icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lienka182
7. apr 2017

Baby co je toto? Ekzem? Bozinku. Mala trosku suche potom sem tam vyrazka a zrazu ma take ☹

lienka182
7. apr 2017

@monka37 oki tesim sa

vevuskaa
7. apr 2017

Ahojte maminky. .. akú veľkosť nosia vaše oktobrovčatka? Len tak pre zaujímavosť...
A akú veľkosť ,myslíte, bude treba na leto? Starí rodičia stale nakupujú a ja sa bojim, že to mala ani nevynosi. Že jej to bude veľké/ malé..

vik_i
7. apr 2017

@lienka182 Holtov krém vyskúšaj, nám to pekne pomohlo😊

monka37
7. apr 2017

@vevuskaa 74, 80.. na leto este väčšie ale ja vzdy rátam aj s tym ze sa zmensia v práčke a susicke..ale záleží kolko ma cm teraz tvoje oktobrovcatko.. moj ma 70 takze to sedi

rebekav
7. apr 2017

Moja je 65 takze my max 68 velkost...na leto bude isto 68-74. Viac nie a mikiny su jej vsetky take velke a vsade drbu tie blbe kapucne...

seki11
7. apr 2017

@vevuskaa Maly nosí 74... myslím ze ta 80 a väčšie bude Ok.Ale aj maly je dlhy....naposledy v poradni mal 71cm

seki11
7. apr 2017

@lienka182 Holtov krém ako píše vik-i je dobrý.Skus🙂

seki11
7. apr 2017

@rebekav presne😀😀😀aj mna rozčuľujú.

lovely_choice
7. apr 2017

@lienka182 môžeš skúsiť Bupi telové mlieko s obsahom harmančeka. Ja som mala exem na ruke a kúpila si na to drahý francúzsky krém La Roche. Natierala som ho celý január a vôbec nepomohol. Tak som to vzdala a nechala tak celý február a marec. Teraz v apríli som kúpila pre dcérku kozmetiku BUPI. Bolo tam aj to telové mlieko, ktorým som sa začala natierať aj ja. Zrazu tmavý červený exem zosvetlel na nepoznanie. A ja sa nemusím hanbiť za svoju ruku.
Ak vám nepomôže, tak skús potom Holtov krém.
Prajem skoré vyliečenie.

zuzanahanuszova
7. apr 2017

@vik_i @lienka182
baby, my máme tiež slabý ekzém, tak som chcela tiež vyskúšať Holtov krém, ale v príbalovom letáku píšu, že by sa nemal dávať dojčatám. Aj pár mamín písalo na nete, že ich poriadne sprdol lekár/ka, keď to dávali dieťaťu. https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/holtov...

lienka182
7. apr 2017

@vik_i @seki ďakujem, kúpili sme Bioderma Atoderm a uvidíme Vaše rady som videla už keď bol krém doma 😀 ja som taká horúca hlava...
@zuzanahanuszova tiež som si o tom kréme prečítala a bolo tam nevhodné pre dojčatá :-0
@lovely_choice super, uvidíme, ako bude, keď tak skúsime ďakujem 🙂
dúfam, že to čím skôr zmizne...

janifer
8. apr 2017

@lienka182 boli ste teraz niekedy na ockovani? Moze byt aj z toho, nasmu sa okolo pupka vyhodili take podobne pupaciky. A dost mi reaguje na paradajku, aj to by mohlo byt.
Inak... niet nad pocit byt o 3:00 vyspata. Ked clovek zaspi pri uspavani a potom v noci ide pustit umyvcku, sprchnut sa...vesia pradlo...

rebekav
8. apr 2017

Mne odporucili obycajnu modru indulonu a musim povedat zabera ale malej sa robia take suche mapy drsnej kozicky. Zatial sme u kozneho to neriesili.

vik_i
8. apr 2017

@zuzanahanuszova nám to odporúčila známa v lekárni. Nikomu sa nič nestalo a Sabínka už nič na nožičkách nemá😉

gabccia
8. apr 2017

@monka37 skusaj stale, v tomto musi mat clovek trpezlivost 🙂 a tak ako niekto pisal, ze daj svoje mliecko ak kojis do prikrmu, dieta spozna chut mlieka a potom papa, kamoska tak zacinala s prikrmovanim, maly jej nic nechcel papat a potom do vsetkeho primiesavala materske mlieko, aj kase robila s mat.mliekom a maly sa pekne postupne rozpapal

gabccia
8. apr 2017

@vevuskaa moj maly nosi teraz 62,68 a aj 74 ale ma este aj mikinu 56ku a stalemu je dobra, podla toho odkial su veci.. cize na leto pocitam tak 80

gabccia
8. apr 2017

@rebekav a davas to ovocie surove, ci rozvarene?

rebekav
8. apr 2017

@gabccia varim, ale banan a avokado nie.

bublinkapo
8. apr 2017

@lienka182 my sme maly taky mensi ekzem. Doktorka nam predpisala telove mlieko excipial, pomohlo.

evkano
8. apr 2017

aj u nás je obed s plačom a pritom, ked sme začínali len ochutnávať tak by papala o dušu a teraz nechce.. ale ked jej dám špaldovú kašu, alebo jabĺčko tak to sa oblizuje, že by už vedela čo je sladké ? ;) och...

evelina1607
8. apr 2017

@rebekav aj nam sa tie suche mapy urobili po prvom ockovani, dovtedy mal najjemnejsiu neporusenu pokozku😔

rebekav
8. apr 2017

@evelina1607 aj nam presne v mieste vpichu, a teraz jedno zmizne, druhe sa objavi...

zuzanahanuszova
8. apr 2017

@rebekav Aj nám doktorka odporučila modrú Indulonu, veľmi som z toho nebola nadšená, ale dva krát som mu to natrela a je to oveľa lepšie...

pehavcek
8. apr 2017

Ked sa nam asi pred dvastiatimi rokmi pokazilo stare drevene okno v obyvacke, mama zavolala opravarov. Dosli dvaja pupkaci a jeden z nich povedal: Mlada pani, mate modru indulonu? A mama, ze ma. Tak ju doniesla, lebo si myslela, ze niektory z nich si chce ruky namastit. On ju chytil, ponatieral panty a povedal: Hotovo. Takze modra indulona je na vsetko. V kazdom pripade o par rokov okno uplne vypadlo z pantov a museli sme davat nove. Asi sme ho nepremastovali dostatocne. Alebo az moc 🙄

florence33
8. apr 2017

ahojte, dievčatá. chcela by som sa vás opýtať, či sa už vaše deti pretáčajú z bruška na chrbát. naša sa snaží, ale zatiaľ jej to nijako nejde. 19. apríla bude mať ukončený šiesty mesiac.

iviciatko
8. apr 2017

@florence33 moja sa uz pretaca,najprv jej to neslo a bola nervozna,lebo velmi chcela a potom zrazu zo dna na den sa otocila .Odkedy vie ako na to,tak sa stale pretaca 🙂 Kazde dietatko je ine,chce to len cas.Minule v cakarni bol 5 mesacny chlapcek a uz sedel,ina mamicka hovorila,ze jej zacalo dieta sediet az v 9 mesiaci.

monka37
8. apr 2017

@florence33 moj ma vyše 5 mesiacov a na brusku je prakticky stale ale ked uz nevládze začne mrnčať ale neotoci sa .. skusam ho otáčať ja ale tak pomaly aby si to nejak zapamätal .. ved ono to pride tak ako aj na brusko sa naučili naučia sa aj naspat

monka37
8. apr 2017
florence33
8. apr 2017

@monka37 tiez ju skusam pomalicky otacat podla tych instrukcii. tak snad sa coskoro dockam zelaneho vysledku 🙂 ona je aj dost tazka, cca 8,4 kg.