icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lovely_choice
30. jan 2017

Minulý týždeň sme absolvovali poradňu a na skoro 4 mesiace mala naša Janka 8040 g! (pôrodnú hmotnosť mala 3650 g). Je načase používať nosič 🙂

tanikbb
31. jan 2017

My dnes poradna. 3mesiace a 3 dni, 5830g a 62cm. Ockovana, trosku placu inak perfektna. Idem kipit cipky na teplotu preventivne a sup domov.

janka_mu
31. jan 2017

@rebekav presneeee.. to kricanie zacalo aj u nas..najskor to vyzera ako vyskanie..ale potom pokrivi usta a krici po nas.. ak sa jej nieco co i len trochu nepaci.. dohovie, co to na nas skusaju tie deti

pehavcek
31. jan 2017

dievcata, tie co uz mate starsie deticky. viete odporucit nejaku stolicku na papanie? pomaly uz pozerame. chceme nieco za rozumnu cenu. vyhadzovat peniaze za polohovatelnu? vyuzili ste to? ja by som bola aj za tu staru klladicku drevenu. len manzel hovori ze by bolo dobre nejaku skladaciu kedze mame malu kuchynku. ake mate skusenosti?

rebekav
31. jan 2017

@pehavcek co pocuvam v okoli najviac si pochvaluju ikeacku taku jednoduchu bielu...

tanikbb
31. jan 2017

@pehavcek my sme synovi kipili tu drevenu co sa neakor da pouzit ako stolik a stolicka. A jedol na nej donedavna. Teraz ho ma na kreslenie. Malej mam po sestrinom synovi Stokke a ta bola fajn lebo rastie s dietatom.

tanikbb
31. jan 2017

Nasa po ickovani cely den spi. Co bude v noci?

lukamka
31. jan 2017

@tanikbb 😄Možno potiahne aj noc, daj potom vedieť
Inak baby mate skúsenosť s jantarom? Pomáha, ci somarina?

majush
31. jan 2017

@lukamka starsia nosila, ma aj nahrdelnik aj naramok, ale netusim, ci to malo ucinok. Ale ked tak rozmyslam, asi ano, jej sa prvy zub prerezal tyzden pred prvymi narodeninami 😀😀

florence33
31. jan 2017

@lukamka a na čo je jantár?

tanikbb
31. jan 2017

@lukamka vaetky kamene pomahaju. Moj otcim nosil po vreckach kamene aj ich vo vode luhoval a potom pil tu vodu. Vela deti nosi nahrdelniky ale skor som muslela ze na ukludnenie ako na zuby.

lukamka
31. jan 2017

Dnes som o tom čítala tu: http://www.sperkyjantar.sk/www-sperkyjantar-sk/...

Vraj pomáhajú aj pri zubkoch a po ockovani ak je pravý - to vraj zistite tak, že v slanom roztoku pláva
Tak skúsim maly náramok na rúčku, náhrdelník sa mi zdá nebezpečný

majush
1. feb 2017

@lukamka ja som ho kupila malej kvoli lahsiemu prerezavaniu zubkov, idem ho hned najst a ocistit ( to si musim nastudovat) a dam ho malinkej, tu teraz trapia zubky

iviciatko
1. feb 2017

Baby davate este Kanavit drobcom? Ci sa ma davat len do 3 mesiaca?

lukamka
1. feb 2017

@majush vraj do pohára lyzicu soli, najlepšie morskej na 30 minút a potom na slnku za oknom nechať nabiť

majush
1. feb 2017

@lukamka super dakujem! Uz sa cisti a zaroven sme vyskusali pravost 😉 Len s tym slnkom bude problem, to sme u nas uz 3 dni nevideli 🙄

majush
1. feb 2017

@iviciatko vy ste nedostali v porodnici kanavit vnutrozilne? Potom sa uz neuziva, takze sme vobec nebrali

iviciatko
1. feb 2017

@majush nedostala,v prepustacej sprave bolo,ze podavat Kanavit 1xtyzdenne do pol roka,ale zda sa mi to dlho a kamoska podavala do 3 mesiaca,no musim si to overit na poradni o tyzden.Ja som jej ho uz vysadila ako dovrsila 3 mesiac.Co som citala tu na fore ,tak podavali babatkam niektore pol roka,niektore az rok.

bublinkapo
1. feb 2017

@iviciatko nam povedala na poradni, ze do tretieho mesiaca. Takze sme uz vysadili

alicazazrakova
1. feb 2017

Zienky, dnes nas caka poradna a ockovanie, drzte palce🙏 pekny dnik vsetkym

iviciatko
1. feb 2017

@alicazazrakova Drzte sa babulky a daj potom vediet.

evkano
1. feb 2017

@iviciatko nám od 3. mesiaca kázala už len raz za mesiac jednu kvapku.

jersey87
1. feb 2017

Inak oktobrovky, aj vas volali rodit v galante pre relaciu baby boom? Mna hej a preto sa neviem dockat 7.2. Ked to budu davat. Aspon sa pozriem o co som prisla...

adrika88
1. feb 2017

@iviciatko my sme brali 1 kvapku tyzdenne,tiez len do 3.mesiaca ☺

jersey87
1. feb 2017

@iviciatko kanavit je vitamin D?

adrika88
1. feb 2017

@jersey87 vitamin D ☺

adrika88
1. feb 2017

@jersey87 jezis..vitamin K 😃

shia
1. feb 2017

@chrumka dobry den, ako vam do ´´to dopadlo s kocikom bexa cube, tym farebnym? men sa teraz velmi paci, uvazujem nad nim, nahodou ste ho nemate? 🙂

chrumka
1. feb 2017

@shia kupila som ho 🙂 po tom ako som ho videla nazivo v obchode, tak uz nebolo o com rozmyslat 🙂 velka spokojnost po kazdej stranke 🖒

lukamka
1. feb 2017

@majush Supis 🙂 stačí svetlo, priame slnko vraj môže uškodiť kamienkom
Inak my sme tiez nedostali kanavit do zilky v Hainburgu, len v prepúšťacej správe mame že 1xtyzdenne brat kvapky