Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@lienka182 ja neberiem nic. Budem pomaly 6 mesiacov po porode a trosku sa to vypadavanie zlepsilo. Ale len trosku. Asi je to tym, ze mi uz nema co vypadnut. 😝 Este pockam. Vacsina pripravkov je nevhodna pri kojeni. A navyse mam tu skusenost, ze ak je problem s hormonmi, tak sa problem nikdy uplne nevyriesi, na nasu smolu.
@lienka182 tiez neuzivam nic. Kupila som si vitaminy v lekarni a zistila som ze sa neodporucaju pri kojeni. A kedze dokrmujem vecer umelym mliekom a otvorena krabica vydrzi dlho tak mal manzel napad nech si obcas urobim mlieko a vypijem. Ze tam je vsetko to co maly moze. A vlasy my padaju omnoho menej. Ale skor si myslim ze sa mi ustaluju hormony
Babenky, nevite poradit ultra lahky sportovy kocik, kt. Je zaroven dobre odpruzeny. Zlomila som dnes napravu na hlbokom kociku na schodoch. Lahky preto, lebo ho musim vynasat na 1.poschodie. Dakujeem
@lienka182 ja som to vypadavanie uz aj prestala riesit, lebo by ma svihlo..mozem koberce pliest! Polka vlasov minimum je fuč a nepomaha ani drahe serum Ducray urcene presne na poporodne vypadavanie☹
Tie vlasy neriešte, takmer každej nadmerne vypadávajú. Oni dorastu
@evkano
@jersey87
@pehavcek
@evelina1607
😨 bozinku, ja ozaj ostanem plesata... Ved povysavam a o dva dni mam chumace vlasov po zemi 😒
takze uz len pockat, kedy to prestane ufff...
Baby ja neviem cim to je ale mne pro tomto potehu stave vlasy nepadaju. So synom mi padali strasne ale teraz v pohode. Ale zase pocas tehu so synom mi zhustli brutal a pri malej teda ziadne zhustenie. Cize aspon vidim ze kazde tehu uplne inak.
@nikolajka2 svagrina ma Cybex priam, je stavany aj na taketo "vynasanie" po schodoch, dokonca sa ta predna naprava da sklopit a ostanu len zadne kolecka, asi je lepsie tazisko. No ale uz by som odporucala priamo sportak
@janifer - jej , idem to mrknut na net. Uz ma totiz noli chrbat z vynasania.
@nikolajka2 inak ja mam syna v sportaku od 3,5 mesiaca a pohodka, zacal spat na Kristuska, ruky rozpazene, ale celkove s fusakom sa uz nevosiel a to boli nervy v zime.
Mnohe z vas uz maju viac deti, mozno mi niektora budete vediet pomoct/poradit. Drobec dostal nejaky virus, od pondelka hnacky a teploty. Ma mat dietnu stravu, vyhnut sa UM na par dni. No on mi vsetko odmieta, nechce ryzu ani mrkvu. Dva dni sme sa takto pretrapili a kakal len raz na den. Potom som mu zarobila UM do ryzoveho odvaru, lebo uz velmi reval od hladu, a hnacka je spat. Teploty nastastie ustup
Teploty uz ustupili, len neviem ako na to jeho brusko ☹
Zienky kedy treba ist na pracak podat ziadost o rodicovsku dovolenku?Materska mi konci v aprily. V socialke mi povedali, ze staci az ked mi skonci materska ale mne sa to nezda.
@pehavcek mne na pracaku povedali, ze az po skonceni materskej..
@florence33 a socialka bude posielat papier o skonceni materskej?
@florence33 takze mi na socialke dobre vravela. Dakujem
@jersey87 asi tak ako pisala pehavcek.
@florence33 ale tak myslim ze ci posiela socialka mne list o ukonceni vyplacania materskej. Na zaciatku vyplacania mi poslali. A ci mam nieco cakat od nich, alebo sama si vyratat tyzdne materskej a kedy mi zhruba konci.

@rebekav no s prvym si doma do 36eho mesiaca. Dovtedy mas prijem. Ak nastupis na matersku (t.j. 6 tyzdnov pred porodom) este do tych 36 mes, tak by sa ti mala ratat materska podla predpokladaneho zarobku. T.j. ze by si sla ku svojmu zamestnavatelovi, aby ti dal papier, ako sa ti mzda valorizovala a z toho by ti vypocitali matersku.
Ja som to pochopila takto. Ak sa mylim, tak sa ospravedlnujem za mylne info. Najlepsie je, precitat to v zakone. Ma to i socialna poistovna niekde na svojej stranke.