Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@lukamka aj ja som dala tie bylinky, uz druhy den ich mam nasadene, len mi dost zvysuju apetit-nemas aj ty taku skusenost? A ako si ich davkujes? 😉
@evelina1607 u mna benedikt zvysoval apetit! A este aj zle mi po nom byvalo...
@seki11 dakujem 😊
baby prikrmy mixujte od zaciatku a postupne ako budete vidiet ze im to ide tak zacnite len pucit. presne ako Jenifer hovori ak budete mixovat dlhodobo tak moze byt problem s papanim neskor lebo nebudu vediet hryzt. ale nemozete cakat od sajuceho dietata aby hned zacalo hryzt.
ja som varila v tefal ci aky parak to bol, taky trojposchodovy a varila som viac naraz. dole batat, v strede mrkvu a dalej cukinu. Potom som to davala do mraznicky v tych kockovanych ladovych sersamoch. ked to vychladlo a zmrazilo sa tak som to z tade vyklopila, supla do ikea sackov a uz len vytahovala. nechala som to pekne pred papanim rozmrazit na linke, nadojila trosku mojho mliecka na vrch a maly jedol ako divy. navarila som to tak na tyzden vopred aby som mala. a aj ked som sla von tak som brala male avent pohariky kde som mala par kociek ladovych stravy a ked sme niekde na kavicke sedeli tak mi to tam ochotne zohriali.
ziadne umele som nekupovala, len v bippe v rakusku ovocne zopar. a tesim sa aj na hokkaido a ine smakotinky co budem parit a mrazit a vyberat a papcit po malej hihihi
tento som ja mala. uz obehol dve kamosky a vratil sa mi spat tak ho spojazdnim v aprili/maji
https://parne-hrnce.heureka.sk/tefal-vs-400330/
Baby chodievate kocikovat za kazdeho pocasia? Lebo vonku je dost veterno, na jednu stranu by som isla, lebo poobede mi prespi len v kocari, ale na druhu stranu nechcem, aby mi ochorel 🙂
Fúka veľmi,akurát uvažujem aj ja či ísť.Ale dám na kočík asi plastenku a pojdem.
Ahojte, tak my sme už po poradni. A na necelé 4 mesiace(o 5 dní) máme 6150gr a 64cm. Dneska sme dostali aj 1.očkovanie, po prichode domov okamžite zaspala, tak ja kukučkujem do postielky a čakám čo sa z toho vykľuje😊☺majte pekny deň 😉
zienky kde ste kupili tie super hryzatka a za kolko?
Dievcata, prosim aku jedalensku stolicku by ste odporucili?
dakujeeeeeem 😉
@seki11 tak a dnes sme ho kúpili aj my 🙂 dcérke sa páči, a to cumlík nechcela ani vidieť 🙂
Kocky a vasi drobci si tie hryzatka uz pridrziavaju sami alebo im ich drzite vy v puske? Mame aj my,ale mala akoby nevedela co s tym a jazykom si to vytlaci prec a zahryzne sa do rucky 🙂
@barbarelka ja dam pred neho on sa za tým natiahne a automaticky dá do pusy, ako vsetko.. ale po chvíľke nájde ruku a uz pusti hryzatko 🙂
@barbarelka nas uz dost dlho berie a obzuva ale zacinal takym vacsimi hryzatkami a az neskor sa mu motorika vycibrila a zacal brat aj mensie. teraz sa uz s tym vie pekne vyhrat, vyobzuvat
@barbarelka ale nas uz ma 5 mesiacov
@barbarelka naša má tiež najradšej v puse svoju rúčku, no rada ochutnáva aj hračky okolo seba. Mali sme klacicke kusatko, len to keď jej vypadne, ťažšie sa jej dáva späť. To nové (zn. MAM) jej masíruje ďasná a vie sa s ním vyhrať 🙂

Ja dám body,Mikimu a tensiu bundicku.Ja začínam prikrmovať pred ukončeným piatym mes.,zatiaľ len nahrádzam obedy,kým sa pomaličky naučí všetko papat a potom dokojim.Stolicku nemám,neviem sa zatiaľ vyjadrit🙂Prikrmy mixerom,asi vlažne,alebo jemne teple .