Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@jersey87 pokiaľ viem, tak neposiela, ale možno sa mýlim. ja som trochu iný prípad, môj zamestnávateľ je MV SR a mne materské chodí odtiaľ, nie zo sociálky, na pracáku mi povedali, čo som písala, že rodičák vybavovať až po materskej, viac info nemám.
@seki11 jeeeej, zlatý je. Tvoj Janko by pasoval k našej Janke 🙂 :D
@lovely_choice Jej aká je kraaaaasna😘Tie velike oci😍
@seki11 A modré, a my všetci zelenohnede
@lovely_choice Možno po starých rodicoch🙂Aj Janko ma modré oči.U nás sú zase len modré .
@lovely_choice Ale je fakt nadherna🙂Chválim otecka aj mamicku👍,podarila sa slečna.Bude lámať srdiečka chlapcom😜
@seki11 Možno po praprastarych rodičoch. Musím to zistiť 🙂
Ďakujeme pekne. Ale podobá sa na braska, aj keď on má hnedé oči 🙂
Po skonceni materskej odporucam cim skor ist vybavovat ten rodicak a este na socialke sa prihlasuje nieco ako dochodkove poistenie, nechapem presne co, ale viem ze pri prvom som mala ten pruser, ze som asi 15 dni nemala to dochodkove platene statom, lebo som ten rodicak zacla vybavovat neskoro a oni mi nedali ani moznost to doplatit z vlastneho
@lovely_choice este sa jej mozu zmenit. Oci su pigment a ten sa meni slnieckom. Takze eate pockaj, moze az do 3/4 roka zmenit farbu. Pri rovnakych ociach rodicov niekedy az do 3rokov. Ale nech len je speci vsak je baba krasna.
@tanikbb tanik mas doma inu kočicu😉 skoda, ze nebyvame blizsie, zoznamila by som ju s nasim fešakom. Minuly tyzden mal 5mes, 8,555 kg ma a 69cm, moze byt?;)
@evelina1607 veru fesacisko s maminymi ocami 🙂 neboj sa ked pojdem okolo Za tak sa ti ohlasim.
Bud.tyzden mame 6m a vazime 8kg
JOJ baby Krasne deturence mate🙂Keby sme mohli oktobrovciatkam spraviť spoločnú fotku by bolo super🙂
@evelina1607 Je uzasny🙂Aj ja som malému kúpila tie body a tie iste teplaciky😀

Baby a ako si vypočítať kedy mi.konci materská ? A kde mám vlastne ísť keď mi bude končiť ? Ja som s toho jeleň