icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

evelina1607
27. jan 2017

@rebekav modelka👍

lukamka
27. jan 2017

Jeee aj my mame takého macka, ale v nemčine, tak troska ide na nervy 🙂
Ale nas veľmi obľúbený je aj tento:
https://www.svetkocikov.sk/supravy.do.postielky...

janifer
27. jan 2017

@jersey87 uz davno sa nevojde do vajicka, tusim od 2 mesiacov, my chodime hlavne napeso okolo domu a na nakupy ho nevlacim, max do samosky na rozky. Mame protismernu sedacku Besafe Izi Plus do 4rokov / 25 kg tak v nej cestuje, nie je to uplne idealne, predsalen kategoria 0-25 nema taky komfort na lezanie, ale na par minut to prezije.
Horsie je to, ze sa mi uz ledva vojde do hlbokeho kocika!
Zdravime z Trencina!

tanikbb
27. jan 2017

Ale ako kraaasne sa drzi. Nasa este trochu potrebuje ale dari sa jej cim dalej tym viac.
A kedze dnes ma 3mea tak som za posledny spravila kolaz. Uz si z nej robim babiky, satocky, tuniky jooooj

evelina1607
28. jan 2017

@janifer rozkosny je;) ja si babo bez zahybcekov ani neviem predstavit! Niekedy mi az sliny vybiehaju, ako by som sa donho zahryzla😅 Kočky nemate podobne stavy?

evelina1607
28. jan 2017

@tanikbb jeej Tanik, aku mas princeznicku? Vidis, presne pre toto som tuzila po dievcatku - ja by som jej uz aj vlasky zapletala a vymetala obchody (v ZA mame 1 paradny a maju aj eshop - bubliboom.sk). S chlapcekom som aspon usetrila😀 ale nemenila by som ho za nic na svete-je to uzasne babatko - kludne a usmiate (presny opak prveho) 👍

seki11
28. jan 2017

Baby tak maly ma dnes 14 týždňov,68cm a 7,5 kg 🙂Pri narodení 56cm a 3760g🙂Tesim sa ako pekne priberá z môjho mliecka🙂

tanikbb
28. jan 2017

@evelina1607 presne to je ten problem. minam ako blba na satocky, leginy, tricka atd. a moja mamina tiez. az ju musim krotit lebo ta by vykupila cele obchody. a ona teda netrochari, fakt sa plesne po vacku az sa mi niekedy panenky pretacaju. uz jej musim dohovorit.

tanikbb
28. jan 2017

@evelina1607 inak presne to od popy.sk jej planujem kupit ked bude mat tak rok a chodit. to bude ze parada. suknoleginy a ten kabatik co majuuuuu jooooj

jersey87
28. jan 2017

@alicazazrakova @seki11 zeby som toho psa i ja vytiahla? Mame ho odlozeneho v skrini, zdalo sa mi, ze je na neho este mala...

jersey87
28. jan 2017

@tanikbb ja som minule v kauflande videla dievcatko,co malo na sebe kozusinovu vesticku, leginky a vysoke cizmy... Taka bola rozkosna, ze toto urcite kupime ked bude vacsia a hlavne uz bude chodit. Teraz sa prilis neoplati minat peniaze na veci. Stale sme len v hlbokom kociku a vidno nam len oci... 😝

tanikbb
28. jan 2017

A tie celenkyyyy. Jej tak pristanu. Ona ma na to super hlavu aj vzadu jej to drzi a nesmyka sa.

florence33
28. jan 2017

Po včerajšom očkovaní sme okrem začervenania v mieste vpichu a večerného nepokoja (zatiaľ) bez reakcie 🙂 Ťaháme 15. týždeň a malá má 6800 g a 66 cm. Problém je, že sa chce stále nosiť, ale žiadny nosič ani šatka, ale pekne na mojich už vyťahaných rukách.

seki11
28. jan 2017

@jersey87 maleho ten psík veľmi baví,skús,uvidis🙂

janifer
28. jan 2017

@evelina1607 hovorim ze nas ma prdelku a stehienka ako barokovy anjelik, no uchylacka zo mna bude nakoniec 😀😀😀
K nam dorazila chripka alebo kera kolera, muz dnes lahol, cely den prevracal, cakal ze sa vylieci sam. Skoncil na pohotovosti s injekciou proti vracaniu, dufam ze neochorieme aj my!

seki11
29. jan 2017

@janifer U nás všetci chorý dookola asi pred 2tyzdnami a ja zo synom nic🙂Myslím že to kojenie zohráva ulohu🙂

lukamka
29. jan 2017

Baby keď vas čítam aké mate veľké detičky uuuuz, tak som zvedavá, co nám Dr povie. My mame ledva 5kg, pôrodná bola 3100, ale Beka je vnímavé a šikovne dievčatko, tak snáď je všetko v norme

rebekav
29. jan 2017

@lukamka urcite je, podoba sa inak na moju, tiez mame hnede vlasky :D My sme mali porodnu 2650g, schudla na 2450g. Takze dosiahnut 5kg bol riadny boj, teraz moze mat tak 5150g a 4 mesiace a 1 tyzden. Takze urcite ste fajn🙂 Ja som to velmi riesila v zaciatkoch, lebo nas ani z porodnice nepustili, co nepriberala, ale potom sa to rozbehlo. Pribera tak akurat, ani extra vela, ani extra malo, je to taka spagetka, do dlzky rastie, lebo sa narodila 45cm, a teraz ma 62 cm, ale prsteky ma palicky:D

rebekav
29. jan 2017

Inak baby my mame teraz taku nejaku kriciacu fazu. Mala je super babo, kludne. usmiate. Ale teraz posledne 3 dni len krici. Keby to bolo len uvedomenie si hlasu tak fajn, ale ona krici z plneho hrdla (slzy ziadne) vyslovne vrieska:D Uz neviem co s nou, aby tak nekricala.

ewitta123
29. jan 2017

@rebekav aj nasa objavila ze vie aj kricat a tiez na plne hrdlo, hlavne ked sa jej nieco nepaci

zuzka71291
29. jan 2017

@lukamka nas drobec bude mat 16tyzdnov zajtra a na poslednej poradni mal 5550g. Dost som stresovala, ze malo. A este ked tu citam baby... ale tiez je sikovny a dr vravela, ze to je ok 😊

janifer
30. jan 2017

@lukamka krasna je babula. Dievcatka su velmi sikovne, aj rozpravaju skor, chlapi maju cas na to do 3 rokov 🙂 kamoska mala predcasniatko dievku a teda je mladsia o 2 mesiace od nasho a zaspieva uz cele Prsi prsi, aj chodila ani rok nemala. Ake nemalo by sa to takto porovnavat 🙂

barbarelka
30. jan 2017

Caute kocky!otazocka..ako vasi drobci spavaju cez den?nasa princessa bola do 3mesiacov vecne spinkajuca fesanda,rano hodku po zobudeni zaspala na hodinku. Potom pobudla hore asi hodku a pol a bum 4hod.spanok. zase bola hore tak hodku a pol a znova dlhsi spanok,tak cca 2hodky. A zo dna na den ako dovrsila tri mesiace dalsi extrem,3xdenne 20min a tot vse! Akoze nechapem zo dna na den si zmenila rezim,namiesto asi 7-8hodin spanku cez den, 3x20min :(.

ewitta123
30. jan 2017

@barbarelka nasa vstava okolo 7/8 potom hodku dve je hore a zvykne si este hodinku pospat doobeda, v kociku poobede spi 2-4hodiny a potom uz do vecera do 8 nespi

tanikbb
30. jan 2017

@ewitta123 u nas podobne. poobede ale neda tolko. ona skor 30min az hodku parkrat za den. podvecer da tiez a potom zaspi okolo 22 do 2-4 rano a potom o 3hod atd.

seki11
30. jan 2017

@barbarelka Maly spinka tak hodku doobeda,potom cez obed v kočíku 2 hodky(inak max1hod)a okolo piatej zase hodku.Vecer okolo pol ôsmej uspavam a spi cca do 7,ale každé 2,5 hod v noci kojim🙂

pehavcek
30. jan 2017

@barbarelka nas si to tiez zmenil. cez den tak 3x 30 min. dokonca aj v kociku potom ticho lezi ale je hore. zato vecer zaspi o 20.00 a spi do 7.00-8.00 s jednou prestavkou na jedenie medzi 4.00 a 6.30. takze nam spi jedenast az dvanast hodin. cez den tym padom potrebuje menej.

jersey87
30. jan 2017

@barbarelka my dlhodobo spime za cely den tak 3x30 minut. Vecer po kupani zaspavame medzi 9 a 10 a budime sa rano medzi 3 a 4. Potom spime do tej 6 az 8 podla nalady. Ale to uz nie je ten tvrdy spanok, ale tie 30minutove s tym ze pomedzi ne je ticho,pozera ako my spime a znova zaspi. Ked je vonku hmla, tak cez den pospi aj 2 hodiny vkuse a ma problem sa prebrat. No a teraz najnovsie si zmenila rezim, ze po kojeni o cca 5 az 6 vecer zaspi nie na 30 minut ale na velmi dlho. Musime ju budit na kupanie... Inak by si zmenila rezim tak ze by sme boli hore o polnoci a potom uz kazdu chvilu.

lukamka
30. jan 2017

@barbarelka nám odkedy tie zúbky presvitajú spod dasienka mame úplne iný režim každý den :/ predtým bola tutovka, že vydrží bdieť max 1,5h a uz ani to neplatí 🙂 ale pominul reflux a koliky a to nas teší úplne najviac 😊

lovely_choice
30. jan 2017

Ahojte, dlhšie som tu neprispela a ani nečítala (čo sa samozrejme budem snažiť dobehnúť 😀), ale "chcem sa pochváliť" - dcérke sa prerezali prvé zubky (onedlho má 4 mesiace) 🙂
Takže pokiaľ riešite, prečo to vaše bábo tak slinta, tak pravdepodobne bude mať onedlho do čoho sprtkat jazýčkom :D