Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Čaute baby, nevypadavaju niektorej z Vas vlasy? Ja som uz z toho hotová😯
Baby tu su vraj vlasy co nám počas tehu prestali vypadávať, majú to tak aj baby ktoré nekojili. ja keď si umývam vlasy, tak to vyzera ako v kaderníctve, občas fakt hrozivo, ale najviac ma serie keď nájdem vlasy na Rebeke, v jedle a neviem kde ešte sa vedia úplne nepochopiteľne dostať 😔
@vik_i ja som este pred tehu uzivala doplnky na vlasy, lebo mi takisto vypadavali. Lenze tie sa v tehu a pocas kojenia nesmu uzivat. Takze este pockame. Ale niekde som citala,ze vlasy po porode vypadavaju od 3eho do 6ho mesiaca. Potom by to malo byt v pohode. 2 mesiace este vydrzim a uvidime, ci sa to nezlepsi.
@vik_i - aj mne zacali vypadavat, ale kupila som vodu alpecin a natieram do vlasov a tusim pomaha( nechcem zakriknut). Pouzivam ju este len tyzden. A sem tam hodim aj zinok do ust, len neviem ci mozem. Ale zinok mi zaberal pred porodom.
@nikolajka2 no, vďaka za radu 🙂 vyskušam
Mne zatial nepadaju. Pri starsim otras. Preslo po polroku a zacali riadne rast.
mne tiez riadne padaju. Su vsade. Utesujem sa tym, ze predtym by som aj vsetky vlasy dala len nech mame babo 😉
Dievcata, nemate niekto take stavy ze hrozna unava, akoby depresivne pocity, krce.. mna to chytilo tri dni dozadu.. a drzi stale..mama mi vravela, ze to moze byt chybajuce magnezium, ked kojim a nespim a tak. Len neviem, ci pri kojeni ho mozem nejako viac brat..dnes som si dala..ale asi zavolam dr..
@janka_mu myslim, ze mozes. ja uzivam magnerot a na pribalovom letaku je uvedene, ze sa odporuca uzivat najma pocas tehotenstva a dojcenia. unava moze byt aj z nedostatku zeleza.
@florence33 tak skusim si davat magnezko (tiez mam magnerot) a to zelezo.. snad to prejde. A nie je nejaka max davka pre kojace zeny? Musim vygooglit..
@janka_mu to neviem...pre teba samotnu nie, ale ako to prechadza do mlieka, to netusim. ak sa opytas dr., tak podaj info 😉
@janka_mu ja si este obcas davam B-komplex. budem sa pytat dr. v najblizsej poradni, aky ma na to nazor. uzivat zelezo mi odporucala pri prvej navsteve, ale to som mala este nedobrate balenie z tehotenstva. idealne by asi bolo dat si urobit krvny rozbor, ak mas na to cas.
Jasaj vlasy, su vsade! Uz pol mesiaca -maly ma 3,5 ich nachadzam na uplne neuveritelnych miestach - malickemu v stehennom zahybe, okolo krku, pomedzi prstiky na rukach, v papulke ci v plienke...pamatam si, ze pri prvom mi tiez polka tehotenskej hrivy odisla a teraz som pripravena zas a znova😕
Potom mi vyrasili tzv baby hair🙂
@lukamka ja som bola 22.2.objednana na prsia do BB (po prvom cuciacikovi mi ostali 2 vytahane psie usi+asymetria), no bala som sa toho ako cert kriza tak som poprosila vsetkych svatych nech mi daju nejake znamenie, ci to mam naozaj urobit..no a 8smeho februara, ked mi uz tyzden meskala ms, mi muz doniesol z lekarne test, ze skus za to nic nedas...;) a ups! V Prahe na muzikale Osmy svetadiel sme zamiesili-samozrejme drinknuti, preto druhy chlapec😉 (kočky sa vraj miesia za triezva-preto sme take dokonale😀)
@evelina1607 A už nechceš ísť keď dokojis na prsia?
baby, moje krasne vlasy sa tak preriedili, ze mi je do placu!!! cesem speci jemnou kefou rano - to je plne umyvadlo, nasledne dam do jemneho copu, al. prichytim stipcom a opat vecer, ked idem spat precesem - este viac vlasov ako rano...Same guce. Volakde som citala, ze ktore vitaminy nam to chybaju, bolo tam C, D, B a este nejaky. A ono to prejde. Snad dovtedy sa mi nepreriedia uz uplne... pri dcere to bolo take iste, len s tym rozdielom, ze sme byvali v byte a lepsie sa mi upratovali, teraz sme v dome a kym povysavam, no trva to aj polhodinu... :-/

Kraasne pribehy 🙂 ja mam doteraz odlozenu fotografiu toho prveho testu, na ktorom bol len taky ten duch.. 🙂 lebo som babo velmi chcela a testovala som 10 dni po ovulke.. ale bolo to tam 🙂