Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@chrumka je uzasny!!! ja si ho tiez teraz chcem velmi kupit, strasne je nadherny, len mam po dcerke este 3kombinaciu tak ak sa mi podari ju predat, uz aj idem na tento...lebo mat doma tri kociky je mi asi zbytocne, len neviem ci rpedam, teraz je uz kocikov plny bazar ☹ ale tento som vecra videla nazivo v obchode a dostal ma uplne...a s pouzivanim ste ako spokojna? asi sa este nechystate predavat predpokladam 🙂
@shia s pouzivanim tiez spokojnost, aj teraz v tom snehu. Da sa ovladat jednou rukou co bolo pre mna dolezite a co je super, ze ked fuka, tak sa da vpredu dvihnut taka biela clone a zacvaknut to hore k strieske a nefuka dnu do vanicky 🙂 A predavat sa este nechystam, nakolko dcera ma este len 4 mesiace, takze este minimalen 1 rok ho budeme pouzivat 🙂
Poradna za nami, mame 3 mes a 11 dni, 5950g, 63 cm ( porodne niery 3020 g a 56cm), vsetko ok, pretacame sa z chrbatika na brusko, kecame o sto-sest 🙂 a dali sme aj ockovanie, snad nebude reakcia.... A o 2 tyzdne Rotarix
Och, nerada teda dako porovnavam, ale my mame styri mesiace a neotaca sa, chcela by obcas ale nejde, rozzuri sa a koniec.. ma uz styri mesiace :( a nic.. hlavu drzi pomaly od narodenia..ale otocit ani za svet...
@janka_mu môj ma 3 mesiace a dnes sme skúšali a aj sa podarilo . http://babetko.rodinka.sk/babetka/psychomotoric...
Skúsila som podľa tohto článku mu trochu pomôcť hlavne som mu urobila oporu pre nohy .. neviem či ste take niečo skúšali ale ak nie tak prečítaj 🙂
@janka_mu ani mojmu synatorovi sa nechcelo... To je rozne. Neboj, nic nezameskal a moze sa otocit hocikedy 😉 a ked uz na to pride, pojde mu to 🙂
@alicazazrakova
@janka_mu
A teda samozrejme aj ja som názoru ze neporovnávat a vsetko budú robiť ked budú pripravené .. ale zas vytvárať podmienky aby k tým veciam došlo je len prospešné si myslím..
inak mna by celkom zaujimalo koľko máte rokov prvorodičky mamky 🙂 ale nemusíte napisat kľudne to ignorujte :D to mi len tak zo štatistického hľadiska napadlo
@monka37 samozrejme, to je okrem lasky nasou ulohou 🙂 zabezpecit starostlivost po kazdej stranke a k tomu patri aj ucenie, stimulacia vhodnymi pidnetmi atd 😉
@monka37 synatora som rodila v 27 a dcerku 31
Ja syna dva tyzdne pred 30(vzdy som hovorila,ze do 30tky prve dieta🙂) a dcerku teraz v 32. Ale ja som taka mlado vyzerajuca zabka,vzdy mi vsetci tipuju max 25,haaha 🙂
@barbarelka hehe sme dve, najlepsia bola pani predavačka v Lidl pýtajúca odomna občiansky ci mám 18 - ja vlasy v cope, obrúčka na ruke a v siedmom mesiaci 😂
Vybehla som narýchlo kúpiť víno kým príde návšteva
@barbarelka ja som porodila den pred mojou 30tkou;) a to by sme chceli tri deti, takze uz zvazujeme zacat makat nad druhym:D
Ja som mala syna v 21 a dcerku v 33. Cize budem riesit naraz obdobie vzdoru a pubertu 😅
Tak ja mam prve a mam 26.. a tiez este jedno by som chcela, ale este je cas..
Ja dcérku 21 a syna teraz presne na moje 34 narodeniny🙂
Baby maly ma druhý deň teplotu mierne zvýšenú ,od 37,2 do 37,5st.C,je neslušný,aj v noci ,placlivy.Jazyckom stále sprta na spodné dasienka.Moze to byt zo zúbkov?A mám mu dat niečo aspoň na noc od bolesti?Dakujem za rady🙂
Nekludny nie neslusny😀Mobil....

@jersey87 myslím, že sme mali reklamu aj tu v skupine nie?
Ja som tiez zvedavá a silno dúfam, že sa majú čím chváliť a slovenské pôrodnice začnú byt pomaličky čoraz lepšie