Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
My dnes poradna. 3mesiace a 3 dni, 5830g a 62cm. Ockovana, trosku placu inak perfektna. Idem kipit cipky na teplotu preventivne a sup domov.
dievcata, tie co uz mate starsie deticky. viete odporucit nejaku stolicku na papanie? pomaly uz pozerame. chceme nieco za rozumnu cenu. vyhadzovat peniaze za polohovatelnu? vyuzili ste to? ja by som bola aj za tu staru klladicku drevenu. len manzel hovori ze by bolo dobre nejaku skladaciu kedze mame malu kuchynku. ake mate skusenosti?
Nasa po ickovani cely den spi. Co bude v noci?
@lukamka a na čo je jantár?
Dnes som o tom čítala tu: http://www.sperkyjantar.sk/www-sperkyjantar-sk/...
Vraj pomáhajú aj pri zubkoch a po ockovani ak je pravý - to vraj zistite tak, že v slanom roztoku pláva
Tak skúsim maly náramok na rúčku, náhrdelník sa mi zdá nebezpečný
Baby davate este Kanavit drobcom? Ci sa ma davat len do 3 mesiaca?
@majush nedostala,v prepustacej sprave bolo,ze podavat Kanavit 1xtyzdenne do pol roka,ale zda sa mi to dlho a kamoska podavala do 3 mesiaca,no musim si to overit na poradni o tyzden.Ja som jej ho uz vysadila ako dovrsila 3 mesiac.Co som citala tu na fore ,tak podavali babatkam niektore pol roka,niektore az rok.
@iviciatko nam povedala na poradni, ze do tretieho mesiaca. Takze sme uz vysadili
Zienky, dnes nas caka poradna a ockovanie, drzte palce🙏 pekny dnik vsetkym
@alicazazrakova Drzte sa babulky a daj potom vediet.
Inak oktobrovky, aj vas volali rodit v galante pre relaciu baby boom? Mna hej a preto sa neviem dockat 7.2. Ked to budu davat. Aspon sa pozriem o co som prisla...

Minulý týždeň sme absolvovali poradňu a na skoro 4 mesiace mala naša Janka 8040 g! (pôrodnú hmotnosť mala 3650 g). Je načase používať nosič 🙂