.sk/supravy.do.postielky...
@jersey87 uz davno sa nevojde do vajicka, tusim od 2 mesiacov, my chodime hlavne napeso okolo domu a na nakupy ho nevlacim, max do samosky na rozky. Mame protismernu sedacku Besafe Izi Plus do 4rokov / 25 kg tak v nej cestuje, nie je to uplne idealne, predsalen kategoria 0-25 nema taky komfort na lezanie, ale na par minut to prezije.
Horsie je to, ze sa mi uz ledva vojde do hlbokeho kocika!
Zdravime z Trencina!
@janifer rozkosny je;) ja si babo bez zahybcekov ani neviem predstavit! Niekedy mi az sliny vybiehaju, ako by som sa donho zahryzla😅 Kočky nemate podobne stavy?
@tanikbb jeej Tanik, aku mas princeznicku? Vidis, presne pre toto som tuzila po dievcatku - ja by som jej uz aj vlasky zapletala a vymetala obchody (v ZA mame 1 paradny a maju aj eshop - bubliboom.sk). S chlapcekom som aspon usetrila😀 ale nemenila by som ho za nic na svete-je to uzasne babatko - kludne a usmiate (presny opak prveho) 👍
Baby tak maly ma dnes 14 týždňov,68cm a 7,5 kg 🙂Pri narodení 56cm a 3760g🙂Tesim sa ako pekne priberá z môjho mliecka🙂
@evelina1607 presne to je ten problem. minam ako blba na satocky, leginy, tricka atd. a moja mamina tiez. az ju musim krotit lebo ta by vykupila cele obchody. a ona teda netrochari, fakt sa plesne po vacku az sa mi niekedy panenky pretacaju. uz jej musim dohovorit.
@evelina1607 inak presne to od popy.sk jej planujem kupit ked bude mat tak rok a chodit. to bude ze parada. suknoleginy a ten kabatik co majuuuuu jooooj
@alicazazrakova @seki11 zeby som toho psa i ja vytiahla? Mame ho odlozeneho v skrini, zdalo sa mi, ze je na neho este mala...
@tanikbb ja som minule v kauflande videla dievcatko,co malo na sebe kozusinovu vesticku, leginky a vysoke cizmy... Taka bola rozkosna, ze toto urcite kupime ked bude vacsia a hlavne uz bude chodit. Teraz sa prilis neoplati minat peniaze na veci. Stale sme len v hlbokom kociku a vidno nam len oci... 😝
A tie celenkyyyy. Jej tak pristanu. Ona ma na to super hlavu aj vzadu jej to drzi a nesmyka sa.
Po včerajšom očkovaní sme okrem začervenania v mieste vpichu a večerného nepokoja (zatiaľ) bez reakcie 🙂 Ťaháme 15. týždeň a malá má 6800 g a 66 cm. Problém je, že sa chce stále nosiť, ale žiadny nosič ani šatka, ale pekne na mojich už vyťahaných rukách.
@evelina1607 hovorim ze nas ma prdelku a stehienka ako barokovy anjelik, no uchylacka zo mna bude nakoniec 😀😀😀
K nam dorazila chripka alebo kera kolera, muz dnes lahol, cely den prevracal, cakal ze sa vylieci sam. Skoncil na pohotovosti s injekciou proti vracaniu, dufam ze neochorieme aj my!
@lukamka urcite je, podoba sa inak na moju, tiez mame hnede vlasky :D My sme mali porodnu 2650g, schudla na 2450g. Takze dosiahnut 5kg bol riadny boj, teraz moze mat tak 5150g a 4 mesiace a 1 tyzden. Takze urcite ste fajn🙂 Ja som to velmi riesila v zaciatkoch, lebo nas ani z porodnice nepustili, co nepriberala, ale potom sa to rozbehlo. Pribera tak akurat, ani extra vela, ani extra malo, je to taka spagetka, do dlzky rastie, lebo sa narodila 45cm, a teraz ma 62 cm, ale prsteky ma palicky:D
Inak baby my mame teraz taku nejaku kriciacu fazu. Mala je super babo, kludne. usmiate. Ale teraz posledne 3 dni len krici. Keby to bolo len uvedomenie si hlasu tak fajn, ale ona krici z plneho hrdla (slzy ziadne) vyslovne vrieska:D Uz neviem co s nou, aby tak nekricala.
@lukamka nas drobec bude mat 16tyzdnov zajtra a na poslednej poradni mal 5550g. Dost som stresovala, ze malo. A este ked tu citam baby... ale tiez je sikovny a dr vravela, ze to je ok 😊
Caute kocky!otazocka..ako vasi drobci spavaju cez den?nasa princessa bola do 3mesiacov vecne spinkajuca fesanda,rano hodku po zobudeni zaspala na hodinku. Potom pobudla hore asi hodku a pol a bum 4hod.spanok. zase bola hore tak hodku a pol a znova dlhsi spanok,tak cca 2hodky. A zo dna na den ako dovrsila tri mesiace dalsi extrem,3xdenne 20min a tot vse! Akoze nechapem zo dna na den si zmenila rezim,namiesto asi 7-8hodin spanku cez den, 3x20min :(.
@barbarelka nasa vstava okolo 7/8 potom hodku dve je hore a zvykne si este hodinku pospat doobeda, v kociku poobede spi 2-4hodiny a potom uz do vecera do 8 nespi
@barbarelka Maly spinka tak hodku doobeda,potom cez obed v kočíku 2 hodky(inak max1hod)a okolo piatej zase hodku.Vecer okolo pol ôsmej uspavam a spi cca do 7,ale každé 2,5 hod v noci kojim🙂
@barbarelka nas si to tiez zmenil. cez den tak 3x 30 min. dokonca aj v kociku potom ticho lezi ale je hore. zato vecer zaspi o 20.00 a spi do 7.00-8.00 s jednou prestavkou na jedenie medzi 4.00 a 6.30. takze nam spi jedenast az dvanast hodin. cez den tym padom potrebuje menej.
@barbarelka my dlhodobo spime za cely den tak 3x30 minut. Vecer po kupani zaspavame medzi 9 a 10 a budime sa rano medzi 3 a 4. Potom spime do tej 6 az 8 podla nalady. Ale to uz nie je ten tvrdy spanok, ale tie 30minutove s tym ze pomedzi ne je ticho,pozera ako my spime a znova zaspi. Ked je vonku hmla, tak cez den pospi aj 2 hodiny vkuse a ma problem sa prebrat. No a teraz najnovsie si zmenila rezim, ze po kojeni o cca 5 az 6 vecer zaspi nie na 30 minut ale na velmi dlho. Musime ju budit na kupanie... Inak by si zmenila rezim tak ze by sme boli hore o polnoci a potom uz kazdu chvilu.
@barbarelka nám odkedy tie zúbky presvitajú spod dasienka mame úplne iný režim každý den :/ predtým bola tutovka, že vydrží bdieť max 1,5h a uz ani to neplatí 🙂 ale pominul reflux a koliky a to nas teší úplne najviac 😊
Ahojte, dlhšie som tu neprispela a ani nečítala (čo sa samozrejme budem snažiť dobehnúť 😀), ale "chcem sa pochváliť" - dcérke sa prerezali prvé zubky (onedlho má 4 mesiace) 🙂
Takže pokiaľ riešite, prečo to vaše bábo tak slinta, tak pravdepodobne bude mať onedlho do čoho sprtkat jazýčkom :D

@rebekav modelka👍