Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Vraj už je prípad v KE,25 ročný chalan s osypkami,nebol ockovany.
Baby ešte sme len vstali a mala má teplotu 37,7 to je zo zúbkov teplotovali vam takto detičky ? Šak ja neviem čo a zajtra mame ísť na plávanie asi by som to mala odvolať že 😥😥😥 čakali sme nato dva mesiace kým sa uvoľní miesto a teraz toto :(
ved to, ze ak by som ju dala skor ockovat tak neviem co to s nou urobi ked aj v 15mes je to dost. my ideme na mallorku na konci maja apotom urcite v lete niekam. moja dr povedala, ze jedine co mozeme je vyhybat sa velkym davom. takze super lebo vsak lietadlo je dav a poriadny. ale nevadi, bude dobre, treba pozitivne mysliet.
inak ten chalan v KE bol Talian a doma ho neockovali. nie Slovak.
@tanikbb veru,lietadlo je celkom dav🙂. My mame polku rodiny v Grecku,nakolko je moj muz grek a tiez sa chystame letiet. S prvym synom som si povedala,ze do 1.roku nepoletim a tak aj bolo. Keby sme sli s malou az o rok,tak to by ju grecky dedo,babka, tety,strykovia a polka ostrova 🙂 videli az skoro ako dvojrocnu,nehovoriac o mojom starsom,ktory sa tam neuveritelne tesi. Takze len dufat,ze vsetko bude ok a ziadna mizereeere nas cestou nelapne 😉.
Dievčatá, prali ste v ARIELe detské oblečenie? Zaznamenali ste nejakú reakciu? Doteraz som deťom prala vo Formile s extra pláchaním. Všetko bolo ok, bez reakcie 🙂 až na to, že po vypraní mi bielizeň nevonala, (a to som práškom nešetrila a mám novú práčku), ale bolo akoby zatuchnuté. Tak som prešla na prášok Ariel, moje oblečenie po ňom pekne vonia, len zvažujem, či prať v ňom aj detské veci.
Ja periem v detskom Persile a je veľmi dobrý.
@lovely_choice ja pouzivam prasok Lovela 😉
Inak uz aj v Nitre su mozno osypky 😯 boze ja sa tak bojim 😣
@seki11 to sa potom teším s tebou, lebo o ňom som čítala nie najlepšie hodnotenia.
@lovely_choice prečo?
Ja som pouzivala iba detske prasky a som prala zvlast jej veci vzdy, ale rozvinul sa malej ekzem, takze som presla na totalne ekologicky nechemicky prasok, bez aromy, parfemov, pre alergikov.
Nas Marek posledny vikend a v pondelok teplotoval 38,5 a v stredu-stvrtok sa mu na bruchu a chrbate objavil drobny vysyp, podla doktorky 6.choroba, aj mne sa to takto zda. No a do toho zuby. Tak som aj bola v strehu, ci to nebudu osypky, ale to by bol vraj vyhadzany vsade tusim od hlavy to zacina.
@seki11 niekoľko mamičiek písalo, že napriek tomu, že je to prášok na pranie detských vecí, deti mali podráždenú pokožku. Ale našťastie výnimka potvrdzuje pravidlo. 🙂
@lovely_choice Aha....asi každé dieťa reaguje inak.Maly nemá problem🙂
Ja som prala v Persile Sensitiv,az posledne 3 tyzdne periem v Lovele,kozna nam doporucila,ze je to lepsie,no aj Persil vyhovoval.
Baby koľko dní vám teplotovali detičky pri zubkoch ? Ak sú tu niektoré čo si tým už prešli my sme mali jeden deň 37,5a teraz dva dni do 38,5 😣 a zuby nikde 😫 boli sme aj u doktorky a crp normal že pod 5 ako má byť.... že to budú zúbky ach ale my tie teploty teraz celý deň od rána do večera už ma to nebaví ja pri teplotách mám strach
Vyšli....a hneď dva za sebou....

mne povedala doktorka, najskor v 14 mesiacoch a ze ci sa chystame do Ostravy? No uvidime. Ja nie som z tych co prepadaju panike ale som opatrna. Radsej problemom predchadzam. Tiez nepochopim tie bio matky.