icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

tintin79
3. mar 2016

@zajacik1471 ja som bola prvýkrát 4tt+2 a potom kontrolné sono 7tt+4 a už krásne bilo srdiečko, 🙂

loika
3. mar 2016

@natalia007 dohodnute dam vediet. Aj ja si idem este len pre potvrdenie ze sme v tom ;)

janifer
3. mar 2016

@stevvvka pribrala som 12, a to som jedla vsetko piate cez deviate, okrem sladkosti. Kopec ovocia masa strukovin salatov... a trraz dojcim stale 19 mesacneho prcka a uz som na podvahe 2 kg ...cize dojcenie odporucam na chudnutie tip top

luciferkax
3. mar 2016

@janifer nechcem strašiť ale ja.som po odstavení pribrala tri.štyri kilá 🙂 🙂

loika
3. mar 2016

@stevvvka ja som prve tehotenstvo az skoro do 5 mesiaca v kuse vracala a to nielen rano ale cely den ;( bolo to hrozne ked som sa rano zobudila chcela som vratit cas aby bola noc lebo som vedela co ma caka 🙂 no a vtedy som schudla 8 kg a potom dalsie trimestre som ich dobehla naspat. A po porode som bola o 8 kg lahsia vazila som menej ako pred otehotnenim🙂 ale bohuzial som sa rozjedla a vratilo sa mi to naspat 🙂

stevvvka
4. mar 2016

@janifer
@loika vidim aj pdla ostatnych prispevkov ze je to ibdividualne, tak neviem, co mam cakat. Urcite nemienim dietovat ani nic podobne no ale budemsi musiet trocha davat pozor.

stevvvka
4. mar 2016

Este mam taky zmatok v ratani tyzdnov. Podla konika dnes zacinam osmy tyzden, podla teh. Kalkulacky som 6 tt + 6. ms bola 2.1. A ovulacia 29.1. Vie mi to niekto vypocitat? Niezeby to bolo extra podstatne, ale zaujima ma to.

lenkaoravcova
4. mar 2016

@stevvvka Najvyššia pravdepodobnosť otehotnenia bola okolo 15.1.2016.
Ak ste tehotná, ste približne v 8 týždni a 6 dni (Prvý trimester). podla toho ked si mala ms 2.1. a ovulacia 29.1.? az na 29den cyklu?

lienka182
4. mar 2016

Ahojte dievčatá 🙂 tak pridávam sa k Vám predbežný termín 17.októbra od zajtra začínam osmy týždeň... Straaašne sa tešímmmm... Tak prajem Vám krásne tehuľkovanie 😉

stevvvka
4. mar 2016

@lenkaoravcova urcite ano. Uz raz sa mi stalo, ze bola 35.dc. teraz som si ista, lebo som brala clostil, 14.1. Som bola na sono, vajicka boli male, doktor zvysil davku a povedal - z tohto cyklu nic teda, zvysime davku clostillbegytu a vyjde nabudce.... no a 30.1. Som mala zvysenu bazalnu teplotu.....

lenkaoravcova
4. mar 2016

@stevvvka cize to co som ti poslala je pri idealnom stvae ze ovulacia bola na 14 dc a kedze bola o dva tyzdne neskor tak ked pojdes na sono ak si este nebolo tak babo bude cca o tie 2 tyzdne mensie, ale doktor to nahodi podla menzesu vzdy a da mozno poznamku

stevvvka
4. mar 2016

@lenkaoravcova prakticky je to jedno, kymeskoncim prvy trimester musim davat pozor, llen ma To teoreticky zaujima. 🙂

lenkaoravcova
4. mar 2016

@stevvvka a nebola si este na sone? tam ti to doktor povie

stevvvka
4. mar 2016

@lenkaoravcova bola, ale vobecma nenapadlo saspytat,v knizke mam termin porodu podla ms

uknovacik
4. mar 2016

@stevvvka A mala si uz srdiecko na ultrazvuku?

senselinka
4. mar 2016

@stevvvka daj si vypocitat tu, MK berie tyzden podla MS a predpoklada ovulaciu na 14 den, co nie je tvoj pripad... Tato aplikacia berie do uvahy dlzku cyklu, ovulaciu a LF a uplne krasne ti ukaze tt a aj termin porodu 😉
http://www.jokagyn.sk/termin-porodu.htm

senselinka
4. mar 2016

@stevvvka ja som ti to tam nahodila podla tvojich info, dala som dlzku cyklu 40 dni a LF 13 dni a vyhodilo mi, ze si 7+0, teda zaciatok 8 tt (podla toho, co si pisala, je rozdiel 1den, takze to sedi), ovulaciu mi hodilo na 29.1., co tiez sedi a datum porodu na 21.10. 😵

luciferkax
4. mar 2016

Bože baby, dnes mi od rána bolo celkom fajn,pomotala som.sa,o pol 12som si šla na chvíľu ľahnúť že konečne aspoň podlahy zmijem a viete co??vstala som teraz

janifer
4. mar 2016

@luciferkax ja som tento tyzden spala cez obed so synom kazdy den! A to tak ze 3,5 hodiny... Nejaky divny tlak bol ci co... Podchvilou sneh, dazd, ale uz to neriesim, lebo zas ked som si neoddychla tak ma vsetko bolelo a vecer uz o 8:00 nevladzem

luciferkax
4. mar 2016

@janifer tak.hádam aspoň.neodlvacnem večer o pol 9ako vždy

zuzuzuzka
4. mar 2016

@luciferkax
@janifer a taku unavu pocitujeme uz od zaciatku, ci az teraz? Dost sa toho bojim :D, lebo pri prvom tehu som bola strasne unavena, ze som spala po stojacky. Potom som dostala vypoved :D (bola som v skusobnej dobe a nevedela, ze som tehu) . Teraz si to proste neviem predstavit, ze zaspim na stolicke, ci ako....

zuzuzuzka
4. mar 2016

@janifer
@luciferkax zabudla som napisat, ze v praci 🙂)

tintin79
4. mar 2016

ja som unavená stále hlavne popoludní, tiež mám problém nezaspať za stolom, 🙂 navyše mám okolo seba veľa chorých ľudí.... a už mám chytené hrdlo a nos... tak dúfam, že cez víkend to vyležím.... :(

zuzuzuzka
4. mar 2016

@tintin79 a ked este skombinujes nudu a unavu...je to katastrofa (u mna to je dost casto, ze je nuda proste)...

stevvvka
4. mar 2016

@uknovacik ano, uz bolo vidno ako bije.
@senselinka jeeej, dakujem 🙂 tu na mk som si to dala tak, ze som si posunula ms o dva tyzdne cca, aby to vychadzalo akoze ovu bola na 14ty den.

loika
4. mar 2016

No kocky uz aj mna pomaly chytaju nevolnosti ;( ked sa nenajem je mi zle, dam nieco do seba, znova mi je zle. Ale zatial chvalabohu nezvraciam🙂 bodaj by to tak aj zostalo🙂 lebo pri prvom to boli celodenne nevolnosti skoro az do 5 mesiaca

evelina1607
5. mar 2016

@loika ja mam presne to iste..zaludok na vode, no zatial bez vracania. Ale uz parkrat som sa rozbehla smer wc;)

tintin79
5. mar 2016

Ahojte...mňa od včera občas picha na ľavej strane....dnes som daka nesvoja....neviem čím to je....

Prsia mám menej citlivé dúfam že to nie je zlý znak že je všetko tak ako má byť....
Nechutenstvo pretrváva musím sa nútiť jesť....som DNES akási nesvoja....už nech je 10.3. Nech viem že je všetko ok....

loika
7. mar 2016

@natalia007 no dnes som bola konečne u doktorky a som 6+0, srdiečko ešte nebolo ale máme 3,6 mm 🙂 a ďalšia kontrola je 11.4 so všetkými odbermi ktoré treba.
Takže ako som predpokladala k otehotneniu prišlo neskôr medzi tým 3 až 8 februárom

lovely_choice
7. mar 2016

@luciferkax tak to ja to iste. Apetit mi vtedy ostal, no uz tu energiu zo mna nikto neodoberal 🙂 Teraz by som brala to priberanie, lebo odkedy som tehotna, schudla som 2 kg. Uz som bola aj tyzden hospitalizovana pre zvracanie. Teraz som 9tt+4 a cakam na 12 tt ako na Bozie zmilovanie (hoci niektore tehulky mali nevolnosti do 6. mesiaca :(). No aspon to ma tesi, ze viem, ze je babo v poriadku 🙂