Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@tanikbb to sme mali aj my, stale plná odsávacka, akurát bez teploty. Dr. nám už 3x predpisala lokálne atb. V stredu majú byť výsledky (aj staršieho syna) výteru, tak som veľmi zvedavá, lebo naposledy sa syn vyliečil a dcérke tá hnusná baktéria ostala. Aspoň že už nemajú príznaky a konečne sme boli von.
Veď to, že ostatní pacienti určite majú iné baktérie (predtým mal syn 3 druhy baktérií a dcérka ďalší odlišný druh), ktorými "ohrozujú" zdravie bábätka.
Prajeme vám skoré uzdravenie.
@tanikbb moooje zlato..neznasam choroby u babatiek! Aj my sme usopleni - bud zo zubkov alebo sme to lapli od starsieho brasku-skolkara..☹
Najhorsie je, ked sa im neda cez tie sopliska papat alebo ked im proste od horucky nechuti.. inak uz konecne vyrobili aj nasivin sprej namiesto kvapiek, u ktorych som nikdy nevedela, kolko ich skoncilo v nose.. dobru nocku
Hej aj ja ich mam. Tie one drop nasivin pre dojcata. Nevadilo by mi tak keby mala sopliky ale ona ma kasel riadny a k tomu tie horucky. Zajtra idem asi k dr na kontrolu alebo v utorok. Nech ju checkne. Od miska to chytila urcite aj ked on nemal teplotu. No mini me takto trpiet. A kokso stoptusin jej musim davat. Kokso humus riadny. Mam aj sirup ale ten je od 6m. Este mozno keby som dala polovicnu davku tak by to slo. Spytam sa doktorky.
@tanikbb nech ste co najskor zdrave... drzim palceky. Skore uzdravenie prajeme...
Ahojte baby už som tu dlho nebola vidím že sa máte niektoré celkom fain niektoré nie :(
@tanikbb prajem skoré uzdravenie maličkej chudatko malinké nech je čo najskôr zdravucka
A debatili ste že aké staré ste maminky 🙂 ja mám 26 😄
A môj príbeh ako sme konečne dopracovali k malej je zo konečne som sa prestala NATO sústrediť po troch potratoch vysadila hormonálnu liečbu lebo mi to pokafralo pečeň ale len trochu som mala zvýšené pečeňové testy a nemohla som ísť aj kvôli tomu na laparoskopiu naktoru som bola obiednam ale nevidalo mala som si ju dať do kopy a potom laparka ale už sa nič nekonalo ostala som tehu aj keď to bolo stresujúce celé tehu ale krásne a konečne ju mám po 5 rokoch snaženia ach tak strašne ju milujem kukam nanu aká je krásna pre mňa že by som aj druhé chcela 🙂 haa no ale neviem či by som to zvládala pri jedoskovi tomto baby aj vaše babetka vyžadujú všetku pozornosť ja nič neurobím :( stále plače jedovatá je a na návšteve je nespokojná ach ale aj tak ju milujem 🙂 hee len toľko som chcela🤗🤗🤗🤗
@tanikbb Lenke zelam skore uzdravenie 😕 drzte sa obe...
@emy222 pribeh so stastnym koncom 😍
Nasa princeznicka je tiez taka, zalezi na tom, aky ma den... Minule sme vedla nej len sedeli na gauci a nevenovali sa jej a ten smutny smajlik a plac co nahodila 😄 inokedy je zas sama aj pol hodinku v lehatku a hra sa s hrackami 😊
Baby drzte prsty my ideme zajtra prvykrat na ockovanie 😔 uff uz nech to mame za sebou...
@tanikbb do kelu Tanik! Posielam cmuk a kopec energie takto na dialku...skore vyliecenie! Tiez som takto skoncila s prvym v nemocke v 5 mesiaci a nikomu neprajem.. neboj, uz bude len lepsie, dobru nocku
@lienka182 no to lehátko zaberá len na chvíľu dám jej hráčky a všetko chce dávať do pusinky a keď jej to nejde ako chce tak plače ešte pesničky ju bavíš fíha tralala to počúvame keď už nemám energiu tak púšťam a spievame aj ja aj ona 🙂
Očkovanie noo držím palce nech ste ok my máme v marci druhé mne pomohla dosť masť octsnova nožičky ju boleli strašný plač bol ale sú aj náplasti tak pri druhom skúsim kúpiť tie 🙂 ale vy to zvládnete 🙂 na jednotku 🙂 určite 🙂
Cafte baby. Musim velmi pochvalit detsku kliniku na antilskej. Fakt vedia co robia. Baba spala v noci uplne v pohode. Az do 5:00, potom som ju nakojila a potom po polhodke ju odsali. Tie inhalacie su fakt pomoc. Dr dnes ze teda vyzera to na alergicku do buducna. Ze takymto malym babatkam a atopikom sa tie priedusky riadne stiahnu a nevladzu dychat. Ale uz bude len lepsie. DAKUJEM ZA POZITIVNU ENERGIU. Vazim si to.
@lienka182 zatial sa drzime, dali sme HEXU a aj tu 13zlozkovu, dala som jej hned u Dr aj naplast... moje male okate, dnes ma presne 4 mesiaciky. Verim, ze noc bude OK
o plakani tiez viem porozpravat svoje.... malicka mala super naladicku, blabotala si tam na prebalovacom pultiku a ja som ju mala pridrzat a pozerat jej do oci. Citila som sa ako čisty zradca ked odrazu oci vytrestene a rev na raty :(
ale uz je dobre 🙂
aj vy sa drzte
@lukamka Drzim palce,nech to krasne zvladnete! Aj my sme mali dnes ockovat, ale polka familie je chora, takze nic z toho, odlozene do poradne v aprili..no ale dala som jej aspon nausnicky nastrelit,takze uz nam nikto nebude hvorit..jeeej, to je chlapcek 🙂? ano a aj u nas bol reeeev a ja som ju musela drzat,matka roka-zradca 🙂.
@barbarelka uff ani nehovor... este aj to musim niekedy v blizkej budicnosti naplanovat. Neviem, ci sa na to da zvyknut, ja uz ked sme jej isli pristrihnut jazykovu uzdicku ako par tyzdnovej a tiez som ju mala drzat, tak som si rovno pustila slzicku.
Nevadi, nase deti to urcite beru lepsie nez si myslime.
Tak u nas teplota stupa 😣 o chvilu asi davame cipok 😢 dufam ze zaberie...
@lukamka prosím ťa aká je tá náplasť kde si to kúpila ja som sa na to pýtala v lekárni tam mi povedali že to je až od 6 mesiaca a že to je pri teplote na hlavičku neviem kde to mám zohnať také niečo lebo malú dosť boleli nožičky po očkovaní tak som jej chcela trochu pomôcť 🙂 pri druhom očkovaní

@tanikbb prajem rychle vyzdravenie. a tiez nepochopim preco neberu babatka prednostne. a nepochopim ani tych ludi v cakarni.