icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

pehavcek
12. feb 2017

@tanikbb prajem rychle vyzdravenie. a tiez nepochopim preco neberu babatka prednostne. a nepochopim ani tych ludi v cakarni.

seki11
12. feb 2017

@tanikbb Skóre uzdravenie prajem Lenke zlatuckej.Niektori rodičia by sa mali zamyslieť.Ale aj ta sestricka😟

lovely_choice
12. feb 2017

@tanikbb to sme mali aj my, stale plná odsávacka, akurát bez teploty. Dr. nám už 3x predpisala lokálne atb. V stredu majú byť výsledky (aj staršieho syna) výteru, tak som veľmi zvedavá, lebo naposledy sa syn vyliečil a dcérke tá hnusná baktéria ostala. Aspoň že už nemajú príznaky a konečne sme boli von.

Veď to, že ostatní pacienti určite majú iné baktérie (predtým mal syn 3 druhy baktérií a dcérka ďalší odlišný druh), ktorými "ohrozujú" zdravie bábätka.
Prajeme vám skoré uzdravenie.

evelina1607
12. feb 2017

@tanikbb moooje zlato..neznasam choroby u babatiek! Aj my sme usopleni - bud zo zubkov alebo sme to lapli od starsieho brasku-skolkara..☹
Najhorsie je, ked sa im neda cez tie sopliska papat alebo ked im proste od horucky nechuti.. inak uz konecne vyrobili aj nasivin sprej namiesto kvapiek, u ktorych som nikdy nevedela, kolko ich skoncilo v nose.. dobru nocku

tanikbb
12. feb 2017

Hej aj ja ich mam. Tie one drop nasivin pre dojcata. Nevadilo by mi tak keby mala sopliky ale ona ma kasel riadny a k tomu tie horucky. Zajtra idem asi k dr na kontrolu alebo v utorok. Nech ju checkne. Od miska to chytila urcite aj ked on nemal teplotu. No mini me takto trpiet. A kokso stoptusin jej musim davat. Kokso humus riadny. Mam aj sirup ale ten je od 6m. Este mozno keby som dala polovicnu davku tak by to slo. Spytam sa doktorky.

tanikbb
13. feb 2017

Tak my sme prosim pekne v nemocnici hospitalizovani. Nuz co uz. Vydrzime.

seki11
13. feb 2017

@tanikbb Moja zlata😢dúfam že už bude lepsie.Vela trpezlivosti a zdravicka.

majush
13. feb 2017

@tanikbb fuuu, nech ste rychlo v poriadku a doma. Nemocnicny pobyt mame aj my za sebou, ni nic prijemne 😐 Ale hlavne aby bola malinka zdrava! 🍀

evkano
13. feb 2017

@tanikbb oj skóre uzdravenie, drzkajte sa

lukamka
13. feb 2017

@tanikbb držte sa! Posielame Lenke liečivé pozdravy 🌈🌞🌻

pehavcek
13. feb 2017

@tanikbb nech je Lenka co najrychlejsie zrava. drzte sa 😉

zuzka71291
13. feb 2017

@tanikbb nech ste co najskor zdrave... drzim palceky. Skore uzdravenie prajeme...

emy222
13. feb 2017

Ahojte baby už som tu dlho nebola vidím že sa máte niektoré celkom fain niektoré nie :(
@tanikbb prajem skoré uzdravenie maličkej chudatko malinké nech je čo najskôr zdravucka

A debatili ste že aké staré ste maminky 🙂 ja mám 26 😄
A môj príbeh ako sme konečne dopracovali k malej je zo konečne som sa prestala NATO sústrediť po troch potratoch vysadila hormonálnu liečbu lebo mi to pokafralo pečeň ale len trochu som mala zvýšené pečeňové testy a nemohla som ísť aj kvôli tomu na laparoskopiu naktoru som bola obiednam ale nevidalo mala som si ju dať do kopy a potom laparka ale už sa nič nekonalo ostala som tehu aj keď to bolo stresujúce celé tehu ale krásne a konečne ju mám po 5 rokoch snaženia ach tak strašne ju milujem kukam nanu aká je krásna pre mňa že by som aj druhé chcela 🙂 haa no ale neviem či by som to zvládala pri jedoskovi tomto baby aj vaše babetka vyžadujú všetku pozornosť ja nič neurobím :( stále plače jedovatá je a na návšteve je nespokojná ach ale aj tak ju milujem 🙂 hee len toľko som chcela🤗🤗🤗🤗

lienka182
13. feb 2017

@tanikbb Lenke zelam skore uzdravenie 😕 drzte sa obe...

@emy222 pribeh so stastnym koncom 😍
Nasa princeznicka je tiez taka, zalezi na tom, aky ma den... Minule sme vedla nej len sedeli na gauci a nevenovali sa jej a ten smutny smajlik a plac co nahodila 😄 inokedy je zas sama aj pol hodinku v lehatku a hra sa s hrackami 😊

Baby drzte prsty my ideme zajtra prvykrat na ockovanie 😔 uff uz nech to mame za sebou...

evelina1607
13. feb 2017

@tanikbb do kelu Tanik! Posielam cmuk a kopec energie takto na dialku...skore vyliecenie! Tiez som takto skoncila s prvym v nemocke v 5 mesiaci a nikomu neprajem.. neboj, uz bude len lepsie, dobru nocku

emy222
13. feb 2017

@lienka182 no to lehátko zaberá len na chvíľu dám jej hráčky a všetko chce dávať do pusinky a keď jej to nejde ako chce tak plače ešte pesničky ju bavíš fíha tralala to počúvame keď už nemám energiu tak púšťam a spievame aj ja aj ona 🙂
Očkovanie noo držím palce nech ste ok my máme v marci druhé mne pomohla dosť masť octsnova nožičky ju boleli strašný plač bol ale sú aj náplasti tak pri druhom skúsim kúpiť tie 🙂 ale vy to zvládnete 🙂 na jednotku 🙂 určite 🙂

lukamka
14. feb 2017

@lienka182 ak my dnes ockujeme, snáď to bude Oki ;)

tanikbb
14. feb 2017

Cafte baby. Musim velmi pochvalit detsku kliniku na antilskej. Fakt vedia co robia. Baba spala v noci uplne v pohode. Az do 5:00, potom som ju nakojila a potom po polhodke ju odsali. Tie inhalacie su fakt pomoc. Dr dnes ze teda vyzera to na alergicku do buducna. Ze takymto malym babatkam a atopikom sa tie priedusky riadne stiahnu a nevladzu dychat. Ale uz bude len lepsie. DAKUJEM ZA POZITIVNU ENERGIU. Vazim si to.

lienka182
14. feb 2017

@emy222
@lukamka
Taaak ockovanie za nami... Skoro som si poplakala... Bianka je zatial ok, dufam, ze teplota nepride...
@lukamka drzte sa 😘

seki11
14. feb 2017

@lienka182 Neboj zvladnete🙂Aj teplotu.Maly Janík mal 38,5 o polnoci,dala som mu pAralen cipok a ráno už nic🙂

emy222
14. feb 2017

@lienka182 juj to som si aj ja skoro poplakala :( hádam budete ok 🙂

lukamka
14. feb 2017

@lienka182 zatial sa drzime, dali sme HEXU a aj tu 13zlozkovu, dala som jej hned u Dr aj naplast... moje male okate, dnes ma presne 4 mesiaciky. Verim, ze noc bude OK
o plakani tiez viem porozpravat svoje.... malicka mala super naladicku, blabotala si tam na prebalovacom pultiku a ja som ju mala pridrzat a pozerat jej do oci. Citila som sa ako čisty zradca ked odrazu oci vytrestene a rev na raty :(
ale uz je dobre 🙂
aj vy sa drzte

janka_mu
14. feb 2017

@tanikbb držím palčeky nech ste čím skôr oki..

janka_mu
14. feb 2017

@lukamka aj my dnes druhu cast,, hexa sme mali a teraz prevenar..uvidíme o siedmej teplotu nemala...nabudúce to už dám asi spolu...

barbarelka
14. feb 2017

@lukamka Drzim palce,nech to krasne zvladnete! Aj my sme mali dnes ockovat, ale polka familie je chora, takze nic z toho, odlozene do poradne v aprili..no ale dala som jej aspon nausnicky nastrelit,takze uz nam nikto nebude hvorit..jeeej, to je chlapcek 🙂? ano a aj u nas bol reeeev a ja som ju musela drzat,matka roka-zradca 🙂.

lukamka
14. feb 2017

@barbarelka uff ani nehovor... este aj to musim niekedy v blizkej budicnosti naplanovat. Neviem, ci sa na to da zvyknut, ja uz ked sme jej isli pristrihnut jazykovu uzdicku ako par tyzdnovej a tiez som ju mala drzat, tak som si rovno pustila slzicku.
Nevadi, nase deti to urcite beru lepsie nez si myslime.

lienka182
14. feb 2017

Tak u nas teplota stupa 😣 o chvilu asi davame cipok 😢 dufam ze zaberie...

emy222
14. feb 2017

@lukamka prosím ťa aká je tá náplasť kde si to kúpila ja som sa na to pýtala v lekárni tam mi povedali že to je až od 6 mesiaca a že to je pri teplote na hlavičku neviem kde to mám zohnať také niečo lebo malú dosť boleli nožičky po očkovaní tak som jej chcela trochu pomôcť 🙂 pri druhom očkovaní

seki11
15. feb 2017

@emy222 presne tu chladivu pri teplote na hlavičku som dala aj ja.To nemá žiadne analgetika.Len chladí.A pomohlo asi,lebo ho nozicka nebolela,vrtel s ňou aj po ockovani.Ale teplotu sme v noci mali aj tak.

seki11
15. feb 2017

@lienka182 Ako ste zvládli?Bianka je už bez teploty??