icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

nikolajka2
2. feb 2017

@jersey87 - no mne sa zacala potit v perinke tiez, hlavne na krku a zatylku a to je tiez jeden z dovodov, preco som dala perinku prec. Moja mala ma oblubenu 1 stranu na spanie a prave preto rozmyslam, ze co vyhutat, aby sa jej spalo dobre a ja aby som ju vedela este polohovat.

rebekav
2. feb 2017

my fungujeme na ulitke, Super vec, ale desim sa dna, kedy ju budem musiet z nej oducat, skusila som spaci vak a dopadlo to tak, ze bola hore kazdym pohnutim a vacsinou si plesla rukou do tvare. Inak spi len v ulitke a prikryta tensou dekou, v izbe mame max 20 stupnov, menej sa mi nedari dosiahnut, v noci vetram (neznasam vydychany vzduch) a spinka len v tenkom pyzamku, najnovsie uz bez ponoziek.

florence33
2. feb 2017

@nikolajka2 nepolohujem...spí na chrbátiku, hlavičku má otočenú raz na jednej, raz na druhej strane...neviem, či je nutné polohovať, ani syna som nepolohovala.

florence33
2. feb 2017

@nikolajka2 moja spí v spacom vaku od návratu z pôrodnice, už tam nechcela byť zavinutá, doma som najprv skúšala ulitku a perinku, ale mala s tým problém.

evelina1607
2. feb 2017

@tanikbb neboj Tani, som partacka;) prveho v 32, druheho v 35 xixixiii. A ked sa velmi nastvem, dam este vytuzenu dcerku! No to by muselo byt poriadne nasr.tie!!;D a kedze na 100% to nefunguje, tak asi nie..ale nkdy nehovor nikdy.
Super, ze ste po ockovani ok. Je to aj o mamke-ak si vystresovana a nie si si tym ista, dietatko to citi a je rovnake..😉

tanikbb
2. feb 2017

Evi ano, vela je o nasej psychike. Volakde som citala super clanok ako sa dieta chce velmi od narodenia podobat matke. A potom kopiruje vsetko co mama citi a robi. A mama az neskor zisti, ze to ako sa jej dieta sprava je vlastne jej zrkadlo.
Stale si to hovorim pri Miskovi ale teda niekde je chyba lebo v poslednej dobe vymysla a hlavne vecer. Asi na neho predsa len dolieha ze je tu Lenka. Aj ked sa snazim s nim byt co najviac ako sa da. Juj

janifer
3. feb 2017

@ewitta123 to spi vonku 2-4 hodky? Moj ma po 2 hod studene nohy a to ma teply Elodie details fusak a zimny overal

tamatam
3. feb 2017

Baby toto tu odkedy funguje? Ani neviem ako som sa sem preklikla :D

evelina1607
3. feb 2017

@tanikbb jasna vec, ze to ti prvorodeni, predtym jedini a hyckani, citia a snazia sa tu frustraciu nejako zo seba dostat v podobe vymyslaciek a zloby.. Aj Andrejko -ma 3,5r to citi a hoci braceka mojka a cmuka vidim, ze niekedy by ho najradsej poslat naspat do bruska😝 je to uplne prirodzene a cim budu starsi, tym to budu viac chapat, no rivalita mozno ostane..sama som zvedava 🤒

bubinocka
3. feb 2017

Prvu dceru som mala v 27.druhu v 29.a do tretice syna v 37.vsetko je o psychike ako sa ktociti.ale teli neoklames.vek je vek a citit to.ale nemenila by som za nic na svete😊

jersey87
3. feb 2017

A ja som sa este nepochvalila. Ja mam 30 a toto je moje prve.

lukamka
3. feb 2017

@tamatam presne rok, ako nám začali ruzoviet testy 🙂

ewitta123
3. feb 2017

@janifer zvyknem byt von tak 2 hodinky a ked sa vratim tak sem tam este potiahne hodinku alebo dve (to vynimocne), ju necham rozbalenu v kociku a drichme..a mam taky paperovy akoby spaci vak s rukavmi a ked uz bola velka zima tak ten som este supla do klasickeho fusaku a deka na vrch, nikdy jej nebola zima 🙂 aj ked bolo -17 sme boli von ale kratsie a teplucko jej bolo, nebola vobec studena 🙂

bublinkapo
3. feb 2017

Prve dieta...cerstvych 28..s malou sme obidve oktobrovky 🙂

majush
3. feb 2017

Ja prvu v 27, a druhu v 32

alicazazrakova
3. feb 2017

Ach, nasa Hanulka ma take afty ze az ☹ nechapem z coho 😢 a tu fialovu vodicku u nas v lekarni nemaju a dr.dnes ako na potvoru nerobi... Aaaaaaach

evkano
3. feb 2017

Dievčatá u nás na Orave je dnes tak krásne, už druhý krát sme vonku...konečne skvelá materská ;)

pehavcek
3. feb 2017

@evkano to. uz sedkate?

evkano
3. feb 2017

@pehavcek to nie, ona je v takom pololahu, vo vanicke nechce byt ale v športovom si to užíva, hned ako zaspinka tak ju sklopim.do lahu ;)

evelina1607
3. feb 2017

Tomu sa hovori valibuk po kupkani;)

pehavcek
3. feb 2017

@evkano jasne chapem. pytam sa preto lebo nas sa taha sediet. je to skoro ale on sa dviha. ale vo vsnicke je zatial spokojny

jersey87
3. feb 2017

@alicazazrakova a velmi ju to boli?

alicazazrakova
3. feb 2017

@jersey87 je trosku nepokojna, ale bala som sa, ze to bude horsie... Zatial mi aj dobre pspa... Mamina mi zohnala tu fialovu vodicku, tak snad zaberie

pehavcek
3. feb 2017

@alicazazrakova ak ju kojis tak si davaj b-komplex. Pojde jej to do mlieka. Chudatko nech sa rychlo vylieci

alicazazrakova
4. feb 2017

@pehavcek dakujem 👍

evelina1607
4. feb 2017

Ahojte, ako ste na tom so zubkami? Nam lezie spodna lava jednotka-uz tam mame dva biele mini vybezky-pasticky tlacime do ust, slintame a mrncime. Ale aspon viem,ako vyzera ne(s)pokojne babo-od porodu bol nastastie uuuplne happy😉
Mame 3 a pol mesiaca, prvemu synovi vyliezali az od 5-6mes..
Pekny wkndik

seki11
4. feb 2017

@evelina1607 Sme na tom rovnako,trvá to už asi dva tyzdne a stále nie sú prerezane cez dasienko.

seki11
4. feb 2017

Inak baby včera som bola u dr.a povedala mi,že v polovici marca môžme začať prikrmovať,tesne pred dovŕšením 5 mesiaca.Maly je plne kojeny.Nieje to skoro?

pehavcek
4. feb 2017

@seki11 my mame 4 a pol. a zda sa mi ze by uz potreboval. mliecko mu uhasi smad ale uz ho tak nezasyti

evelina1607
4. feb 2017

@seki11 uz len vydrzat🙏
stolicky a trojky budu masakeeer!