icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

zuzulina265
16. feb 2017

@lukamka dakujem urcitr objednam

lukamka
16. feb 2017

@lindt v pluske ;)

lindt
16. feb 2017

@lukamka dakujem.

tanikbb
16. feb 2017

Fesi aj v nemocnici

evelina1607
16. feb 2017

@tanikbb ved Lenka vobec nevyzera chora.. krasnucka je;) nech je rychlo fit!

pehavcek
16. feb 2017

@tanikbb mala hviezdicka krasna. nech je tychlo fit 💃

seki11
16. feb 2017

@babucika mne to objednali u nás.....tak nechápem prečo inde nie😞Moja zlata....keď čím väčšie dieťa,tým to viac vníma.Moja dcéra ma už 13,ale nikdy sa nebála injekcie.Ona bola taká hrdinka🙂

seki11
16. feb 2017

@zuzulina265 tak to nechápem....ako by im to ublizilo😞

zuzulina265
16. feb 2017

@seki11 to nechapem ani ja ale uz som objednala vdaka

tanikbb
17. feb 2017

@evelina1607 joooj to som rada ze tak vyzera. Veru robia tu zazraky na pockanie a ine do 3 dni. Uvidime co povedia dnes. Ci domov ci do pondelka.

Inak vcera sa v postielke sama pretocila z chrbatika na bruskoooo.

pehavcek
17. feb 2017

@tanikbb aj nas sa vcera prvy krat pretocil z chrbatika na brusko a zdvihol sa pekne hore na ruky. A ked zistil co dokaze robil to v kuse cely den. Po najedeni, pri prebalovani ... proste stale 😉

lindt
17. feb 2017

Baby,dnes sme boli u dr.,nakolko sa mu kasel a sople nelepsia napriek uzivaniu atb.vysledok:pri vydychu piska a ma stiahnute dych.cesty. dostal prednison na roztiahnutie. Ach jaj.kedy to skonciii

tanikbb
17. feb 2017

@lindt mozno blba otazka ale robil mu crp ze mu dal atb? Lebo ak atb nezabralo tak to asi bude virus. A to je logika ze nezaberie. A ked mu piska na praiach tak by som to neriskovala. Aj lenke piskalo a este trochi piska. A z nemocky nas pustia ina ked prestane. A u takychto mini deti je to na hospitalizaciu kokso

lindt
17. feb 2017

@tanikbb atb klacid dostal kvoli pozit.zlatemu stafylokokovi v hrdle s tym, ze kedze sa mu nepolepsilo (to bolo min.vikend a v pondelok sme nasadili atb), tak mu musi dat tie atb. Aj ked nechcela, ale kasel a sople a zapalene hrdlo-ze ma ho dost cervene. No a dohoda znela, ze ak sa dodnes po atb nepolepsi, mame prist. A ze to piskanie tam pocuje. Ved toto, ze u takychto babatiek to je na nemocnicu, ale tu moznost zatial nespomenula...snad sa mu polepsi!!!

lindt
17. feb 2017

@tanikbb a na akom oddeleni lezite?

lea1610
17. feb 2017

@zuzulina265 ja som tie naplaste kúpila v sanitase, tak skúste tam 😉

evkano
17. feb 2017

Dievčatá o ktorej ukladáte vaše bábätká na nočný spánok?

lienka182
17. feb 2017

@evkano 7-8 😊 a ty?

pehavcek
17. feb 2017

@evkano 7.30-8.00

evkano
17. feb 2017

@lienka182
@pehavcek tiež okolo 8, ale kym sa napapa aj pri tom predriemne a zase nanovo papa a niekedy to trva aj vyše hodiny... niekedy už je okolo 7 mej nervozna tak naťahujem cas do tej 8-mej, neviem ci je to dobré... ona si zvyne okolo 5-tej poobede predriemnut lebo do 8 mej by nevydržala

monka37
17. feb 2017

Ja tiez o 19-19,30

lienka182
17. feb 2017

@evkano u nas tiez tak 😐 este tu sedim a kojim 😄 niekedy zaspinka do 10 minut niekedy do hodiny... Niekedy do dvoch... Ona aj zaspi ale po 10 minutach ja hore tak sa to tak natahuje...dlho som sa snazila zmenit to ale nejde to nijak... Vecer proste vytaha co to da a potom aspon spinka do 1-2 niekedy aj dlhsie... Vecerny spanok aj my mame dnes sa jej nijako nedarilo zaspinkat tak odkvacla na 30 minut o siestej vecer v nosici...
Hmm no po hodinke uz asi bubka 😊 idem ju dat do postielky 😉 drzte prsty 😂

monka37
17. feb 2017

@evkano môj ked vstane okolo tretej štvrtej uz ťahá do tej 19tej ale papame skoro každú hodinu.. a keďže spi dlho v noci tak ja este okolo 23tej odsávam a na další deň večer mu to dávam z fľaše, keďže večer potom mám malo mlieka .. viem ze sa to nemá ale fungujeme tak uz asi mesiac a kym spapa to co ma vo flaši tak uz je uložený v postieľke a zaspí ak nie počas papania tak do 5min...

monka37
17. feb 2017

Tieto uspávania vam nezávidím teda .. my sa smejeme s manželom ze tou fľašou ho nadrogujem a on tym pádom hneď zaspi a spi tak do 4-5 .. akože ja mu dam aj pocuckat ale to vidieť ze mu to nejde a tým pádom sa mi tiez budil.. takto spi do 15 min po kúpaní a ja som spokojná .. snáď sa mi ta fľaša nevypomsti ..

pehavcek
17. feb 2017

@evkano aj moj zvykne okolo piatej zdriemnu na pol hodinku ale ked nahodou spi o siestej tak uz okolo neho suchocem, buchocem aby sa uz zobudil. .ak ho berie nahodou okolo siedmej tak ho uz okolo stvrt az pol osmej ukladam.

pehavcek
17. feb 2017

@monka37 ja tiez krmim naleho z flase lebo mi nevie vytahat. takze napapany je raz dva. len to odsavanie je o hubu. a spinka mi do 3-4, napapa sa a potom taha do siestej az siedmej

tanikbb
17. feb 2017

@lindt v ba na antolskej na 1.detakej klinike male deti. Do pondelka a uvidime co povedia, pustia nas az ked jej nebude piskat an pluckach.

monka37
17. feb 2017

@pehavcek no aj môj najnovšie takto ze do 7.. co mna neteší , viac ma bavilo ked sme vyspavali do 9 a dlhšie :D ale to chodil spat o 10 a tak som to poposuvala aby sme mali nejaký večer s manželom aj 🙂

evkano
17. feb 2017

@lienka182 podarilo sa? 😉
@monka37 keď ta nasa akosi nevie vydržať bdieť dlhšie ako dve hodiny...
@pehavcek aj nasa okolo tej 18 zvykne driemat...
Jaaj už sa tento týždeň akosi trápime, a doteraz zaspinkala pri kojeni sice to trvalo dlho ale vedela som, ze zaspinkala od poriadneho napapania, a teraz už druhý večer zaspava tak, že sa napapa zadrieme, a ked ju dam odgrgnut hned sa preberie a zaspinka až keď jej dám cumlik...

lindt
17. feb 2017

@evkano okolo 7. A o tej pol 8 uz prekladam do postielky. A spi do 2rano, ked sa zobudi na mliecko, napapa sa a zaspime obaja az do rana. 😊