icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lukamka
1. feb 2017

@jersey87 myslím, že sme mali reklamu aj tu v skupine nie?
Ja som tiez zvedavá a silno dúfam, že sa majú čím chváliť a slovenské pôrodnice začnú byt pomaličky čoraz lepšie

shia
1. feb 2017

@chrumka je uzasny!!! ja si ho tiez teraz chcem velmi kupit, strasne je nadherny, len mam po dcerke este 3kombinaciu tak ak sa mi podari ju predat, uz aj idem na tento...lebo mat doma tri kociky je mi asi zbytocne, len neviem ci rpedam, teraz je uz kocikov plny bazar ☹ ale tento som vecra videla nazivo v obchode a dostal ma uplne...a s pouzivanim ste ako spokojna? asi sa este nechystate predavat predpokladam 🙂

chrumka
1. feb 2017

@shia s pouzivanim tiez spokojnost, aj teraz v tom snehu. Da sa ovladat jednou rukou co bolo pre mna dolezite a co je super, ze ked fuka, tak sa da vpredu dvihnut taka biela clone a zacvaknut to hore k strieske a nefuka dnu do vanicky 🙂 A predavat sa este nechystam, nakolko dcera ma este len 4 mesiace, takze este minimalen 1 rok ho budeme pouzivat 🙂

chrumka
1. feb 2017

@shia tu to pekne vidno ako sa to da zabezpecit proti vetru

alicazazrakova
1. feb 2017

Poradna za nami, mame 3 mes a 11 dni, 5950g, 63 cm ( porodne niery 3020 g a 56cm), vsetko ok, pretacame sa z chrbatika na brusko, kecame o sto-sest 🙂 a dali sme aj ockovanie, snad nebude reakcia.... A o 2 tyzdne Rotarix

janka_mu
1. feb 2017

Och, nerada teda dako porovnavam, ale my mame styri mesiace a neotaca sa, chcela by obcas ale nejde, rozzuri sa a koniec.. ma uz styri mesiace :( a nic.. hlavu drzi pomaly od narodenia..ale otocit ani za svet...

tanikbb
1. feb 2017

@majush kamene staci cistit tak, ze ich das do studenej vody, nic do nej a iba na okno. ked nie je uplne slnko staci len denne svetlo. samozrejme slnko je top.

monka37
1. feb 2017

@janka_mu môj ma 3 mesiace a dnes sme skúšali a aj sa podarilo . http://babetko.rodinka.sk/babetka/psychomotoric...
Skúsila som podľa tohto článku mu trochu pomôcť hlavne som mu urobila oporu pre nohy .. neviem či ste take niečo skúšali ale ak nie tak prečítaj 🙂

ewitta123
1. feb 2017

@janka_mu nasa sa tiez neotaca, iba z bruska na chrbat, o tyzden ma 4 mesiace

alicazazrakova
1. feb 2017

@janka_mu ani mojmu synatorovi sa nechcelo... To je rozne. Neboj, nic nezameskal a moze sa otocit hocikedy 😉 a ked uz na to pride, pojde mu to 🙂

monka37
1. feb 2017

@alicazazrakova
@janka_mu
A teda samozrejme aj ja som názoru ze neporovnávat a vsetko budú robiť ked budú pripravené .. ale zas vytvárať podmienky aby k tým veciam došlo je len prospešné si myslím..

monka37
1. feb 2017

inak mna by celkom zaujimalo koľko máte rokov prvorodičky mamky 🙂 ale nemusíte napisat kľudne to ignorujte :D to mi len tak zo štatistického hľadiska napadlo

alicazazrakova
1. feb 2017

@monka37 samozrejme, to je okrem lasky nasou ulohou 🙂 zabezpecit starostlivost po kazdej stranke a k tomu patri aj ucenie, stimulacia vhodnymi pidnetmi atd 😉

vevuskaa
1. feb 2017

@monka37 ja mám 22 rokov 🙂

ewitta123
1. feb 2017

@monka37 ja som mala 27 ked som rodila, cakali sme na nu 2 roky..

lukamka
1. feb 2017

@monka37 ja som rodila ešte ako 31 ročná a ešte sa minimálne na jedno chystám 🤗

alicazazrakova
1. feb 2017

@monka37 synatora som rodila v 27 a dcerku 31

barbarelka
1. feb 2017

Ja syna dva tyzdne pred 30(vzdy som hovorila,ze do 30tky prve dieta🙂) a dcerku teraz v 32. Ale ja som taka mlado vyzerajuca zabka,vzdy mi vsetci tipuju max 25,haaha 🙂

pehavcek
1. feb 2017

@monka37 mesiac pred 33 a tiez sa pridavam ku velmi mlado vizerajucom zabkam. Konecne mi uz zacinaju vykat kedze chodim s kocikom 🙂

lukamka
1. feb 2017

@barbarelka hehe sme dve, najlepsia bola pani predavačka v Lidl pýtajúca odomna občiansky ci mám 18 - ja vlasy v cope, obrúčka na ruke a v siedmom mesiaci 😂
Vybehla som narýchlo kúpiť víno kým príde návšteva

rebekav
2. feb 2017

@barbarelka ja som porodila den pred mojou 30tkou;) a to by sme chceli tri deti, takze uz zvazujeme zacat makat nad druhym:D

florence33
2. feb 2017

Ja som mala syna v 21 a dcerku v 33. Cize budem riesit naraz obdobie vzdoru a pubertu 😅

janka_mu
2. feb 2017

@monka37 dakujem, skusim.. trochu ju otacam, pomaham... ved isto to pride

janka_mu
2. feb 2017

Tak ja mam prve a mam 26.. a tiez este jedno by som chcela, ale este je cas..

adrika88
2. feb 2017

@monka37 28 🙂

seki11
2. feb 2017

Ja dcérku 21 a syna teraz presne na moje 34 narodeniny🙂

seki11
2. feb 2017

Baby maly ma druhý deň teplotu mierne zvýšenú ,od 37,2 do 37,5st.C,je neslušný,aj v noci ,placlivy.Jazyckom stále sprta na spodné dasienka.Moze to byt zo zúbkov?A mám mu dat niečo aspoň na noc od bolesti?Dakujem za rady🙂

seki11
2. feb 2017

Nekludny nie neslusny😀Mobil....

gabccia
2. feb 2017

@monka37 25 😊

lienka182
2. feb 2017

@monka mam 27 🙂
@seki11 juu zubky 🙂 ja cakam, cakam a stale nic 😀