icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

pehavcek
26. apr 2017

mne povedala doktorka, najskor v 14 mesiacoch a ze ci sa chystame do Ostravy? No uvidime. Ja nie som z tych co prepadaju panike ale som opatrna. Radsej problemom predchadzam. Tiez nepochopim tie bio matky.

seki11
26. apr 2017

Vraj už je prípad v KE,25 ročný chalan s osypkami,nebol ockovany.

jana137
26. apr 2017

@janifer čo som ja videla také video tak vraj kedysi existovala zvlášť vakcina na osipky zvlášť na mumps a zvlášť na ruzienku..Ale potom sa vraj neminala tá kombinovaná (mmr) tak ich prestali vyrábať takto zvlášť..

emy222
27. apr 2017

Baby ešte sme len vstali a mala má teplotu 37,7 to je zo zúbkov teplotovali vam takto detičky ? Šak ja neviem čo a zajtra mame ísť na plávanie asi by som to mala odvolať že 😥😥😥 čakali sme nato dva mesiace kým sa uvoľní miesto a teraz toto :(

tanikbb
27. apr 2017

ved to, ze ak by som ju dala skor ockovat tak neviem co to s nou urobi ked aj v 15mes je to dost. my ideme na mallorku na konci maja apotom urcite v lete niekam. moja dr povedala, ze jedine co mozeme je vyhybat sa velkym davom. takze super lebo vsak lietadlo je dav a poriadny. ale nevadi, bude dobre, treba pozitivne mysliet.

inak ten chalan v KE bol Talian a doma ho neockovali. nie Slovak.

pehavcek
27. apr 2017

@emy222 my chodime plavat aj tak ale ked mu skocila teplota tak som mu dala nurofen a rano pred plavanim tiez. ale na plavanie uz s teplotou nesiel. Aj ked raz sa mi zdalo ze je trosku teplejsi. Vacsinou teplotuje jeden den.

emy222
27. apr 2017

@pehavcek no šak uvidim ja som taký stresmen a koľko mával teplotu maly ? Šak uvidíme ráno ale ďakujem 😄

barbarelka
27. apr 2017

@tanikbb veru,lietadlo je celkom dav🙂. My mame polku rodiny v Grecku,nakolko je moj muz grek a tiez sa chystame letiet. S prvym synom som si povedala,ze do 1.roku nepoletim a tak aj bolo. Keby sme sli s malou az o rok,tak to by ju grecky dedo,babka, tety,strykovia a polka ostrova 🙂 videli az skoro ako dvojrocnu,nehovoriac o mojom starsom,ktory sa tam neuveritelne tesi. Takze len dufat,ze vsetko bude ok a ziadna mizereeere nas cestou nelapne 😉.

lovely_choice
27. apr 2017

Dievčatá, prali ste v ARIELe detské oblečenie? Zaznamenali ste nejakú reakciu? Doteraz som deťom prala vo Formile s extra pláchaním​. Všetko bolo ok, bez reakcie 🙂 až na to, že po vypraní mi bielizeň nevonala, (a to som práškom nešetrila a mám novú práčku), ale bolo akoby zatuchnuté. Tak som prešla na prášok Ariel, moje oblečenie po ňom pekne vonia, len zvažujem, či prať v ňom aj detské veci.

pehavcek
27. apr 2017

@emy222 v ritke 37,5

seki11
27. apr 2017

Ja periem v detskom Persile a je veľmi dobrý.

lienka182
27. apr 2017

@lovely_choice ja pouzivam prasok Lovela 😉
Inak uz aj v Nitre su mozno osypky 😯 boze ja sa tak bojim 😣

lovely_choice
27. apr 2017

@seki11 to sa potom teším s tebou, lebo o ňom som čítala nie najlepšie hodnotenia.

emy222
27. apr 2017

@pehavcek dakujem no nám teraz vyskočila na 38,2 po odrátaní :( upistana celý deň ani pohnúť od nej nemôžem :(

emy222
27. apr 2017

@lienka182
Ahoj no tých osipok sa aj ja bojím :( hádam to ustrážila ak to je ono 🤔😯😏

pehavcek
27. apr 2017

@emy222 tak to plavanie urcite zrus. A pozor na tu teplotu. To uz nemusia byt zubky

seki11
27. apr 2017

@lovely_choice prečo?

rebekav
27. apr 2017

Ja som pouzivala iba detske prasky a som prala zvlast jej veci vzdy, ale rozvinul sa malej ekzem, takze som presla na totalne ekologicky nechemicky prasok, bez aromy, parfemov, pre alergikov.

emy222
27. apr 2017

@pehavcek šak práveže viem že nemusia už byť zúbky dúfam že áno 🤔

janifer
27. apr 2017

@emy222 ja by som to neriskovala na tvojom mieste, ved si napustite vanu doma. Ved este prednedavnom si pisala, ze mala sople neviem ake hlienove. Minimalne 2 tyzdne na rekonvalescenciu si dajte.

janifer
27. apr 2017

Nas Marek posledny vikend a v pondelok teplotoval 38,5 a v stredu-stvrtok sa mu na bruchu a chrbate objavil drobny vysyp, podla doktorky 6.choroba, aj mne sa to takto zda. No a do toho zuby. Tak som aj bola v strehu, ci to nebudu osypky, ale to by bol vraj vyhadzany vsade tusim od hlavy to zacina.

emy222
27. apr 2017

@janifer no nebudem riskovať sopliky už nemá všetko vyzeralo ok a teraz teplota uvidím čo ráno ak bude mať teplotu behnem doktorke len tá ma zas bude považovať za prehnanú matku čo tam zo všetkým behá už tam pôjdem neviem koľky krát ach

seki11
28. apr 2017

@janifer Presne aj maly....3 dni teploty do 39 a hneď potom vysyp všade okrem nožičiek....6 choroba.Bola som aj ja včera u dr,či to nie sú osýpky....bojím sa ich tiez.Do toho presne ako aj vy....zuby,no ale už je lepsie😏

lovely_choice
28. apr 2017

@seki11 niekoľko mamičiek písalo, že napriek tomu, že je to prášok na pranie detských vecí, deti mali podráždenú pokožku. Ale našťastie výnimka potvrdzuje pravidlo. 🙂

seki11
28. apr 2017

@lovely_choice Aha....asi každé dieťa reaguje inak.Maly nemá problem🙂

iviciatko
28. apr 2017

Ja som prala v Persile Sensitiv,az posledne 3 tyzdne periem v Lovele,kozna nam doporucila,ze je to lepsie,no aj Persil vyhovoval.

emy222
28. apr 2017

Baby koľko dní vám teplotovali detičky pri zubkoch ? Ak sú tu niektoré čo si tým už prešli my sme mali jeden deň 37,5a teraz dva dni do 38,5 😣 a zuby nikde 😫 boli sme aj u doktorky a crp normal že pod 5 ako má byť.... že to budú zúbky ach ale my tie teploty teraz celý deň od rána do večera už ma to nebaví ja pri teplotách mám strach

seki11
29. apr 2017

@emy222 Ja som dala synovi Nurofen dva dni po sebe večer pred spaním,aj sa vyspal a ani neplakal.Teplotu mal do 38....,potom mu sama ustúpila.

emy222
29. apr 2017

@seki11 aj mu vyšli Zúbky ? Dneska 3 deň také teploty :(no musíme to zvládnuť 😁 hádam už to prejde

seki11
29. apr 2017

Vyšli....a hneď dva za sebou....