Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
pre pana jana baby, vy ste tu take mlade mamicky. to je super, ze ste tak skoro zacali. ja som mala syna v 33 a malu teraz v 38. keby som v 25 mala spravneho chlapa tak nezahalam no ale co uz ked prisiel tak neskoro. Hlavne ze sme vsetci zdravi.
a nasa mala je 48hod po ockovani a ziadne teploty ani nic. iba prvy den cely prespala a noc tiez. vcera uz fungovala normalne.
@monka37 ja 24, maly sa narodil v oktobri.ja som mala v decembri 25. 😊
Inak baby co uz mate ms chodi vam pravidelne ci ako? Uz par dni mi je nejak cudne a manzel zazartoval ci nahodou sa nam babo nepodarilo 😂 az ma pot oblial ked som uvidela ze mala prist pred tyzdnom... Uff ved ja toto jedno nezvladam 😄
Baby, moze byt ze ockovanim sa dieta nejako zmeni? boli sme na ockovanie 25.januara, dovtedy uplne zlate dieta som mala, kludny bol, nevedela som co to je plac, v noci pekne spinkal len sa budil na papanie a spal dalej a od ockovania uplna katastrofa, je umrncany, placlivy, nikde mu nie je dobre, po nociach mi nespi poriadne, len na prsniku by bol prisaty lebo nic ine ho neukludni.. no ja zacinam byt uz zufala..
ahojte, chcem sa opytat na rocne zuctovanie..to mi robi zamestnavatel ci kto?
@janka_mu ono to pride... Raz urcite. Nasa sa pretoci hlavne vtedy ked sa prebera zo spanku, zdvihne nozky, uz je na boku a v tej rychlosti sa pretoci. Ale niekedy sa jej nechce ani tie nohy zdvihnut. Sem tam sa zasekne na ruke a svacne ju naspat... Takze tiez to nie je pravidlo ze sa pretoci.
@seki11 no ked ja uz neviem..tiez som aj nad tym ockovanim rozmyslala ale ako uviedla jersey87 je to skor len taka nahoda...pytala som sa Dr.na tie zubky tak vravela,ze az od 6.mesiaca aj ked kamoskinej dcerke uz isli vo 4. - vraj to je zriedkave...nas sa aj puci,tak neviem ci brusko..ale kaka aj prdka tak neviem...
baby deti sa menia v prvom roku uuuplne casto. nezvalujte vsetko na ockovanie. je mozne ze maju rastovy spurt, ze sa im nieco nepaci, ze im je dlhodobo nepohodlne, ze sa im tlacia zuby....
Baby a neviete dokedy sa este meni farba oci? Na nete pisu stale inak. Mala ma coskoro 5 mesiacov a stale ma modre nezmenene vobec oproti farbe ked sa narodila.
Babenky- pouzivate este perinku. Ja som prestala, ale mala mi zacala cestovat po postielke a tocit sa na boky a vselijako. Neviem ci je to dobre Na chrbticu,ked spi uplne na boku. A tiez sa bojim aby sa nezahrAbsla uplne pod prykrivku. Ako to mate vy?
@nikolajka2 ja nedam dopustit na spaci vak, neodkope sa a ma zaroven miesto na kopkanie.
@nikolajka2 mame tento 🙂
@nikolajka2 tiez mame spaci vak a uplna spokojnost 😉
@nikolajka2 aj my pouzivame uz spaci vak a este ho oblozim vankusom zboku a zdola, lebo sa mi zvykne smykat dole po postielke, lebo ma trocha vyvyseny matrac
@nikolajka2 no u nas je to o drzku. Perinka bola super, ale bolo jej v nej teplo. Bola uplne spotena. Preto sme ju raz nechali spat len v spacom vaku. Najhorsia noc v nasich zivotoch. Nevyspal sa nikto. Ani my, ani dieta. Stale sa len tocila, vrtela, kopala. Ona sa na to budila, ja tiez. Stale som ku nej vstavala. Tak potom som jednu nevyuzivanu tenku zavinovacku obliekla do obliecky od perinky. Malu som dala do spacieho vaku a zabalila akoze do perinky. A je to lepsie. Vyspime sa v ramci moznosti. Ked sa zacne prilis mrvit, tak ju rozbalim a do hodinky je hore. Najeme sa a znova sa zabalime a spime...
@florence33 - a v spacom vaku ju aj polohujes na pravu a lavu stranu, alebo len spi na chrbatiku?

@seki11 ja davam ten dentinox na ďasienko a mám pocit, že troska pomáha. Beka sa potí hlavne pri jedení a v spánku, ale teplota ok, len ma mokré vlasy... asi len vydržať
Inak, dobre som sa pobavila 🙂 že neslušné dojča 😂